Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (60)
Raspunsuri - Pagina 10
Dana_ch spune:
Vreau si eu sa intru in mamicilor sep.-oct. 20005(bb Lucas 28 oct. 2005)La multi ani sarbatoritilor
Meme1 spune:
'Neata fetelor,
Multumim mult pt urari, si noi uram la randul nostru La Multi Ani tuturor bebeilor care implinesc azi cifra rotunda de lunite...
Si La Multi Ani de 1 Martie, speram sa fie primavara pe-aproape...
Si aici la noi e frig, azi-noapte -2 grade, gheata pe drumuri, iar irlandezii se panicheaza cu totul cand e gheata pe sosele, unii nici macar la serviciu nu se duc pe motiv de alunecus pe strada. Ca nu stiu daca v-am zis, Irlanda e o tara dependenta de masina proprie, transportul in comun este f slab dezvoltat iar autobuzele sunt ceva de genul unul la jumatate de ora.... Iar cartierele nu comunica intre ele, deci ca sa ajungi intr-un punct anume ai de ocolit km intregi...
Narcisele noastre in curte sunt toate tuflite de la ger, dar isi revin ele cand mai creste un pic temperatura.
Andrei parca e un pic mai bine cu stomacelul, l-am trecut aseara pe lapte delactozat dar probabil are gust diferit de cel cu care era el obisnuit ca il mananca (mai bine decat supa de morcov oricum sau laptele diluat in apa de orez) dar nu cu foarte multa pofta si nu in cantitatile pe care le manca pana sa fie bolnavior. LiaMia, multumim pt informatiile legate de enterol, stim si noi de el si de smecta si hidrasec si alte medicamente care fac bine la bebei, dar aici e imposibil sa le obtii, nu se importa. V-am mai zis, aici la mare ordine e mama natura care trebuie lasata sa isi urmeze cursul, respectiv bebeii trebuie sa isi formeze sistemul imunitar si de asta nu li se da mai nimic in materie de medicamente.
Am ramas datoare cu un raspuns aseara, am repetat azi dimineata testul si este pozitiv, vineri cred ca ma duc la medicul de familie sa imi confirme sarcina (tot cu un test de sarcina) si sa ma ia in evidenta, dar prima vizita la spital va fi undeva prin mai probabil. Asa ca pana atunci am decis sa nu spunem la nimeni, nici macar parintilor... Sa trecem cu bine de primele 3 luni si om mai vedea dupa..
A doua liniuta de la testul de dimineata era mai putin vizibila decat la cel de ieri (desi testul al doilea a fost mai scump decat primul), am citit undeva ca poate sa insemne o sarcina mai mica de 7 zile. Oricum dupa datele mele ar insemna 19 octombrie DPN dar eu cred ca va fi mult mai tarziu. Ca daca acum 10 zile am facut un test si nu indica nimic...
Hai ca v-am ametit destul cu povestile mele.
Va pupic pe toate,
Meme
miflore spune:
Buna zanelor!
Astazi este 1 Martie! Trmitem cate un ghiocel si un de la Ana si de la mine tuturor fetitelor si mamicilor si bunicilor!!! Si baieteilor le uram sa aiba bani multi ca sa cumpere ghiocei! (si nu numai) Vine primavaraaaaaa!!!
Azi e baba mea, vedeti doar ce soare si frumos este afara! sper sa nu inceapa viscoleala!
Mihaela si Ana Maria
Poze AICI
nanadana spune:
Martisorul nostru de 1 martie fie ca primavara sa va aduca tot ce este mai frumos pe lume "sanatate" (pt toate mamicile si fetitele)
LA MULTI ANI si pt Andrew si Matei care azi fac 6 lunite pupi de la noi
La multi ani pt Adrian si Andrei care fac 5 luni pupi de la noi
LA MULTI ANI pt Carmi multa sanatate si fericire alaturi de puitul tau si sotior
poze
Diana30 spune:
Buna dimineata,primavara!ca la noi ii zapada aproape de un metru.Important e ca primavara sa fie mereu in noi si mai putin in vremea de afara,desi,la o meteosensibila ca mine,e f important sa fie si soare si cald afara.
CARMI ,"LA MULTI ANI!" FERICITI ALATURI DE FAMILIA TA!
"La multi ani!" Andrew,Matei,Adrian,Andrei!
Ioana,faine culorile mobilei.
Mifloricica,am admirat printesa.Eu zic ca seamana si cu tine.
Alina(anya20),multumim de rezumatul despre diversificare.E foarte logica teoria,practica ne omoara.Deocamdata pe mine numai gandul la practica imi da dureri de cap.
Irina sa rezisti l aserviciu fara depresie.
Sa stiti ca eu admir fetele care au inceput serviciul sau pe cele care urmeaza sa-l inceapa in curand,ca si pe cele care au studii de terminat.Eu nu cred ca as fi in stare,desi,poate,nevoia m-ar face sa fiu.Oricum la mine chiar nu merita sa fac asta,lucrez in invatamant,iau acum mai multi bani decat as lua daca as merge la scoala,plus ca nu am cu cine sa-l las pe Mihnea.
codruta_grg spune:
Irina......iti doresc sa treca cat mai repede timpul, sa ajungi acasa la Vladu'
Vai meme, m-ai emotionat cu posibila ta sarcina. Vei incepe o noua odisee. Ce frumos!
Diana, vezi ca acum e si aoare la noi. E super fain. Vreau sa iesim pe afara cu caruciorul. Tu unde ziceai ca stai?
Codruta & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)
www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI
nanadana spune:
Meme felicitari
Miflor dumnezeu sa-l odhineasca in pace pe tata tau
Dorulet ce bine papa printesica ta
Dana ch bine ati venit
poze
nanadana spune:
Si la noi a nins si este soare ,ce frumos este o sa iesim si noi la praz ca parca acuma este un pic rece
gata ma duc sa-i fac supita la tontonel (Dani te tin la curent daca papa )
poze
Diana30 spune:
Codruta,in Gheoegheni stau.Da,de pe geam arata bine vremea,da' stau pe o straduta mai ferita de circulatie si omatu-i inca mare aici,cre ca mi se impotmoleste carutul.Tu stai parca in Manastur.Gresesc?
Diana30 spune:
Codruta,sper ca ai inteles unde stau,Gheorgheni.Ii clar ca am o oboseala cronica in fizic de cateva zile sau sa fie astenia de primavara vinovata?
Meme,felicitari si multa putere de a creste doi puiuti!