Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (61)
Raspunsuri - Pagina 7
nanadana spune:
Inca nu am plecat mai sint si eu bu-hu-ha 
Am vazut Miflorica vorbesti de muceniciiiiiiiii si mie imi plac 

Danisi eu tot asa astept ultima masa a lui Antoine care gata iam facut papica
Gata ma stigaa pa
poze
miflore spune:
Credeati ca m-am culcat? Nici gand! Sunt aici!
Tonnia, da, vorbesc de blenderul ala ca un bat, dar nu lua doar batul, gaseste un model care sa aiba si vas pe care sa se fixeze; de exemplu Brown; altfel faci bucataria varza! mercic pentru laude, si Dinu e scumpic foc! Un
de la Ana pentru Dinu!
Si multumim si de martisor!!!
Ege, petrecere frumoasa!!!
Ioana, bafta de bafta!!!

Mihaela si
Ana Maria
Poze AICI
Antoanela23 spune:
he-he, si eu mi-am luat blender ca batul, de la Braun, am avut weekend de achizitii electro-casnice, am mai luat fier de calcat cu generator de abur si masa noua de calcat ( ca nu incapea fierul nou pe cea veche
), l-am disperat pe sotzu, dar am promis ca 5 ani nu mai iau alt fier/masa de calcat.
pupici la fete, mifloriciko hai la nani.
Anto si
Victor (8 octombrie 2005)
Anya20 spune:
Ei, dar de mine ce ziceti? Credeati ca va las singure la miez de noapte?![]()
Anto - ii tinem pumnii lui Victor. Mi se rupe sufletul cand ma gandesc ce greu va e si voua si lui. Dar las' ca trece repede si se acomodeaza, ca doar e barbat.
Alina
Anya mea(19 oct. 2005)
dani_flor spune:

sa nu ne mai plingem ca suntem zombie ...
Ma lupt cu fata mea sa imi manince si jumatea de jos a biberonului ...
Cam face fasoane, si am impresia ca s-a smecherit rau, baga acces de tuse si cind simte tetina in gura ...
Si are si un tzignal ...![]()
Anto, bravo pentru Victoras!!! Cred ca ii va placea pina la urma la cresa, va vedea copii si se va obisnui. Copiii trag la copii. Ce e acela generator de abur?
Daniela, mami de
Ioana(24.10.1999) si
Maria(17.10.2005)
Dana_ch spune:
Voi cand mai dormiti? ca si mine
Miflore .d-soara are o gramada prenume,este o poveste incurcata.
am sa ti-o spun ;acum 12 jumate nu prea era moda ecografelor si nici macar nu stiam de existenta lor(lipsa de informatie)
nu stiam ce o sa avem pana am nascut ,aveam pregatite nume de fata si de baiatsi cum am nascut o fata (ce si-a dorit sotu)nasi au vrut sa-i puna si ei un nume ,Cezara dar noi aveam pregatie inca 2 Andra Roxana.Eu am nascut prin cezariana sotu cand a facut actele neputand sa se consulte cu mine le-a pus pe toate ,o adevarata nebunie.![]()
![]()
Tonnia spune:
Ieri, dupa discutia cu blenderul, am primit unul ca batul, are si vas dar nu se fixeaza in vas, azi il testez.
Drum bun, Ioana si bafta!
Mifloricico, detaliaza-mi si mie cum ai facut cu cerealele: cate ai dat? de care? alea de orez nu constipa?
Eu nu am inceput diversificarea, organizarea ma sufoca, asa fac cu orice, intai ma pregatesc temeinic, asa ca citesc, mi-am achizitionat scaun, scule electrice (am luat si blenderul de la chicco-teapa mare!), am si ceva borcanase (incerc si traditional si cu borcanase).
In scaunul polly de cand pot sa-l pun, pe el scrie de la 6 luni, dar nu pot sa folosesc pozitia intermediara (care e cam ca la bouncer)?
karmenutza spune:
Buna dimineata!
Ioana, stiu ca deja ai plecat (daca nu ai avut probleme cu numele de pe bilet) dar vreau sa-ti urez mult suces cu olandezii zburatori, sa iasa asa cum vreti voi! Miruna se descurca ea cu bunica. Doar e fata mare.
As vrea si eu la intalneala cu voi "la mama" dar si eu as prefera sambata sau duminica, sa fie soatza mea acasa sa am cu cine lasa cupilu'. Se ocupa cineva de organizare?
Tonnia, matinala ca intotdeauna....bine ca papa Dinu mai bine si ti-ai mai revenit si tu un picut.
Catalina
mysweetest spune:
'neatza,
eu sunt nervoasa..s-a trezit Alexandru la ora 6 si nu a mai vrut sa adoarma si sunt ametita din lipsa de somn.
Bafta multa Ioana!
Meme sa ai o sarcina usoara si un bb sanatos!
Marlena & mysweetest
Alexandru *3 septembrie 2005*
uite atat de mari suntem
Tonnia spune:
karmenutza, cum merge cu diversificarea? Cu ce ai inceput?
Marlena, al meu la 6 se trezeste de regula, eu imi pun ceasul sa sune la 5 sa ma trezesc in ritmul meu.(iti dai seama ce nebuna sunt)