Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (60)
Raspunsuri - Pagina 9
marinela79 spune:
Martisoare pt fete si scaieti pt baieti.
La multi ani mamici si fetite si un buchet mare de ghioceii din partea baietilor mei,Iaris si tatsi multi pupici.
La multi ani si sarbatoritilor de azi, sa cresteti mari si sa va bucurati parintii.Noi am fost la dr ieri, ne laudam cu 7,6kg, 7oog luate luna asta.Gingia e ok e ceva normal, este o denivelare a gingiei, datorita faptului ca dintii sunt acolo dedesupt.Ne-a dat Debridat pt Iaris a fost constipat tare dar se pare ca la noi tot ceaiul de musetel e sfant si dupa 3 zile in forta cu ceai, nu mai trebuie sa folosim siropelul.Nici nu m-am uitat cat e valabil ca l-am preparat deja aseara, dar Iaris dormea.In fine mi-a revenit inima.
Mifloricico, tu ascundeai frumusetea asta de fata, scumpaaaaaa foc.
Ioana imi place tare mult mobila ta.Mi-e asa ciuda ca nu avem un apartament mai mare sa aiba si Iaris camera lui.El se va lauda cu sufrageria in viitor, dak mai suntem in Romanica.
Mary, mamita lui Iaris(18.09.2005)
Ioana75 spune:
Buna dimineata si la multi ani! Sa aveti o primavara frumoasa si plina de bucurii! La multi ani sarbatoritilor de azi, Andrew Justin, Matei Cristian, Adrian (care implinesc jumatate de an) si Andrei Daniel (care implineste 5 luni)!
irina, sa ai o zi usoara la servici.
meme, ma ia cu leshin cind aud de preturile de acolo. Petrecere frumoasa azi!
mifloricico, am vazut autocolant care se lipeste pe usa; sint multe modele, citeva si pentru copii; mi s-a parut foarte interesant, sa-i lipesc pe interiorul usii (desi nu prea stam cu ea inchisa).
marinela, noi ne-am luat mai multe camere special ca sa incapa mai multi copii. Bafta cu emigratul.
Eu am vazut covoras cu litere si cifre la noi, dar nu imi amintesc magazinul. Oricum, va anunt cind mai dau de ele. Olandezu' nostru e in concediu saptamina asta, si ori nu a instruit-o pe secretara lui sa ne contacteze, ori ne duce cu zaharelul. In orice caz, vine soacra azi (si ma bucur) sa stea cu fata. As vrea sa mergem la munte daca tot avem ajutor. Stie cineva un loc de cazare cu multa caldura (ca as lua-o si pe Miruna) pe valea Prahovei sau zona Bran?
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)
cge spune:
"La Multi Ani!" de 1 Martie de la Victor.
Multumeste si Anca ptr ghiocei si urari.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei
LiaMia spune:
salutare, mamici si bebici!
pentru toate mamicile, toate fetitele si toti baieteii de 1 MARTIE 2006
irina a salivat sotzul din belsug de aseara pana azi dimineata dupa tort :) n-a vrut sa plece pana nu i-am dat tort :)))) si eu n-am vrut sa-l tai pana nu l-am ornat cu "Florin-6 luni" si nu l-am pozat. din pacate nu pot pune poza dacat dupa ce o scot si scanez :(. de iesit, a iesit excelent si o sa mai fac cat de curand!!!scuze pt.eroarea cu calciu versus vitamina c
carmi
mysweetest, n-ai ce taia de el pana nu se intareste crema, asa ca astepti ~ 12 ore sa se faca pana sa
kid2003 bafta de vreme buna duminica. iata si o adresa unde predictiile sunt f bune in ceea ce priveste vremea www.accuweather.com
carmen felicitari pt. noua semnatura! cu rabdarea treci marea! si vad ca tu ai trecut-o
gabitzinsanatosire grabnica biancai. noi tocmai suntem in faza de recuperare dupa diaree. azi dim a facut primul kk bun dupa 2 sapt de chinuiala (una diaree, una cu regim)
LiaMia, mama lui Florin (31 aug 2005)
simodina spune:
Un martisor si un buchet de ghiocei si din partea lui Serban pentru toate fetitzele! Pentru Alex avem si un pupic. Si ne cerem scuze ca nu mai venim sa aducem martisor la fata, dar nu vrem sa fie insotit si de raceala .
