Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (60)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Buna mamici si fetite! Un martisor virtual pentru toate de la mine si Alexandra! nici pe baietzei nu-i uit, sa fie sanatosi si sa devina adevarati domni (la anu' ii asteptam cu martzisoare).

Lia Mia, la Multi Ani pentru Florin !!! Multumesc de site-ul cu vremea, e super. Cica duminica va fi partly cloudy, dar nu ma deranjeaza daca nu ninge tare.
La multi ani si restului de sarbatoriti de astazi!

Azi e baba mea, ce frumoasa e. In fiecare an a fost pe 1 pentru ca sunt nascuta pe 21 si stiam ca se ia ultima zi din cifra, la fel cele nascute pe 1 si pe 10 au baba tot pe 1.
Vin mucenicii!!! Pericol, ca imi plac tare si abia am reusit si eu sa slabesc un pic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinela79 spune:

La multi ani Carmi si tot ce iti doresti de ziua ta.Multa sanatate lui bebe
Bun venit Lucas si mamica Dana.
Meme, felicitari, sa fie bine si sa fiti sanatosi

Mary, mamita lui Iaris(18.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Diana, sigur ca am inteles unde stai. Eu stau in Gradini manastur. Nu prea cred ca e astenia de primavara........numa primavara nu-i .

Codruta & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)

www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

'Neata pe la pranz!
In primul rand vreau sa te felicit, Meme! Pantru aceasta noua sarcina si pentru curaj! Din nou la mamici de septembrie octombrie!
Si voua, toturor, o primavara frumoasa, insorita si fericita alaturi de puiutii vostri si de soti!
Bine ati venit la noi, Dana_ch !

Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristell spune:

LA MULTI ANI MAMICILOR DE 1 MARTIE!!
La multi ani si celor care mai adauga o lunita:Andrew Justin,Matei Cristian,Adrian si Andrei Daniel.
Crista multa sanatate Clarei.
Miflore ai o dulceata de fata.
Meme iti tinem pumnii sa fie asa cum iti doresti tu.Ar fi un frumos martisor.Asteptam rezultatul testului de azi.
Dana_ch bine ai venit!
Ioana,Miflore eu pana la urma am primit indemnizatia.Dupa multe telefoane s-ua gandit sa ma bage la plata cu toate ca tanti de la Dir. la telefon mi-a spus ca numai in martie voi primi indemnizatia.Ia vedeti si voi fetelor poate e vreo problema la dosar.
Ginami-a placut si melodia(cine canta Celine Dion?) si "Am invatat" .
Carmen f. frumoasa prezentarea cu bb.
Noaptea trecuta s-a trezit din doua in doua ore ,parca avea ceas .Ieri parca a fost apogeul,nu a vrut sa stea deloc singurica si nu am putut face nimic.Sotul ma intreba cati dinti trebuie sa-i iasa si numara cate luni mai are de indurat.La primul dinte o luna s-a chinuit, au fost trei zile pauza si acum vad ca iar a apucat-o,iar e cu mana in gurita si plange,suge mai des.Sper sa nu o tina o luna asa.Cu calgel o dau ,dar parca e degeaba.
La capitolul diversificare am inceput cu cereale si supica.Cerealele le mananca f. bine,dar supica mai rarut ca-i mai dragut.Am observat ca de cand i-am bagat si cartofi pasati o mananca mai bine.Cred ca nu e fan morcov.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_lucia spune:

Buna tuturor, in primul rind din partea lui Alberto pentru toate doamnele si domnisoarele o dar si ca si aici a nins acum dimineata. Sa aveti o primavara asa cum v-a doriti si s-auzim numai de bine!
Noi prea multe nu avem de "raportat", in continuare nici un fel de problema doar ca in ultima luna Alberto a mai luat inca 1,470 kg trecind astfel de 9 kg! La ultimul control pediatrul mi-a spus ca e totul super bine cu el si ca mai au inca copiii puseuri de crestere. Si eu care mai ziceam din cind in cind ca e nascut prematur, acum nu prea mai indraznesc la cit de mult a crescut.....Deci de la noi numai de f.bine si la fel va uram si voua!
Va saluta din Dana Lucia si Alberto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

La multi ani Andrew Justin, Matei Cristian, Adrian si Andrei Daniel!

Veronica si bebe Stefan Peter ( 7 nov. 2005)
http://community.webshots.com/user/hildegard122

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_lucia spune:

Wow am ajuns si eu in sfirsit la 100 mesaje!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole74 spune:

La multi ani bebei!
Si un martisor virtual de la mine si Ioana pentru toate mamicile si fetitele!

Nicole&Ioana Alexandra

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

anya si irina, multumim mult de sugestii! aveti dreptate, cred ca asa mi-ar fi placut si mie sa fac, poate chiar o sa incerc. Problema mea este ca nu stiu daca am prea mult lapte, adica io zic ca nu am mai mult decat ce papa ea. In 4 luni jumate io nu m-am muls nici macar o data, nici nu stiu cum se face! Am avut o singura data un sān 'blocat' timp de cateva ore dar l-a rezolvat haplea imediat! In rest, laptele nu da pe afara, sānii nu-s foarte tari niciodata, nici macar dimineata desi ea nu suge noaptea (ultima masa e la 23h00 si prima e la 8h00 dimineata). Sau am io doar cat ii trebuie ei sau lipaie ea tot ...deci nu prea stiu cand as putea mulge mai ales ca mi-e frica sa nu stimulez laptele taman acuma cand trebuie sa incep serviciul. Grea dilema...

Mai am o intrebare pentru fetele din Bucuresti. Ne recomandati si noua un medic pediatru pe care am putea sa-l cautam in caz de vreo urgenta in saptamana cat vom fi acolo? Sau cum se face in cazul asta pentru vizitatorii care n-au medic de familie? merci

La Multi Ani sarbatoritilor zilei si felicitari lui Meme!

la mamici de martisor!

Mergi la inceput