mlm-afacerea ideala

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabriela_tutuianu spune:

buna

multumim pentru incurajari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonav23 spune:

Gabi, tu multumesti pentru incurajari cand tu incurajezi pe altii?

Eu ar trebui sa iti multumersc tie, pentru ca am mers mai departe cu entuziasm, si ama avut atatea de castigat.......

Astazi am ajuns la munca, si, repede, alte comenzi pe capul meu, de nu m-am dezmeticit bine si facusem 200 de euro comanda, asta la pretul mic. Pentru mine, care am nici o luna este foarte mult. este a doua comanda mare pe care o fac, din totalul de 4 comenzi. Si, am clienti care de-abia ma astepta cu produsele, in Bucuresti (cand ma duc vineri).
Mi-am facut deja piata de desfacere si in orsaul sotului meu, unde merg de Paste, si unde cumnatul de 18 ani, de-abia ma asteapta, are si inscrieri vreo 9 cica :)))))))))) Nu imi vine sa cred, cat de repede se misca treaba, si asta pentru ca produsele ma ajuta.

Pupici la toata lumea!!!!

Zambeste, maine va fi mai rau!
http://community.webshots.com/user/ramonav23

Mergi la inceput

cand ti-e greu ,continua.cand ti-e bine,continua.

Mergi la inceput

asta pentru ca si eu am avut momente rele in care ma gandeam cum sa letrec si nu a fost nimeni langa mine.este minunat sa poti face ceva pentru cineva fara a astepta ceva pentru asta.nu te cunosc ramona si totusi vreau sa fii o invingatoare.

multi pupici

Mergi la inceput

Gabitzaaaaaaa, sunt happy de nu mai pot.
Ma uit inreteaua mea, si vad cum isncrisele inscriselor mele, acumuleaza puncte, deci afacerea merge. Ahhh, ce fericita sunt!!!!!!!! Parca, in fiecare zi gasesc un nou motiv sa continui mai insufletita si mai fericita. Mai ca nu pot dormi noptile, ma trezesc numai cu gandul la afacerea asta.
Pe langa asta, cand vb cu isncrisele mele si imi spun ca au inscrieri la randul lor, simt ca plutesc. In week-end ma duc la Bucuresti. Si acolo, ma asteapta o intrunire cu nu stiu cate gagici, care vor sa se isncrie, si care vor sa vada ptodusele pe care le am eu. Mi-am facut stoc, si tot sunt in castig :D Belea nu?

Nici nu stiu, imi e asa de bine, nu vreau sa ma trezesc din visul asta frumos!!!! Parca e prea frumos

Mergi la inceput

Uraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.
AM mai inscris pe cineva din Piatra Neamt, care are deja 6 inscrisi, superrrrrr
Si mai inscriu inca pe cineva din Bucuresti, care promnite super mult....

Iar am o stare supermistoaca, sunt atat de fericita, incat nu imi mai incap in piele........

Mergi la inceput

Mergi la inceput

Buna seara din nou.
Gabi, multumesc in continuare de incurajari.

Revin cu informatii noi si incurajatoare, cel putin pentru mine....

Inafara de faptul ca reteaua mea creste, si ca oamenii imi cer informatii tot mai multe, si ca produsele sunt de incredere, vad cum reteaua in general se dezvolta, si ca tot mai multa lume se inscrie. Am pana acum o gramada de inscrisi, si imi este atat de drag cand trebuie sa ma uit sa vad cum evolueaza si cand le spun: hai ca mai ai putin si ajungi la pragul de salarizare, sau hai ca mai ai putin si treci pe urmatorulprag de salarizare.
Cel mai misto este cand ma uit la retea, pe internet, si vad ca, inscrisii inscrisilor mei, fac comenzi si li se inmultesc punctele.

Am ajuns deja la un prag pe care nu visam sa il atingi. M-a sunat aseara o tipa, de deasupra mea, cu vreo 3 nivele. A vrut sa ma felicite personal pentru reusita, sa imi mai dea cateva detalii despre ce mai trebuie sa fac mai departe, si cum sa imi ajut echipa de sub mine, si la sfarsit, mi-a urat sa fiu urmatorul manager sub ea .
Ce sa mai zic, sunt intr-un delir complet, si desi nu sunt nici la jumatate din cat este ea, ma bucur. Si asta pentru ca nu a trecut decat o luna de cand sunt inscrisa, imi place la nebunie ceea ce fac, si, am de gand sa trag puternic pentru asta!!!! Poate, ma trezesc peste vreun an, ca nu am ce face cu banii

Va doresc si voua o asa reusita, si o data cu reusita, sa simtiti cat de bine este sa ai o echipa cu care sa lucrezi, pe care sa o ajuti, si care sa te ajute la randul ei.

O seara excelenta va doresc

Mergi la inceput

buna

felicitari pentru reusita.

de la primele postari stiam ca esti grozava.imi pastrez parerea si astept sa fii manager si te voi felicita personal.fii tare!!!

Mergi la inceput

Buna ziua din nou.

Gabi, cand ajung manager, promit sa iti faco cinste, cu niste produse dementiale de ale mele.

Apropos de reusite. Mi-a trecut prin minte azi sa fac un mic calcul, ca sa vad cum ma situez dupa o luna de munca. Hehe, surpriza a fost prea mare pentru mine. In sensul ca, m-am trezit ca am castigat asa:

3.300.000 lei din adaos comercial
2.500.000 lei din bonusuri acordate la valoare comanda
4.000.000 lei punctele pe care le voi primi ca bonus. Si asta acum, e posibil sa mai creasca pana la sfarsitul lunii.

Heh, mi se pare mai mult decat convenabil, in ideea in care am acum 13 inscrisi de-abia......
ZZic de-abia pentru ca am de gand sa ajung la o suta (100) si nu glumesc. Vreau sa ma tin de traba, pentru ca, este asa cum am zis eu: MERGE!!!!!!!

Pupici Gabi, si inca o data m erci ca ai fost aici sa ma sustii, a contat mult pentru mine.

Ramona

Mergi la inceput