cum slabim rapid?

ciau fetele.as vrea ca pana la pasti sa dau burta jos.ce-mi recomandati?stiti vreo reteta rapida de slabit?stiu ca nu e sanatos,am sa ma mentin dupa aia.cred ca ar trebuie sa dau jos 7-8 kg.astept pareri.
Raspunsuri

april spune:
regimul disociat e super, 1 kg/sapt. pana ce organismul isi gaseste echilibrul. fa un mod de viata din acest tip de regim, e sanatos si garantat, cel putin pt mine.
puiutzul meu

Tzuni spune:
Si Dieta Daneza te-ar ajuta. Ideea e sa te mentii dupa, cu un stil de viata sanatos.
Tzuni mic si drag si scump si grasunel

Delidana spune:
quote:
Initial creeata de alinas
ciau fetele.as vrea ca pana la pasti sa dau burta jos.ce-mi recomandati?stiti vreo reteta rapida de slabit?stiu ca nu e sanatos,am sa ma mentin dupa aia.cred ca ar trebuie sa dau jos 7-8 kg.astept pareri.
Cel putin o ora jumate de sport de 4-5 ori pe saptamina, fara dulciuri, Cola, pizza si hamburgeri; multe fructe si verdeturi, carne slaba, cereale si lactate. Rezultat garantat!

www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

miria_cristina spune:
Mai, fetelor, eram intr-un spital cand in salon o pacienta il intreaba pe medicul care facea contravizita:" Don dr. ce sa fac sa slabesc?" la care medicul ii raspunde:" Nu manca!".
Asa ca vreti sa slabiti?.....
Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

kiwwy spune:
Nu cred ca trebuie sa tii nici un fel de dieta,cel mai bine este sa nu mai mananci absolut nimic dupa ora 18.
Apa sa bei 2 litri pe zi,char daca te vei enerva ca vei merge frecvent la baie.
Bineinteles ca ar fi bine daca te-ai abtine si de la prea multe dulciuri sau fainoase.
N-ar fi rau daca ai face putina miscare daca nu la sala ,acasa.Abdomene din greu si fandari.
Asa sigur vei slabi rapid
succes!!!!!!!

anky spune:
Retete minune din pacate nu exista.Ar fi fost pastila de slabit Genotrim dar nu prea cred nici in asta
Uitati-va pe siteul Salugen punct com si spuneti-mi ce parere aveti?
Anca,Bianca 02.02.03si Cris 12.05.05

loneanbianca spune:
Multa miscare, apa si incerca dupa 18 sa nu prea mai maninci eventual fructe sau iaurturi. Daca poti mergi si la masaj.Succes!
Ryanna
http://community.webshots.com/user/biancalonean
"Traim intr-o era in care pizza ajunge la noi acasa mai repede decat
politia."
Jeff Marder.

adrianafedorca spune:
vreai si io sa slabesc rapid...din pacate nu cred ca se poate si nici nu cred ca e bine...acum depinde de rapid...eu as vrea ieri...cerd ca cel mai bine e sa faci un pic de sport, fara paine, fara dulciuri, legume si fructe multe, si fara papa dupa ora 18
succes
Adriana si bb Cezarica 23 Aprilie 2005
Cezar,minunea mea