cum slabim rapid?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miag spune:

quote:
Originally posted by puskin

Nu imi vine sa cred cand cineva spune ca mananca 600 de calorii pe zi.... Stiti ce se intampla cand faceti lucrurile astea? Organismul vostru e canibalizeaza...adica daca voi ii dati mai putin decat el are nevoie sa sa functioneze ( adica mai putin decat metabolismul bazal)...se declanseaza "stare de urgenta" si consuma din ce in ce mai putin...si uite asa nemancand mai nimic nu slabesti un gram.

subscriu..este cam drastic sa mananci numai 600kcal/zi...ganditi-va la urmari, o sa ajungeti sa mancati 200 kcal/zi si sa va ingrasati...

Mia, mami de ROLAND (18 Noiembrie 2004)

Winners never quit, quiters never win!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela_tutuianu spune:

este foarte normal sa poti manca 600 de calorii si sa te si saturi.poti slabi atata timp cat stii cu ce sa le asociezi.cura mea de slabire se bazeaza pe ideea de detoxifiere a organismului.

eu folosesc o cura interesanta de slabire care pentru mine a dat rezultat anul trecut.am slabit 14 kg in 23 de zile.acum mai vreau 14kg.nu pot decat sa spun ca ma simt excelent si ca alerg toata ziua.mai greu ca nu pot face cele 20 min de exercitii dim/seara.

cu siguranta vor fi voci pro si voci contra curei mele de slabire,dar concluzionez ca nu toti cei care vorbesc despre kilograme in plus sunt si pregatiti sa le dea jos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

quote:
Originally posted by gabriela_tutuianu

este foarte normal sa poti manca 600 de calorii si sa te si saturi.poti slabi atata timp cat stii cu ce sa le asociezi.cura mea de slabire se bazeaza pe ideea de detoxifiere a organismului.

eu folosesc o cura interesanta de slabire care pentru mine a dat rezultat anul trecut.am slabit 14 kg in 23 de zile.acum mai vreau 14kg.nu pot decat sa spun ca ma simt excelent si ca alerg toata ziua.mai greu ca nu pot face cele 20 min de exercitii dim/seara.

cu siguranta vor fi voci pro si voci contra curei mele de slabire,dar concluzionez ca nu toti cei care vorbesc despre kilograme in plus sunt si pregatiti sa le dea jos.

"niciodata nu e prea tarziu"

corect gandit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

gabriela ne dai si noua regimul??
pleaseee

Mergi la inceput

cu cea mai mare placere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

Secondez ce zic Puskin si miag.

Si consider ca sunteti complet inconstiente si lipsite de respect pt propriul organism daca luati macar in considerare posibilitatea de a manca doar 600 cal pe zi mai mult de 3 zile/an si nici astea succesive.

lina, cu Alina (12.11.02) si Ana (9.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami30 spune:

Pai te infometezi vreo 2-3-4 saptamani si dai jos kilogramele. Dupa aia le pui la loc, pentru da organismul tau are nevoie sa recupereze ce-a pierdut.
Ideea este sa ii dai azi 1500 de calori, Maine sa-i dai 1499 de calorii si tot asa pana cand ajungi la un nivel de multumire si de obisnuire a organismului tau.

Se poate slabi repede da' numai pana la un punct pentru ca organismul intra in autoconservare dupa aceea. Si poti sa mamanci tu numai aer, ca tot nu vei slabi.
Spunea un nutritionist ca ideea nu e sa-ti propui sa slabesti 10 kile in 2 luni ci 10 kile in 2 ani.
Dar ceea ce lipseste unor fete nu o reprezinta dietele ci educatia in ceea ce priveste alimentatia.

cami

Mergi la inceput

spunea nutritionistul tau asta?sau ai auzit?

ca al meu nu spune asta.si am ceva experienta cu el.iar eu cred ca sunt stapana propriului organism si fac ce vreau cu el.si ceea ce fac este atent studiat.iar cunostintele mele privind alimentatia sunt destul de bune!!!

oricum tu probabil nu ai probleme cu greutatea sau ai si astea sunt scuzele tale.ca ai "auzit" tu ceva...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Fetelor, vreu action, nu vorbe!!! Eu nu intru in polemici cum e mai bine sa slabesti; am citit ce ati scris; sunt si eu interesata de subiectul "a slabi", repede sau incet, numai slabit sa fie! Asa ca astept de la voi retetele!

Gabriela, ai zis ca ne dai reteta...cand???

Loredana, ti-am trimis mail si...nici un raspuns

Vin mai incolo sa vad de retete!

Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)

Pozicile noastre: album 1 si album 2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana.david spune:

Gabriela si eu vreau reteta, please. Daca nu vrei s-o scri pe forum astept PM. Multumesc

Mergi la inceput