Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (61)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonique spune:

Marlena, si noi tot la 6 avem ora de trezire... si se mai si trezeste de nu stiu cate ori pe noapte... of of mai mai

Simonique si bb Mario (22 august 2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/simonique22/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimsi spune:

Carmi, cu intarziere "La multzi ani!". Si ca bonus - esti nascuta in aceeasi zi cu soacra-mea
In rest... pupici la mamicile si bebicii de pe-aici, plus supliment de pup la bebeii care au mai crescut cu o luna de cand s-a bulit calculatorul soptului (mai bine de o saptamana). Noi suntem bine-mersi (8,050 kg sambata), galagim de mama focului si abia astept sa schimbam meniul la masa de la ora 18 ca laptele ala chior nu ne mai place de nici o culoare. De saptamana aviatoare sper sa-mi revin si eu cu netul (adica citit zilnic si scris la 2-3 zile) ca vom avea (sperrrr!) din nou fiecare calc lui.
M-as inscrie si eu la excursia la baby expo, dar inca nu pot anticipa programul (sotzului) pentru acea perioada.

Mimsi si Alexia(10.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Neata!
Si al meu se trezeste de regula la 6.30 dar .... se culca pe la 10.30 , doarme pana la 2-3 maxim si de aici incepe distractia, adika pana la 6 se trezeste din jumatate in jumatate de ora, mor de somn, imi vine sa il trantesc cateodata, mai are cineva asa programde somn?

Alina si bb Vlad (25.09.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Tonnnia, am inceput cu sucul de morcov. Intai 5 ml, 10 ml, 20 ml 30 ml. Aici ne-am oprit. Apoi sucul de mar, tot asa. Dupa care le-am combinat. Am inceput sa-i dau si pulpa de mar, la inceput 2 varfuri de lingurita. Dupa cele 2 l-ite de pulpa, in aceeasi zi i-am dat sucul de mar + morcov si in continuare lapte. Dar portie mai mica, ajunsese deja la 60-70 ml suc.Dar noi nu ne grabim deloc. Facem foarte lent, ca avem timp. Saptamana asta voiam sa-i fac nishte supica dar nu am avut cum sa ies sa-i cumpa cele necesare proaspete, ca nu vreau sa-i pun ce am eu prin frigider si vreau sa iau de la tarani, din piata. Nu de-astea de la dughene, de import. Astia au numai tzelinne din alea cat capul de mari si morcovi la fel.

Catalina

Mergi la inceput

Alinam, da, noooiiii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Karmenutza, nu inteleg ceva, daca ii dai mar+morcov, la ce masa le bagi, la aia de fructe (~10)sau la cea de legume (~13-14)? Si inca ceva, incepi sa inlocuiesti o masa, astepti sa o inlocuiesti complet pana treci la inlocuirea celeilalte sau mergi in paralel cu 2 mese inlocuite partial si completate de lapte?

Alina, Dinu dormea si el superficial in a doua parte a noptii pana cand l-am culcat pe burta. De fapt, pot sa spun ca de atunci doarme toata noaptea. Numai daca nu ti-e frica sa-l culci asa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_ch spune:

'Neata! Alina si noooooi.... mai nou numai pe la 1, 2noaptea se culca

Mergi la inceput

Tonnia, hai ca ma bag si eu, sper ca nu te superi. Mie dr mi-a zis ca masa de supa va inlocui o masa de lapte.
Eu acum merg in paralel si cu masa de fructe si cu masa de supa. Deocamdata dau lapte dupa fiecare, inca nu am inlocuit nici o masa total. Si eu dau amestec de morcov cu mar, portocala si braza dimineata, la 10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_ch spune:

Simo dar nu-ldoare burtica ,daca-i dai lapte imediat dupa sucu de fructe ?Mie mi-a spus dr.sa fie diferenta de cel. putin 1 ora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Tonnia, deocamdata la ea prima masa din zi este la 8 - 9 dimineata, de lapte. E puturoasa fata, ce sa-i fac? se trezeste tarziu...
Am inceput diversif. la masa de pranz, adica la 12 - 13. Cu marul si morcovul, cum ti-am zis. Cand incep zilele astea sa-i dau supa, o sa ii dau in primele 2 zile doar supa, la pranz fara sa-i mai dau fructele. Diversificarea se face introducand treptat doar un aliment nou, ca in caz de reactii ciudate sa stii de la ce e. In primele 2 - 3 zile doar supa, continuam dupa amiaza cu lapte. Daca vad ca nu se intampla nimic, bag supa la masa de 12 - 13 si introduc din nou fructele la ora 16 - 17. Ti-am zis ca nu ne grabim deloc, si mai ales ca laptele ii merge foarte bine. Treptat o sa incep sa-i dau si alte fructe in amestecul ala, in afara de morcov si mar. Si nu portocale, pentru ca mi se par cam acide. Doar contin acid citric. Stiu ca lui Victor abia pe la 8 luni i-am dat porto. Poate para, piersica (desi astea nu au gust), ma mai gandesc. Mai e pana atunci. Cereale nu i-am dat deloc si nici nu prea imi doresc foarte tare. Poate sa-i bag un pic in piureul de fructe, ca sa le mai lege, in loc de biscuit. Asta da, sigur.

Catalina

Mergi la inceput