Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (60)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Anto mult succes cu cresa, sa se obisnuiasa b si sa fie iar vesel!

Carmi la multi ani inca odata ! Ma bucur ca zambaretul merge spre bine. Sa stii ca nu esti "bosoroaga" de fel. Sa nu mai zici asa .

Irina si Vladut (26.08.2005)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Antoanela, incearca sa ii dai cu alta tetina (alta marca, forma etc).
Stai linistita, se obisnuieste Victor cu bibe, trebe ceva rabdare numai.
Pai, el e baiat mare, cum se insoara el daca nu va suge si din biberon ?

Si nu te simti vinovata, ii se transmite si lui agitatia ta. Asta e situatia, nu ai ce face, din pacate, nu sunt toate ideale

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiarama spune:

La multi ani Carmi !

Anto mult succes cu obisnuitul la cresa ! Si alte fete au avut probleme la inceput ,poate vor intra si ele si te vor sfatui cum e mai bine sa procedezi .

Dana_ch bine ai venit !

Dani_flor multa sanatate fetitei !

Gabi , mama de Mihnea (3-01-2004) si Tudor (20-09-2005)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dani_flor spune:

Multzumim tuturor bebicilor si mamicilor pentru urarile de 1 Martie

Ioana, sunt de acord cu totul cu pozitivitatea. Doar venim nu numai sa schimbam info dar sa ne simtzim si bine, nu?
In alta ordine de idei, gaseste ceva de lucru la Irlandica. Nu stiu cum o fi in restul UE dar nici noi pe aici nu ne laudam cu preturi prea mici , mai ales dupa povestea cu euro!. Reduceri radicale io' nu am mai vazut de f mult timp, cam tot de pe atunci...

Carmi, tataaaaaam ... e de sarbatrorit . Lasa, lasa ca am vazut pozele, nu e asa cum zici

b_irina_c, servici usor!

Dana_ch, bine ai venit in club!

Meme, stim cum e cu bbii/copiii si medicamentele . Eu inca ma lupt sa ma obisnuiesc cu mentalitatea asta ...
Felicitaaaaaari! Sa ai parte de o sarcina frumoasa si usoara!

Antoanela, . Iti tin pumnii sa reusesti!!

Si la noi fulguieste

Daniela, mami de Ioana(24.10.1999) si Maria(17.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiarama spune:

www.marisha.net/other/amulet2.jpg" target="_blank">Un martisor

Gabi , mama de Mihnea (3-01-2004) si Tudor (20-09-2005)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Meme1 spune:

Dani_flor,

romanasii de pe aici care au mai vizitat Germania au venit inapoi super incantati si suparati in acelasi timp ca de ce e Irlanda scumpa, ca Germania e super ieftina, cel putin mancarea au spus ei ca e la jumatate de pret. De... se pare ca totul trece prin stomac. De alte chestii nu i-am auzit comentand, probabil nu prea si-au cumparat haine sau alte chestii de pe-acolo ca sa faca comparatie. La fel, au conceptii ca si Italia e mult mai ieftina.
Au spus ca Lidl e la jumatate de pret in Germania fata de aici. Eu nu stiu, ca n-am fost, asa ca nu ma pot pronunta. Cred ca esti prima persoana pe care o aud spunand ca Germania e scumpa. Stai sa vezi cand le-om zice la amicii nostri de aici, ca ne gasim beleaua de discutii si opinii.

Pupic
Meme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

Multumim frumos pentru martisoare si va uram si noi tuturor o primavara cat mai frumoasa!

Dana - sa-ti traiasca puiutul si bun venit printre mamici cu bebici!

Meme - ma bucur mult pentru tine. Am asteptat rezultatul de dimineata ca sa fiu sigura ca pot sa te felicit. E minunat ce ti se intampla si te invidiez. Mie mi-e tare dor de burtica...

Cristell - spor la dintisori si la diversificare!

Carmi - la multi ani si petrecere frumoasa!

Alina
Anya mea(19 oct. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Meme1 spune:

Fetelor, multumim mult mult de tot pentru felicitari.... Sunteti foarte dragute... Eu inca visez, adevarul e ca nu ma asteptam, dar ma bucur, iar sotul la fel. Ieri cred ca m-am dus si m-am uitat la test de cel putin douazeci de ori....
Speram sa mearga toate bine si sa nu fie probleme...

Va pupic si va imbratisez pe toate,
Meme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

Am ajuns si eu la mesajul cu nr. 100! Nici nu stiu cand am scris atat. Parca mai ieri aveam 3 mesaje si nu mai scapam odata de moderare.

Alina
Anya mea(19 oct. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Buna fetelor!

Primavara frumoasa va doresc!
Carmi, la multi ani! Si mai lasa prostiile cu bosorogeala.
Meme, felicitari!!! Tot respectul, eu nu m-as vedea in stare chiar acum de inca o sarcina.

Am gasit hexa la farmacia din policlinica de cartier, asa ca e la frigi acum si eu sunt mai linistita.

Fi-miu iar mi-a facut show azi noapte. S-a culcat la 8 si s-a trezit la 10.30, la 1, apoi la 3 cand nu s-a mai culcat pana la 4.30. Nu stiu ce naiba sa mai fac. Nu pricep de ce se tot trezeste la 3 ca sa se joace. Sunt zombie aproape la fel cum eram in prima luna de viata a lui.

Ruxandra, mama de www.hps.ro/matei" target="_blank"> Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput