cum slabim rapid?

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabriela_tutuianu spune:

eu am slabit si anul trecut folosind dieta de 600 calorii si produse de la o anume firma.nu vreau sa se considere reclama de aceea postez un shortcut unde veti afla despre ce este vorba.

http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33033&SearchTerms=aloe

rezultatele au fost excelente si sunt si acum.sunt in ziua 9 si am dat jos 6,2 kg.acum incep urmatoarea cura de 30 zile.va tin la curent cu rezultatele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Gabriela am citit unde m-ai trimis dar eu tot nu am inteles in ce consta dieta ta.

Lore1980 vreau si eu dieta ta.Emailul meu este adriaanse2000@yahoo.com

Multumesc.

Miss Piggy mama lui Mara Augusta(31.05.05)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/adriaanse2000/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Gabriela, chiar mi-ai starnit curiozitatea si as vrea si eu o dieta facatoare de minuni. Doamne ce buna ar mai fi. De cand ma stiu tin diete peste diete ca sa ma mentin la greutatea normala. Nu am mai mancat pe saturate de nu stiu cand.
O singura dieta a dat rezultate bune si in timp scurt, o dieta cu fructe si lactate, dar pe urma am mai pus 1-2 kg.
Te rog mult poti sa imi trimiti si mie dita ta?
Exact ce mese trebuie respectate si fiecare masa ce trebuie sa contina?
Adresa mea de mail este: nana@limtrevirnet.is
Multumesc mult.

Nana Motoc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns l_s spune:

daca aveti nevoie de reclama - va rugam sa contactati administratia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

hop si eu la subiecte de slabit repede
alina,dieta ta de 14 zile cu apa plata mi se pare pur si simplu horror si exagerat de lung...14 zile apa chioara...palaria jos ca ai rezistat,ai ceva vointa!
ceva asemanator o sa tin eu de maine.-pentru 2-3 zile doar pentru ca sambata seara am invitatie la un fel de party intre amici.Daca ma simt bine si are rezultate o sa tin de acum cam 2 zile/saptamana.
Tot o reteta de purificat organismul,anume se consuma multe lichide,dar de alea pline cu de toate,anume sucuri de fructe naturale,sucuri de legume,simple sau combinate ,ceaiuri de orice fel si bineinteles multa apa plata.Fara bere,cola,bauturi indulcite.

si inca o reteta foarte eficienta de dat jos repede e sa mananci o perioada numai fructe si legume crude.Plus sucuri proaspete.In cantitati industriale daca se poate.
Un vecin a dat jos in 6 luni aproape 30 de kile asta in conditiile in care,dupa ce s-a obisnuit,se simtea beton,mai zdravan ca niciodata.

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mobriq spune:

Io incerc sa demonstrez teorema "Pierderea rapida a unui nr important de Kg este imposibila pt cele mai multe dintre noi".

Stim ca 1Kg de lipide contine 9000 de Kcal. Ca sa dam jos 1 kg din tesutul adipos trebuie sa ardem nu chiar 9000 ci 7000 Kcal. Sa zicem ca pierdem 1Kg pe saptamana. Inseamna ca in fiecare zi tre sa mancam 1000 Kcal mai putin decat avem nevoie. Pt o femeie cu activitate fizica medie, necesarul caloric zilnic este estimat la 2000 Kcal. O dieta care aduce 1000 Kcal pe zi ar trebui deci produca slabirea la o rata de 1 Kg pe saptamana. Daca mai facem si ceva sport (30 min de activitate fizica intensa arde cam 300Kcal), cu atat mai bine.

Dupa cum vedeti, 1 Kg pe saptamana este tot ce putem spera ... daca facem calculul cu 2 Kg pe saptamana rezulta ca nu tre sa mai mancam nimic!

O dieta cu mai putin de 1000 de Kcal pe zi este periculoasa pentru ca induce organismului ideea de "foamete" si drept urmare se incetineste metabolismul.

Chiar si la o dieta de 1000 de Kcal, slabirea se produce din ce in ce mai incet, pt ca intervine acomodarea. Solutia aici ar fi mai mult sport.

... astept contra-argumente la demonstratia mea.

PS: de ce unii slabesc totusi mai rapid ? Depinde de metabolism. Barbatii au rata metabolica mai ridicata decat femeile pt ca au mai multi muschi. Daca mai fac si munca fizica, putem sa ne imaginam ca necesarul lor caloric este pe la 4000 Kcal/zi. Reduc portia la jumatate, si slabesc de doua ori mai repde decat o femeie obisnuita.

Sfatul meu: nu va mai amagiti cu ideea slabitului rapid si incepeti chiar de azi sa slabiti lent (cine are nevoie, evident).

Monica si Eduard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada2001us spune:

vreau si eu o dieta sau ceva pstile daca stiti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baicualina spune:

am scris la Burtiera minune!cititi acolo!

iar pastile....Universal L-Carnitine 500 costa cam mult insa se zice ca merita!
si eu abia am inceput tratamentul....va tin la curent cu noutatile...!

Alina
mamica de Diana 6luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

de astazi am inceput si eu dieta gabrielei, cea de 600 calorii
mi-am luat inima in dinti sa fac efortul financiar, iar de banii astia chiar tb sa ma tin de ea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana.david spune:

Nicoleta, abia astept rezultatele. BAFTA!

Mergi la inceput