cum slabim rapid?
Raspunsuri - Pagina 6

danangie spune:
Pai foarte mult sport, apa multa(peste 2,5 l pe zi), piept de pui la gratar, salata foarte multa, paine integrala sau grisine, orez(60 gr.), fasole crude(doar fierte cu putina sare si o picatura de ulei de msaline), nici o picatura de alcool, duminca mananci ce vrei. Dar dupa cum am mai spus: foarte mult sport si foarte multa apa. Aaa si cred ca stiti nici un gram de dulce. Al meu a slabit in 2 luni jumate 5 kg. Dar el facea foarte mult sport si bea cam 4 litri de apa pe zi. E mult....dar era innebunit sa slabeasca.
Cand te-a inselat cineva odata e vina lui, cand te-a inselat a doua oara e vina ta
POZELE MELE

gabriela 1969 spune:
Incercati NORMOPONDEROL.Se iau timp de 2 saptamani seara cate 3 sau 4 pastile in functie de greutatea corporala a fiecareia si se fac 3-4 cure pe an.Eu am incercat in combinatie cu regim alimentar, n-am mancat dupa ora 18 si am facut 30 minute de gimnastica(de obicei seara)iar rezultatele s-au vazut.Succes!

irlandeza spune:
Salut fetelor.
Dragelor , de ce nu merge-ti la un dietetician in loc sa urmati dieta de la X si Y ?E cel mai bine . O sa va dea dieta in functie de fiecare persoana. Nu potriveste (de ex.) dieta mea cu dieta pt. altcineva pt. ca suntem diferite.Mie imi face bine ceva , tie altceva , intelegeti voi.Altfel , incercand diverse diete care nu vi se potrivesc , mai tare va . Parerea mea , nu aruncati cu pietre.
Noi 2 singurei

chivutamonica spune:
Buna fetelor dragi,
vreau si eu sa am o talie desi asi dorii sa-mi spune-ti si mie o cura de slabire pentru ca la 1,55 si 70kg,e cazul sa mai dau jos.Nu sunt pofticioasa chiar deloc si vreau sa incerc sa merg mai mult pe jos dar acum obosesc al naibii,nu stiu cei cu mine.Fi-ti bunele si scrieti-mi si mie una mai detaliata....dejun,prinz,..
.etc.Va pup,Moni

alayna spune:
quote:
Originally posted by gabriela 1969
Incercati NORMOPONDEROL.Se iau timp de 2 saptamani seara cate 3 sau 4 pastile in functie de greutatea corporala a fiecareia si se fac 3-4 cure pe an.
Sunt scumpe pastilele?Ce-as mai slabi si eu oleaca,dar n-am vointa.Pofticioasa sunt,mai ceva ca o gravida,gimnastica nu reusesc,mi se face rau de la cel mai mic efort

"Sa nu lasi sa treaca o zi fara sa vezi, fara sa auzi sau fara sa citesti ceva frumos..."(Goethe)

Ira spune:
Alinas, stressul, emotiile, slabesc foarte mult.
Postul negru dupa 6, cu apa.
Urcatul scarilor, mersul pe jos mai mult de 1 ora pe zi.
Vitamine, minerale (lipsa lor creeaza pofte, foame, lipsuri).
0 dulciuri.
Cel mai rapid te slabeste ambitia. Daca nu esti motivat = zero barat.
Poze cu grase pe manerul de la frigider.
Poze cu frumoase pe rafturile de la bucatarie.
Sotul sa manance in oras (daca-si tranteste niste carnati in nasul tau...
e posibil sa cedezi).
Bafta !
Sofie - 3 ani

Ira spune:
quote:
Originally posted by mobriq
... astept contra-argumente la demonstratia mea.
Monica siEduard
Mie mi s-a intamplat sa slabesc 4 kg intr-o saptamana. De mai multe ori, dar doar la emotii mari (ex., examene, concerte, etc). In plus, de la acele emotii mi se inchidea stomacul, nu mai puteam panca nimic.
Sotul meu e la fel. A avut un interviu luna asta, n-a putut manca 3-4 zile la rand. Si a slabit mult. Da' si-a revenit, thanks god.
Sofie - 3 ani

mobriq spune:
Ira, 2 Kg erau apa si 2 Kg erau din cauza ca nu ai mancat nimic toata saptamana. Dar asta nu e totusi un regim pe care sa il recomanzi si altora, nu ? ... esti norocoasa, eu de stress mananc mai mult, in special dulciuri!
cu asta sunt 100% de acord:
quote:
Originally posted by Ira
Daca nu esti motivat = zero barat.
Monica si

violeta70 spune:
Buna seara fetelor!
Ce sa va zic, eu am tinut atatea diete, incat nu le mai stiu numarul (clinica Mayo, Dieta Atkins, regimul disociat, etc.).De fiecare data am slabit, mai mult sau mai putin, dupa care le-am pus la loc. Si nu neaparat ca am mancat ca o nebuna!!!
Toate dietele sunt pentru o slabire rapida in timp scurt, care binenteles ne multumeste, dar organismul are de suferit. eu de exemplu am un metabolism bazal slab, care functioneaza f. greu. Eu si un pahar cu apa daca-l beau cu pofta, ma ingras. Iar dietele tinute mi-au facut mult rau, prin faptul ca mi-au dat si mai mult metabolismul peste cap.
Dupa parerea mea fiecare organism are particularitatile sale, astfel ca trebuie sa ne obisnuim organismul cu o alimentatie rationala, adecvata organismului nostru. Foarte important este sa combinam alimentele asa cum trebuie. Niciodata sa nu mancam carne cu cartofi sau paine cu branza - mancam cartofi cu paine si carne cu legume. Si binenteles nu se poate slabi decat in combinatia: dieta alimentara - sport sau miscare. In felul asta slabirea este armonioasa. Eu am avut o perioada (in timpul studentiei) cand imi facusem un program f. sanatos: mancaruri preparate fara ulei, fara dulciuri, paste fainoase cat mai putine, ultima masa la ora 18.00 si binenteles gimnastica medicala (atentie! nu aerobic.... acesta nu slabeste ci doar intretine)
Despre medicamente nici nu vreau sa vorbesc. Sunt impotriva lor! Totul se rezuma la vointa. Daca vointa iti lipseste nu cred ca se poate rezolva cu medicamente.
Va las, sper ca nu v-am suparat. Maine am o zi grea la servici. Despre subiectul asta pot sa vorbesc o noapte intreaga, asa ca o sa revin
Va pup si succes la slabit! (cine are nevoie bineteles)
Am uitat sa va spun, dupa parerea mea, cine are nevoie sa slabeasca 3-4 kg, nici sa nu incerce cu diete alimentare, gimnastica medicala le rezolva bine si armonios. Credeti-ma eu am facut luni multe gimnastica medicala si am slabit frumos atunci!