Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (60)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Dana_ch, bine ai venit! Acum esti si in listutza noastra
Dana Lucia, sa aveti o primavara frumoasa! Phii, ce a crescut ALberto, noi inca nu am ajuns la 8 kg (tzine la silueta domnisoara mea).
doruletz, in caz de urgentza nici eu n-am pe cine sa sun, asa ca ma intereseaza si pe mine ce afli. Eu cred ca sint spitale de urgenta pt copii, dar nu le stiu.
meme, felicitari! Iti doresc o sarcina usoara, si sa nasti un bebelus sanatos si frumos peste 8 luni.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Meme, felicitari !!! Ce martisor frumos !

Sa stii ca si la Ancuta si la Victor si eu am facut cate 2 teste de sarcina si amandoua au iesit pozitive. Ptr Anca, am luat un test 'no name' si a iesit poztiv cu 2 liniute clare, si apoi unul mai scump, la care a doua liniuta a fost mai slaba. dar tot a fost.
si eu faceam testele, la 2 zile de la data cand imi intarziase.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Am scris un mesaj si acum cand ma uit ce s-a scris de la mine inainte vad ca de fapt nu am scris .
Asadar incerc sa reconstitui...

Diana, Codruta mutumesc de incurajari. Rezist bine in continuare. Azi oricum o tulesc pe la 4.30-5 ca altfel irosesc laptele pe birou . Am tot facut incercari acasa sa mulg dim si apoi dupa amiaza dar mai tarziu de 5 nu se prea poate. Oricum Vladut are lapticul de 5-6 la frigi .

Meme felicitari . Sa ne tii la curent ca eu una abia astept sa vad iar(la altii) cum evolueaza o sarcina. Te admir mult ca poti face bb 2 asa de repede.

Irina si Vladut (26.08.2005)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dani_flor spune:

Buna fetelor dragi!

Va dorim un 1 Martie cu multe multe martisoare si multe floricele frumoase!

LA MULTI ANI Carmi, Sa fii sanatoasa, iubita, sa ai parte numai de bucurii!!!.

LA MULTI ANI si bebelusilor care se sarbatoresc astazi: Andrew Justin, Matei Cristian, Adrian si Andrei Daniel. Sa fiti sanatosi, norocosi, sa creteti mari si sa aduceti numai bucurii parintilor. .

Offfffff fetelor ne-a lovit si pe noi tushelnitza . Se behaia ea un pic, dar numai asa .... 1 data de 2 ori pe zi. Aseara a luat-o un pic mai rau si azi dimineata ... uiiii, nu se mai oprea . Acum vad ca e mai bine un pic, tuseste doar ocazional, e vesela, etc. Poate ca si-o fi curatat gitul de depunerile nocturne . Nu avem nici temperatura mare, doar o subfebrila. Ieri a ascultat-o dr. a zis ca e ok. Nu cred eu ca era 100%, dar ii cunosc eu pe astia, esti bolnav numai daca ai febra > 39.5 . Deh, exagerez, dar nu dau ei asa mare importanta racelilor. Sper doar sa nu o ia mai rau.

Aseara am disparut brusc, sorry, acum am vazut ca ati scriiis... Am fost sa dau papa la copil si cind m-am intors, computeru' era rebutat in Linux, sotzul ma eliminase definitiv .
Hai, va va citesc din urma si mai revin ca ati avut o tastarnitza...

Daniela, mami de Ioana(24.10.1999) si Maria(17.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Buna ziua dragele mele,

Intru fuga sa va urez un Martisor frumos si fericit,.

La Multi Ani! sarbatoritilor de azi, sa fiti sanatosi.

