cum slabim rapid?
Raspunsuri - Pagina 4

syd spune:
Nu se mai poarta slaba, incetati de va abtineti de la mancare.Incercat , mananc de toate si multe dulciuri si am ocupatie.Nu se pune nimic!
O femeie frumoasa are forme.

iren spune:
quote:
Originally posted by syd
Nu se mai poarta slaba, incetati de va abtineti de la mancare.Incercat , mananc de toate si multe dulciuri si am ocupatie.Nu se pune nimic!
O femeie frumoasa are forme.
Asta spune o femeie care s-a resemnat, sau care se simte bine in pielea ei, kiar daca e plinutza?

Lasa fetele sa manince sanatos, ca nici "obeza" nu se poarta!

Lasind gluma serioasa :D la o parte, ma bucur ca tzi-ai mai revenit psihic shi te simtzi bine, bravo!

decembrie
degetzeii
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

syd spune:
Dimpotriva, am scapat de 10 kg , fara bataie de cap.Am gasit serviciu si nu mai am timp sa ciugulesc toata ziua. Numai ca toti barbatii pe care-i aud,le plang de mila slabanoagelor.

rochelle spune:
Regimul disociat pentru mine a fost cel mai bun,am slabit de la 64 pana la 56.6 la ora actuala ,dar ideea e ca trebuie sa te mentii dupa daca nu vei exploda.Am renuntat la mancarurile care necesita prajeala,totul fiert sau la grill si sunt foarte multumita.La capitolul dulciuri nu stau rau,nu imi plac prajiturile cu creme,ciocolata ,numai ca in perioada CM(a lunii)imi vine sa ma arnuc cu gura in tot ce prind dulce....ma rezum totusi la un baton de cereale si imi revin.Beau multe ceaiuri,apa,sucuri deloc.Merg la gym de doua ori pe saptamana si incerc sa ma mentin.Nu e chiar foarte usor dar decat sa mai pun kg la loc mai bine asa.
Mult succes tuturor!

Lore1980 spune:
Draga Mariana,
Sa stii ca n-am primit nici un mail de la tine. Sper ca nu mi-ai dat bila neagra .
Fetele care mi-au scris sunt martore ca am fost foarte prompta in raspunsuri. Am raspuns cu dieta la toate solicitarile venite din partea fetelor amatoare. Imi pare rau, mailul tau n-a ajuns la mine, altfel iti raspundeam negresit.
Dar ti-o trimit chiar acum pe adresa ta de email.
Va pup fetelor

Andreea23 spune:
Gabriela,nu te mai juca cu nervii nostri si da-ne dieta ta mai repede,ca eu astept cu sufletul la gura!!!
Cine are ceva impotriva unei diete drastice este liber sa aleaga alta,mai usoara si la care ritmul este mai lent.Este alegerea fiecaruia.

Andreea23 spune:
Chiar nu mai zice nimeni nimic? unde sunt dietele miraculoase, ca eu deja incepusem sa ma vad ca un fluturas !!

an-k spune:
da, Andreea si io asteptam marea reteta, si inca mai sper..., dar trebuie sa cautam altceva, am gasit pe net o reteta cu ceai negru, ceai verde, si seara o salata simpla sau cu ton fara paine, cica cu asta pot ajunge snur. De azi incep, dar as vrea cateva zile si fara salata ca poate merge mai rapid:P, adica fructe seara (portocale), si nelipsita cafea cu lapte degresat fara care io nu poci tine nici o cura. Asa..., faza este ca ceaiul negru dimineata iti taie foamea, mai pacalesti la pranz cu un ceai verde si seara salata. Promit sa ma tin si sa va povestesc minunea
Va pup si spor la slabit.
Aaaa, cateva exercitii de aerobic in fata teveului nu strica, io ma zbantui pur si simplu sau cateva din exercitiile binecunoscute: abdomene, fandari, genoflexiuni...
anca si micutza Bianca(14/03/2005)

baicualina spune:
fetelor!
am sa va spun ce am facut eu!dar sa nu aruncati cu pietre!
acum 2ani am tinut un regim 14zile dar nu pt a slabi ci pentru a-mi curata organismul si a-mi schimba metabolismul...si in cele 14 zile nu am papat nimic!numai apa plata 2litri obligatoriu pe zi!
binenteles ca nu am facut sport dar nici sa nu credeti ca am stat numai in pat!primele 3zile au fost cele mai grele in rest ma obisnuisem....cand mergeam pe unde aveam treaba (nu la munci!eram in concediu) mama dadea telefon din ora-n ora atat de ingrijorata era!
in astea 14 zile slabisem doar 5kg!iar dupa ce am inceput sa mananc normal(bineteles ca am luat-o usurel cu portii mici ca un bebe!)am mai luat numai 2 kg inapoi!
a fost greu dar a meritat!!!
de atunci nu am mai avut probleme cu kg!
anul trecut dupa ce am nascut o fetita prin cezariana de aproape 3,300 am ramas cu vreo 7kg in plus...
insa la 2 luni cand a trebuit sa opresc alaptatul mi-am zis sa slabesc incet si bine!
asa ca am inceput regimul disociat din Ianuarie si deja acum dupa aproape 2luni am slabit de la 61 la 56!deci 5 kg!
nu va spun ca am mai trisat...de ziua indragostitilor si 1Martie....
nu va spus sa faceti postul de 14 zile numai cu apa plata insa va recomand daca vreti (ca sigur puteti!)sa tineti macar o zi pe saptamana!de ex. vinerea!ca tot a inceput postul!asta nu inseamna ca joi seara sa mancati in nestire sa va tina si pe-a doua zi!!!
si o sa vedeti ca rezulatele nu vor intarzia sa apara!si mancati disociat!pe mese daca nu puteti pe zile desi e lejer zic eu!
1zi carne fara prajeli si carne de porc,
1zi legume fructe si o zi lactate
va urez o primavara frumoasa si plina de impliniri!si cat mai multe kg date jos!
a si am uitat sa zic sportul e f important!fie si doar mersul pe jos!
Alina
mamica de Diana

an-k spune:
moooama 14 zile...
faceam si io d'astea dar doar cate 3 zile, dar scapam si cola light si cafea, kiar si cate un suc de fructe, combinate cu ceai de slabit, dar dupa ce am nascut.. nu mai pot!, acum stau toata ziua langa frigider si poate d'aia, atunci si fumam.... oricum numai sanatos nu era. Stiu si eu o cura de dezintoxicare, numai cruditati pe toata linia fara sare, dar fructe, salate cu ulei de masline, prietena mea care nu e grasa a tinut-o, eu insa n-am rezistat- depinde de organism si de Ambitie!
Numai bine!
anca si micutza Bianca(14/03/2005)