Marinela, Debridat-ul este valabil 30 zile dupa ce l-ai preparat. Deci tie iti expira pe 30 martie
Mifloricico e scumpa tare fata ta.
Andrew Justin, Matei Cristian, Adrian si Andrei Daniel sa cresteti mari si sanatosi!
Nadina, mama de Serban (20 aug 2005)
LiaMia spune:
fetelor care dati pere copiilor, de care pere le dati, din cele de import? ca altele eu nu am vazut pe la mine pe aici si mi-e teama sa nu fie prea 'stimulate', asa ca eu nu i-am luat pana acum...
irina81 si pe mine ma intereseaza cat tii iaurtul dupa ce l-ai facut, ca n-as face din 2 l lapte ca sa manance pitacul doar cateva liguri (eu nu-s fan iaurt si sigur as arunca restul...)
simodina, merci de indrumari. nici eu nu-s fan danone.
ioana frumoase fotgrafiile. imi place mai ales 1698. covoras asa ca al vostru au si la un magazin de copii, la diham. eu nu i-am luat inca, dar cand o incepe sa misune ii iau sigur ca sa pun pe gresia de pe hol.
miflore sa-ti traiasca floricica! e o dulceata (foto 1153 e pe locul 1
meme1 si eu am avut probleme cu supa de morcov. din ce am inteles supa o putem folosi la resuspendarea laptelui si ii dam piureul. la mine nici piure nu a vrut simplu, asa ca reteta optima la florin a fost: morcov+orez+mar copt. asa a mancat si 2 castroane pe zi! mie mi-a dat sa-i dau in diaree si enterol, 2 pliculete/zi (contribuie la mentinerea unei flore intestinale pozitive) si debridat.
nicole74, eu inclin 99% sa-i fac vaccinul pt pojar la 1 an.
marinela bafta cu emigrarea!
LiaMia spune:
si acum , ca am ajuns la zi cu raspunsurile, multam fain baietilor care ne-au urat de 1 martie: mario, tudu, mihnea, victor si serban!
sarbatoritilor de azi: Andrew Justin, Matei Cristian, Adrian - pt 6 lunite si lui Andrei Daniel care implineste 5 luni!
Dana_ch spune:
"Unu martie calator va aduce un martisor",ptr.toate fetitzele va trimite Lucas ,nascut in oct.2005.Noi suntem mai noi pe DC si ne bucuram ca avem aceasta posibilitate.
b_irina_c spune:
Intai sa va urez o primavara plina de bucurii si caldura. La multi ani de 1 Martie!!! Multi si multe, multe de la Vladut pt toate mamicile si pt toti bbii (si pt baietei ca si la ei a venit primavara ).
Mifloricico m-am obisnuit cu trezirile lui bb. In clipe nostalgige mai visez la nopti lungi de somn, dar imi revin repede la realitate . Odata si odata va dormi si el toata noaptea...
Nanadana si Ioana multumesc mult ca v-ati gandit si la mine .
Abia acum mi-au instalat PC-ul si se pare ca voi freca menta toata ziua (ca sa ma incalzesc, ca e frig aici). Admin-ul s-a dus sa-mi ia tastaura ca am una in nemteste . Abia nimeresc sa scriu . In rest rezist destul de bine... Va anunt daca ma apuca depresia , desi cred ca voi rezista caci am aplicat incurajarea "Zoe, fii barbata" (nu mai stiu cine a zis odata pe forum ).
Dana bine ai venit! Da-ne datele complete pt listuta si hai la taclale.
Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze
codruta_grg spune:
Un de la Petra pentru cei care i-au dat martizor...
Dana_ch, bine ai venit si tu si bebe Lucas si te asteptam la "vorbitor".
La multi ani bebeilor nascuti si pe 29,30,31 si 1 (ii sarbatorim intr-o zi speciala pe toti)
Codruta & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)
www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI