Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (60)
Raspunsuri - Pagina 14
![](images/user_woman.png)
dani_flor spune:
gabiarama suuuuuuuper dulce martisorul
Meme, stii cum e... poti sa vezi produsul X si sa ti se para mai ieftin decit la tine.
Asa mi s-a parut cu cu body de bbi de care ziceai, unde la noi cel mai ieftin, si asta in vaaaara, la reducerile de sfirsit de vara, body minecuta scurta, de bagat pe cap, 3 buc 5 euro. Dar un body minecuta lunga de petrecut, ca se imbraca mai usor, eventual si cu un imprimeu, 5.90 am platit la H&M. Na, zi si tu ... Si pe astea nu le-am vazut niciodata reduse. Si H&M nu este dintre cele mai scumpe magazine. Dar calitatea este exemplara, nu se lasa, nu se string, nu ies culorile, etc.
La mincare se prea poate sa fie multe prod mai ieftine la noi. Dar Lidl si Aldi sunt asa zisele discount-markt-uri care au prod ieftine dar sortiment putin, cred ca stii deja. La celelalte sunt si alte preturi , de fapt alte produse pe care ti le doresti si pe care nu le gasesti la Lidl/Aldi.
Dar ma refeream in general la scumpatate cu totul, la cheltuiala lunara a casei, ca pina la urma asta conteaza. Si care mie una mi se pare mare . Si tot se ridica diferite preturi (curent, caldura, etc.) Parca am fi in Ro, zice sotzul meu.
Daniela, mami de Ioana(24.10.1999) si
Maria(17.10.2005)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
nanadana spune:
Yupiiiiiiiiiii am papat supica 50ml
Cristell pupici lui Stefania de la Antoine(cind ma gindesc prin ce treceti cu iesitul dintilor si ce o sa ma astepte )
Dani sanatate le puiuta
Antotinem pumnii (dar stai linistita ca pina la urma sa vezi ce o sa-i placa la cresa ca sint copii)
Dana-luci ma bucur ca totul merge bine la voi
poze
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Carmi/Carmi.jpg)
Carmi spune:
Gabi, Anya, Irina, Daniela, Ruxandra
Meme, felicitariiiiiiiiiiii !!!
Daniela, Germania e scumpa? Poate transportul, care da, e infiorator. Du-te un pic in Italia si incearca sa cumperi pampersi si lapte pt. bebe, ca paralizezi cand vezi preturile...Eu zic ca Germania e ok la capitolul mancare si produse bb fata de alte tari europene.
La multi ani bebeilor sarbatoriti astazi, sa fiti cuminti si sa cresteti mari !
Carmi...
Foto bebe Fabiano cel zambaretz (20.10.05)
Meme1 spune:
Dani_flor,
la noi in oras H&M s-a deschis in toamna si este intr-adevar mai scump decat ceea ce cumpar eu in mod special pt bebel, Penneys, Tesco si Dunnes Stores au lucrusoare mai ieftinute dar nu sunt chiar atat de calitative ca cele de la H&M sau Next sau Mexx, etc. Insa nu se decoloreaza, nu intra la apa si nu se destrama nicidecum. Iar pt bebei care poarta cel mult 3 luni un costumas sau o pereche de pantalonasi, parerea mea e ca nu merita cumparate cele scumpe cand pe piata exista si un pic mai ieftine. Cand s-o mai mari si va purta mai mult timp hainutele, da, merita. Deocamdata, am avut multe lucrusoare primite cadou si inca mai avem.... si de acum inainte.
Aldi s-a deschis acum o saptamana si inca nu am apucat sa il vizitam.
Ce ma surprinde pe mine aici este ca de exemplu Tesco care este supermarket, la produsele de baza marca Tesco in loc sa creasca preturile, le scade continuu, eu chiar ma amuz cu sotul ca ne ducem la cumparaturi si punga de mere de exemplu azi am luat-o cu 1.25 euro, peste o luna e 1.20 si nu la oferta, pret normal. Sunt in competitie cu ei insisi am impresia. Plus ca isi potrivesc preturile in functie si de ceilalti concurenti de pe piata, gen Lidl, Dunnes Stores, asa ca practic nu sunt diferente mari de pret la mancare.
