Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (61)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Cuscra, Dana,ch, Christina, va multumesc de urari !
Ioana, bafta multaaaaa, iti tin pumnii sa dovedesti ´morile de vant´...din
Noapte buna, fetelor !

Carmi

Foto bebe Fabiano cel zambaretz (20.10.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_ch spune:

Acum am apucat sa intru si eu,dar cred ca toata lumea este la culcare.
Noapte buna tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Multumim pentru urari Dana Lucia, Nicole, Doruletz, Dani, Anto!
Doruletz, in caz de vreo urgenta (Doamne fereste!), pot vorbi cu doctoritza Anei pentru un sfat sau chiar sa vina sa va vada, dar nu noaptea; tu pe unde stai in Bucuresti? ca doctorita sta in Cotroceni; Spitalele de urgenta au camera de garda non stop - de ex. Emilia Irza sau Gr. ALexandrescu problema e ca nu stii peste cine dai...dar oricum macar exista!
Dani, sanatate multa Mariei!!!
Anto, am citit despre Victoras, dragul de el! ofofof, cred ca esti dispe! Incearca totusi cu bibe de mai multe ori, eventual mai lasa-l juma de ora sa-i fie foame tare, nici eu nu stiu ce sa-ti spun...o sa se obisnuiasca el, si cu bibe si cu cresa!
Ioana, cineva a felicitat-o pe Carmi, nu mai stiu exact cine, dar cineva de printr-o tara care nu incepe cu Ro; si uite-asa au inceput urarile! apoi a intrat si Carmi si ne-a zis ca este ziua ei!
Asa ca: MULTI ANI TRAIASCA, MULTI ANI TRAIASCA, LAAAAA MUUUUUULTI AAAAANI!!! Carmi, sa fii sanatoasa si norocoasa si fericita alaturi de sot si de bebe Fabiano zambaretu'! Si lasa faza cu 40 de ani, si eu am implinit 36 in ianuarie, hoaste batrane ce suntem!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole74 spune:

Felicitari Meme sa ai o sarcina frumoasa si usoara si un bebeu la fel de reusit ca primul!
Ioana multa bafta maine!
Carmi desi e trecut de 12 iti zic si eu La multi ani!

Nicole&Ioana Alexandra

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_ch spune:

Milflore infiintam un nou club al hoastelor batrane.....si eu am 34ani mai vb. daca nu noapte buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

Am aparut sa va zic noapte buna si somn usor

Miflor cum tu citesti toate ,deci eu am fost astazi care am felicitato pe Carmi ,si ieri a fost Irina

pupi la toate si noapte buna

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dani_flor spune:

Sa ma mai bag si eu in seama la ore de astea tirzii...

Nu ca nu as avea somn , dar mai are Maria o masa si decit sa mi-o impuna ea si eu sa nu pot sa ma scol, mai bine incerc eu la 12 si basta.

Miflore, mersi frumos.

Meme, cunosc faza cu multe lichide bine de tot, ca doar am copil de aproape 6 ani jumate. La noi chiar si paracetamolul tre sa-l dai la temp peste 39.5. Asa ca dam lichide cu lichide ca sunt sanatoase .

Fetelor, va urez distractie faina 'La mama'. Si eu vreaaaaaauuu !!!. Mie imi place mult limonada. Nu stiu daca acum iarna merge, dar asta vara cum eram si dupa micii aia intra o cana intreaga .

Va si noi, va uram noapte buna

Daniela, mami de Ioana(24.10.1999) si Maria(17.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Hello fetele! Nu e decat 1 noaptea, eu si cu bu-hu-hu!
Simo, l-am vazut pe bebe Luca, frumusel foc! Si mercic pentru info! Si eu zic sa le iei pe rand, legumele si fructele, dupa cum au zis si Irina si Codru; si mie mi se pare ciudat sa dai supa la 10-11 si nu la pranz...
Diana, ce martisor frumos pentru fetite!!!
Nanadana, bravo lui Antoine c-a papat supica!!! Poate ca si Ana ar fi mancat supica azi pt. prima data daca mami a ei -adica eu - n-ar fi ars tot pe aragaz, legume, oala, tot... sunt o buna gospodina, ce sa mai!
Vero, multumim pt. martisor!!!
Dani, Doruletz merge intr-o tara de basm pe nume Romanica!
Dana ch, sa-ti traiasca don-soara si bebe Lucas, sa te bucuri de ei!!! Cum o cheama pe domnisoara?
Trimiteti-ma la culcare!!!
Noapte buna!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dani_flor spune:

mifloricico si io tot bu-hu-hu
, Ce faceai, erai pe DC ?? Ca tocmai ne spuneai ca o sa-i dai Anei supica.

Nici noi nu am diversificat, aproape ma hotarisem, dar cu raceala si tuseala asta mi-e ca nici gusturi nu mai are copilu' meu, asa ca astept sa se faca bine.

Daniela, mami de Ioana(24.10.1999) si Maria(17.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Buna seara dragelor,

am citit un pic pe diagonala, dar mai am mult de recuperat.

Va multumesc pentru incurajari si sfaturi, ca de obicei sunteti super-dragute,.

Ioana, bafta la interviu, sa-i dovedesti pe holandezi. Nu stiu daca ai zis pana acum, in ce oras ar fi compania cu pricina? Bafta si drum bun, sper sa-ti faca o oferta buna, ca ei sunt cam economi din fire, ca sa ma exprim asa.

Meme, felicitari pentru 2 liniute si pentru curajul tau. Iti doresc o sarcina usoara si bebic sanatos.

Azi la cresa a fost un pic mai bine, mi-a mai venit inima la loc un pic. Victor a mancat de la titi si a adormit desi era zgomot mare de la copii ceilalti iar cand s-a trezit (brusc pt ca o fetita a dat de pamant cu o cutie cu piese lego) a marait un pic dar s-a calmat repede. Si lui tanti i-a zambit si a tras-o de degete sa si le bage in gura. L-am asezat langa copii si-i studia cu interes si nu a mai plans. Dar nici nu l-am scos din scaunul de masina decat ca sa-l dezbrac.

Maine iar avem un hop, il duc de dimineata si-l las singurel, adica fara moi. Sa vedem ce va iesi.

Operatiunea "Biberonul" este in plina desfasurare, azi a acceptat sa-l tina un pic in gura, dar nu se bucura deloc cand ii ajunge lapte in gura, il da afara. Noi mai insistam...

Va pup, somn usor,

Anto siVictor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput