Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (60)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irina81 spune:

Meme
Miflore,felicitari pt 800 g.

Irina si Matei-Cristian (1.sept.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

Irina81 - in seara asta suntem gand la gand.

Alina

Anya mea(19 oct. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina81 spune:

Da,Anya,ne-am vorbit inainte.

Irina si Matei-Cristian (1.sept.2005)
Poze

Mergi la inceput

Este 1 martie.A venit primavara ! Partieee!

La multi ani Andrew Justin, Matei Cristian, Adrian si Andrei Daniel!

Alina

Anya mea(19 oct. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Dani, eu nu dau suzi si nici tzitzi dar e fata cumintzica; ce-i drept baga degetu' in gurita si adoarme!
Cristell, sper ca ti-a trecut gatul! parca se cheama gat de lup, nu? si mai stiu ca dureaza kestia asta vreo 2 zile si e tare enervant...da-ti cu ben-gay sau nurofen gel dar nu stiu daca sunt bune in zona gatului;
Gabiarama, multa sanatate piticilor!!!
Cristina, si eu vreau nr. de telefon de la lustre! E frumoasa lustra elefantel!!! Ce putere are? ca asta e problema mea in gasirea unei lustre, becurile au putere mica;
BiuMil, mercic pentru raspuns! Mai stau un pic sa vad ce se intampla cu parul meu si daca tot cade incerc si eu Gerovitalul! Masina de spalat vase e super, e din aia mica de care vreau si eu; problema e ca nici asta nu-mi incape unde as fi vrut eu....trebuie sa ma gandesc cum sa fac!
Ioana, ce autocolant ai vazut? Nici eu n-am primit inca nici o indemnizatie si am dosarul depus cu data de 1 februarie; dar nici nu ma asteptam sa-mi vina asa de repede, cred ca in martie o sa-i vad!
Vladut si Iulia, pozele!!! Pe cand jucam la nunta?
Am mai recuperat ceva da' mi-e un sooommmnnnnn! Ma duc sa ma culc! Noapte buna!!!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Am reusit sa-mi "inrosesc" si eu semnatura.
Noapte buna tuturor!

Alina
Anya mea(19 oct. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonique spune:

Chiar, e 1 Martieeeeee....hmmm, dupa vreme n-ai crede.. Oricum, pe post de martisor, Mario va trimite la toate doamnele si domnisoarele un mareeeee si un brat de
Meme, felicitari!!!! Eu nu mai am curaj...

Simonique si bb Mario (22 august 2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/simonique22/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Buna dimineata!! 1 martie ne-a adus zapada (la noi e tare multa zapada si e tare frumos!)

meme, poate, poate......

In Selgros nu am avut de unde alege covoras, deoarece mai era unul, dar care era rupt. Asa ca a trebuit sa il iau pe asta. Poate gasesc in alta parte din ala cu litere mari .

Ma doare de 2 zile un san. Cu toate ca o pun sa suga de acolo, tot ma doare. Nu stiu ce am.

Codruta & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)

www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiarama spune:

Buna dimineata!

si pentru fiecare mamica de la Tudu (asa ii spune fratiorul) si Mihnea .

Eu sunt confuza : vine primavara sau e Craciunul ?

Meme - e posibil sa fii prima care va fi din nou mamica

Codruta si eu patesc la fel cu sinii , dar imi trec si ma apuca iar ...Eu am dat vina pe faptul ca papa o cantitate mai mare de lapte

Gabi , mama de Mihnea (3-01-2004) si Tudor (20-09-2005)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonique spune:

Irina81, am si eu ceva intrebari legate de iaurtel:
- ce cantitate de iaurt iti iese in final
- cate zile ii dai la bb din el, pana faci altul
Mie dr mi-a zis ca la ora 5 cand o sa ii dau iaurtelul pot sa pun si cateva fructe din compot in el, dar mai intai sa vedem cum ii place, ca pana acum se pare ca nu e prea tare fan gust acru...
Ege, dr noastra nu a mai avut vaccin infanrix hexa, a zis ca nu au mai adus importatorii, de aceea am facut infanrix normal si engerix. Dar poti cauta la farmaciile mai marginase poate mai gasesti.

Simonique si bb Mario (22 august 2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/simonique22/my_photos

Mergi la inceput