Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (61)
Raspunsuri - Pagina 5
Anya20 spune:
Norina - nu este nici o problema cu arcuitul. E normal. Multi bbi fac asa. Iar cu statul in sezut nu te grabi. Toate la timpul lor
Alina
Anya mea(19 oct. 2005)
dani_flor spune:
Meme, de cite zile face Andrei kk moale?? Sper sa treaca la un mom dat de la sine, nici Mariei nu i-a trecut imediat. Dupa ce s-a dus febra si diaria severa a mai facut si ea kk moale vreo 4-5 zile aprox, de vreo 3 ori pe zi. Lapte delactozat i-am dat fix 1 zi ca ea are refluxul esofagian de care ziceam si practic il dadea afara si deci... i-a trecut de la sine papind lapticul ei normal dupa citeva zile. Multa sanatate lui Andrei!
Si sa iti zic sa ma racoresc . Tocmai am primit instiintzare de la furnizorul de curent ca se scumpeste kw de la 15.82 ct la 17.05 ct.
Daniela, mami de Ioana(24.10.1999) si Maria(17.10.2005)
miflore spune:
Ege, vii si tu la Baby Expo si la haleu?
Sala Polivalenta e in zona Tineretului si da, stiu ca se plateste intrarea; anul trecut parc-a fost 50 de mii dar eu n-am fost decat la editia de primavara cand eram gravidutza incepatoare ca la editia de toamna tocmai nasteam! Acum am citit, Ioana tu zici ca nu se plateste intrarea? eu asa imi amintesc de acum un an...m-am sclerozat rau inseamna
Mihaela si Ana Maria
Poze AICI
Meme1 spune:
Dani_flor, Andrei face kk moale de duminica dimineata, sambata dupa-amiaza a inceput dar nu a fost chiar problematic, duminica a facut mai moale si des, iar de luni incoace au inceput problemutele. Tot duminica a facut si febra, dar nu a mai aparut de atunci. Si el are un pic de reflux, dar nu i-am dat nimic special pt asta.Si eu sper sa ii treaca cat mai repede, ca ma crizez de tot altfel, mai ales stiind ca si daca ma duc cu el la doctor tot ce o sa aud o sa fie calpol si multe lichide....
pupici
meme
miflore spune:
Multumim frumos pentru laude!!! Nanadana, Dani, Codru, Irina, Nicole, Anya20, Irina81, Marinela79! Ana va pupa pe toate si pe toti!
Si acum, sa vina petitorii ca s-a facut mare si fata mea!
Meme, super! Eu n-am citit inca dac-ai mai scris ceva azi dar sa fie cum iti doresti! Prima pe lista! Cine se mai inscrie?
Codru, eu am fost in Torino acum 2 ani, unde e Sestriere fata de oras? Eu am niste prieteni acolo, am fost colega de scoala generala!
Irina81, Gabiarama, Simonique, Marinela, Cristina, LiaMia, Simodina, multumim pentru , va pupam si noi!
Marinela, ma bucur ca Iaris n-are nimik! Acum cred ca te-ai linistit si tu!
Ioana, mercic!
LA MULTI ANI SARBATORITILOR ZILEI!!! SA FITI SANATOSI SI CUMINTEI!!!
Simodina, LiaMia, multumim frumos pentru laude!!! Un de la Ana!
Bun venit Dana ch!!! Hai la sporovaiala!!!
Mihaela si Ana Maria
Poze AICI
b_irina_c spune:
Am citit repede in diagonale .
Ioana bafta multa . Sa sara olandezu' cu oferta grasa. O sa ne fie dor de tine in astea 48 h, dar tinem pumnii stransi si degetele incrucisate.
Vladut a fost f. cuminte azi fara mine. Se pare ca nu mi-a dus dorul. Cand am venit acasa dormea dus. Cand s-a trezit radea la mine din spatele suzetei . Deci ma cunoaste (eu mama nebuna , cum sa nu ma cunoasca kupilu'?).
norina Vladut are 6 luni si nu sta in fundulet nesprijinit (dar nu l-am fortat niciodata, vb Anyei "toate la timpul lor"). Eu treaba cu pernele nu o fac (mi se pare ca se cocoseaza intre ele si pe deasupra mai si aluneca). In schimb am descoperit azi ce bine sta intre picioarele cainelui urias. E ca un fotoliu pt el si e tare, nu se cocoseaza . O sa-l pozeze maine, ca azi l-am pupacit toata seara si nu am avut timp de poze.
Stabiliti voi cu baby expo si "la mama" si o sa vad daca pot sa ma conformez. mie sambata mi-ar conveni
Vladut a reusit pt prima data sa doarma o juma de h pe burta. E asa scump . Progreseaza incet dar sigur .
Cuscra pe unde esti? Sper ca ai disparut din cauza de pb cu netu'.
Acum ma duc la culcare . Somn usor...
Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze
cge spune:
Ioana, drum bun si va tinem pumnii.
La cum te stim noi, sunt convinsa ca il veti da pe spate pe olandez
Noapte buna,
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei
cge spune:
Sper sa ajung si eu vineri macar la una din 2: ori la baby expo ori la "La Mama".
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei
miflore spune:
Irina, Kid, Nanadana, Karmenutza, Cristell, multumim pentru urari si martisoare!
Meme, FELICITARI!!! O noua odisee!!!
Diana30, Cristell, multumim de laude, Ana va !!!
LA MULTI ANI CARMI!!! Multe multe bucurii!!!
Chiar, vin mucenicii, mie-mi plac taaaaaareeeeee!!!
Dupa cum ati vazut azi a fost o zi super, doar a fost baba mea si a lui Kid!
Mihaela si Ana Maria
Poze AICI
christina-m spune:
Buna seara
La Multi Ani cu intarziere pt. Andrew Justin, Matei Cristian, Adrian si Andrei Daniel. Numai baietei azi de martisor.
Carmi La Multi Ani!
Meme felicitari pt . Asa cum te aud, parca ma apuca si pe mine nostalgia si pofta totodata.
Ioana drum buna si multa bafta.
Miflore, frumusica foc printesica ta
Norina si Matei se mai arcuieste cateodata, dar cred ca majoritatea copiilor fac asta. Cat despre statul in fund, inca e mic n-are decat 4 luni Matei dar deja se cam chinuie sa se ridice. Daca sta in cosulet si ma prinde de mana, chiar reuseste. Dar inca nu-l prea incurajez.
Mai aveam de gand sa scriu cate ceva, dar mi-oi aminti eu pe parcurs
In caz ca nu-mi amintesc in seara asta, noapte buna tuturor
Cristina si Matei (29.10.2005)
POZE