Eu sunt intr-un mare KK. Am inceput sa-l duc la cresa pe Victor si a reactionat foarte nasol. In prima zi, luni, a fost tragic, s-a speriat cand l-a luat tanti in brate, a inceput sa urle groaznic, nici la mine nu s-a calmat decat greu. I se umflasera ochii de plans, e prima data cand vad asta la el, Apoi am venit acasa si am vrut sa-i dau lapte (muls) la biberon si nu a vrut, s-a crizat total. Nu ne-am gandit la asta, pana acum nu a refuzat biberonul, e adevarat ca acum vreo luna a baut ultima data din bibe.
Dar acum e clar, nu vrea decat lapte direct de la san si eu nu stiu ce sa fac, sambata incep serviciul.
Ieri l-am dus din nou, dar ne-am desteptat, l-am luat mai usurel, l-am dus in scaunul de masina si l-am lasat sa stea in scaun, mai apoi i-am dat sa pape de la tzitzi (asezata pe un scaun de copii, ce confort...), l-a luat si tanti in brate dar dupa 1 minut a inceput sa planga asa ca tot la mine a stat.
Iar acasa da semne vizibile de stres, plange din senin, se zgarie pe fata mai des ca pana acum, aseara a adormit greu, a plans mult, azi-noapte s-a trezit si iar a plans vreun sfert de ora, chestii care nu s-au mai intamplat de cand i-au trecut colicii.

Acum ma imbrac si mergem din nou "in vizita " la cresa, tineti-ne pumnii.

Eu sunt deprimata, de doua zile plang intr-una si nu stiu cum sa procedez, treaba cu refuzul biberonului m-a dat complet peste cap. Daca ati mai auzit de cazuri similare (am citit pe net si s-ar parea ca exista copii care nu accepta bibe, mai ales cand au fost obisnuiti cu titi) si daca aveti vreo sugestie, va rog sa-mi spuneti.

Mi-a lipsit teribil dialogul zilnic cu voi, sper ca dupa ce ne rezolvam problemele sa "vorbim" mai des.

Va pup si va urez o primavara fericita si plina de bucurii,

Anto siVictor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

La multi ani puiutilor care isi serbeaza azi lunita, cu mentiuni speciale pt cei care fac 6 luni

Irina si Vladut (26.08.2005)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

De unde stiti voi ca e ziua lui Carmi, ca eu nu am citit? Cred ca mi-au fugit okii.
La multi ani, Carmi! Sa fii sanatoasa si sa ai parte de bucurii si de iubire!

Anto, bafta multa cu cresa! Of, incearca sa-l reobisnuiesi cu bibe, o sa accepte pina la urma, doar nu o sa-i dai sin toata viatza.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina81 spune:

Mai trimitem inca o data multe pentru toate mamicile si fetitele.

Multumim de urarile legate de ziua noastra.Noi suntem singurei ,dar vom serba vineri cu tort si copilashi cand vine si tati acasa.

Simonique,Lia mia,eu fac din 2 litri pentru ca bem si noi,dar cantitatea se poate reduce.Nu iese acru,deci s-ar putea sa-i placa la bb.Eu i-am pus 2 linguri de cereale cu 3 de iaurt si mai vroia.I-am dat o singura data ieri.Cred ca o sa-i dau vreo 2-3 zile din ce fac o data.

Meme,ce frumos! Felicitari!!! Ma apuca nostalgia can ma gandesc.

Kid,eu stiam ca la babe se face suma cifrelor din data de nastere.Eu daca sunt nascuta pe 20 am baba pe 2.

Irina si Matei-Cristian (1.sept.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Buna la fete !
Va multumesc pentru urari, suntem raciti cu totii si tocmai ne-am intors de la dr., macar sunt bucuroasa ca Fabiano merge spre bine.
Eu implinesc astazi 40 de ani, mi se face rau cand ma gandesc.....Am facut mai devreme o poza impreuna cu Fabiano, o puteti vedea in albumul “martie“.
Va pup si va multumesc inca o data....ma duc sa-mi fac bilantul...ca la “schimbare de prefix“...of, of...

Carmi bosoroaga

Foto bebe Fabiano cel zambaretz (20.10.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina81 spune:

Anto,incearca sa-i dai biberon acasa unde e mai putin stresat.Sau,si mai bine,daca vrea,incearca cu lingurita.

Irina,ai grija sa nu te plictisesti prea tare.

Gata,eu ma duc la ca Matei doarme.

Irina si Matei-Cristian (1.sept.2005)
Poze

Mergi la inceput