Utilitatile (gaz, curent) si aici se scumpesc dar nu mai mult de 2 ori pe an. Stiu ca la curent kw este undeva la 13 centi parca, iar gazul nu stiu pt ca noi avem incalzire pe kerosen care e 60 centi/litru, iar plinul la tanc il facem cam o data pe an (1000 litri).
Telefonul stiu ca e 1.26 centi / minut, apa nu se plateste, alte utilitati nu mai imi vin in cap acum.
Serviciile sunt scumpe aici, irlandezii mananca in oras cel putin o data- de doua ori pe saptamana, fast-food-urile sa traiasca, de asta au si probleme cu multi copii obezi, au inceput sa interzica la scoala pachetele cu mancare care contin chips sau dulciuri, se controleaza efectiv copiii si parintii sunt rugati sa puna fructe si legume in pachete si nu dulciuri.
Doctorii sunt scumpi si ei, sunt cozi pt programari la diferite afectiuni pt controale in spital si liste de asteptare lungi de cateva luni...
In rest... nu prea mai stiu ce sa va mai zic.
Va pup,
Meme
Meme1 spune:
Am uitat sa scriu ce era mai important.
Aici produsele de bebei sunt aliniate la pret, in sensul ca sunt 5 tipuri de lapte praf pe piata, toate au acelasi pret, toate sortimentele de milupa (cereale) au pret unic, pampers, huggies, etc la fel, indiferent de supermarket. Deci nu conteaza unde iti faci aprovizionarea pt bebel.Cutia mare de lapte praf de 900 g costa 10.35 euro (pret unic).
Nu se da nimic gratuit aici pt bebei, nici lapte praf, doar vaccinurile.
Meme
Simo74 spune:
A venit primavara!!! si am revenit si eu o data cu ea
Cine are de vanzare niste timp, ca eu nu ma mai descurc. La servici, nu reusesc decat sa va citesc (cu chiu cu vai), iar cand ajung seara acasa nu mai pot sa ma dezlipesc de Luculin
Dar acum ma mobilizez definitiv si o sa incerc sa intru din nou la vorbitor, de data asta sper ca in fiecare zi.
Luca este foarte bine, la 5 luni avea 8,500 si 70 cm si mama lui este extrem de mandra de el
De altfel, am si adaugat poze si la semnatura si la albumele comune (4 si 5 luni), asa ca va invit sa ne vizionati si pe noi cat am mai crescut.
Va pup pe toate si tastarnitez din nou soon
Simona, mama de bebe Luca (12.09.2005)
miflore spune:
Kristinutza, multa multa sanatate! Multumim Raluca ca ne dai vesti!
Jadi, sanatate tuturor din casa! Sa porti lucrurile cu placere!
Codrutza, felicitari pt. storcator! Ce ti-a povestit sotul interesant de la olimpiada?
Cristina_m, gata, nu-mi mai trebuie telefonul de la lustre, l-am gasit in mesajul tau!
Vero, LA MULTI ANI SOTULUI TAU!!!
Doruletz, drum bun!!!
Chiar, ca intreba cineva, uleiul de masline din supa se pune la sfarsit sau cand? Si voi cu ce apa faceti supa, folositi apa plata? Ca acum e pe foc prima supa a Anei!!!
Romana, pentru botez vezi ca este subiect deschis aici pe forum; poate ca sunt fete si din zona Craiovei care sa cunoasca obiceiurile!
Mihaela si Ana Maria
Poze AICI
Diana30 spune:
Un martisor pentru fetite si mamici de la Mihnea,aici:http://pg.photos.yahoo.com/ph/dianazahan/detail?.dir=/d854&.dnm=761bre2.jpg&.src=ph(scuzati carnatzu,da' altfel nu stiu)
Simo74 spune:
Ah, si ce ma dadeam rotunda pe aici pe la berou cu urleurile mele...sper ca acum sa mearga linkul cu poze
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/b_irina_c/b_irina_c.jpg)
b_irina_c spune:
Simo asa e Luca e frumusel
. (vezi ca in link-ul de semnatura ai scris pgotos in loc de photos)
Diana e super martisorul .
Schimb capitolul ca si asa nu am ce face . PAUZA!
Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze