cum slabim rapid?

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

8 kg intr-o luna e suficient de rapid? si fara piele si carne lasata, vergeturi, etc., in conditiile in care nu sunt nici foarte tinerica (37 de ani)? daca te intereseaza spune-mi si-ti scriu regimul conceput de mine pe care inca il tin ca mai vreau sa dau jos 7 kg.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anelize spune:

quote:
Originally posted by lachione

8 kg intr-o luna e suficient de rapid? si fara piele si carne lasata, vergeturi, etc., in conditiile in care nu sunt nici foarte tinerica (37 de ani)? daca te intereseaza spune-mi si-ti scriu regimul conceput de mine pe care inca il tin ca mai vreau sa dau jos 7 kg.

Vreau si eu,vreau si eu.....te rog......adresa mea de mail e anelize_10@yahoo.com
Merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellej spune:

lachione, as vrea si eu regimul minune daca se poate, please! mai am 12 kg de dat jos. mailul meu este elle_ellej@yahoo.com

multumesc mult

Si Dieu nous a faits a son image, nous le lui avons bien rendu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LORE33 spune:

Ma intereseaza si pe mine regimul minune.Adresa mea este mm_loredana@yahoo.com.
Multumesc anticipat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura T spune:

Lachione, pune aici dieta sa o vedem cu toatele...
Daca nu, vreau si eu pe mail: lauratenea@yahoo.com

Laura si bebitele: Bianca (7 ani) si Ramona (3 ani si 11 luni)
poze_cu_fetele_mele
poze_noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belnicol spune:

Si eu, si eu ... please...
rnicoletaro@yahoo.com

nicoleta si matei

Mergi la inceput

Acum incerc sa pun regimul aici... aveti putina rabdare... am trimis la ceva fete pe PM si acum incerc sa pun si aici, chiar cu o completare, ca lor am uitat sa le mai scriu si de suplimentele nutritive.

Mergi la inceput

Dragele mele,
Lumea imi spune ca nu e un regim usor de tinut, insa mie mi s-a parut usor din prima clipa, dar am fost si fortata sa-l tin din "spirit de solidaritate" cu sotul meu care avea 130 kg, colesterolul imens, un infarct miocardic in trecut si sangele ingrosat. Asa ca m-am pus pe studiu si am facut urmatorul regim:
Am exclus total:
- painea de orice fel;
- laptele gras;
- mezelurile;
- branzeturile sarate si grase;
- dulciurile, zaharul, sarea, alcoolul de orice fel;
- fructele care ingrasa: bananele, curmalele, smochinele, alunele, nucile;
- mancarurile cu rantash, mancarurile prajite in ulei, fripturile la cuptor,
- orice adaos alimentar gen "vegeta", "knorr",etc;
- cartofii prajiti;
- carnea de porc;
- uleiul de floarea soarelui, cu care gateam in mod normal;
- mierea de albine;

O sa ma intrebati ce mai mananc...

Alimentatia mea consta in:
- zilnic 2 pahare de suc de cruditati (telina, morcovi, patrunjel radacina) pe stomacul gol; apoi la vreo 10 minute imi beau cafeaua cu zaharina sau fara indulcitor/zahar;

- la mic dejun: fulgi de porumb/mussli cu fructe cu lapte degresat; branza de vaci 0%grasime cu smantana slaba si putina mamaliga sau fara mamaliga; la alegere ori cereale ori branza de vaci;

- pranz: o salata zdravana de cruditati (telina, morcov, patrunjel radacina, varza, gulie) fara ulei, fara sare dar la care adaug putin dressing de salate ori maioneza vegetala 0% colesterol; salata mi-o fac de cu seara pentru a doua zi, o tin la frigider si o iau cu mine la birou.

- cina: nu mai tarziu de ora 20: la alegere: pilaf cu legume - in care nu pun vegeta sau sare normala, ci LO SALT sare pentru cardiaci, iar legumele sunt diverse tipuri de legume congelate; gratar de vitel sau piept de pui fara piele cu legume fierte (brocolli, conopida, morcovi, putini cartofi) la care adaug si putin hrean; peste la gratar sau fiert cu capere si legume fierte si hrean+lamaie.

La pilaf sau alte mancaruri de legume (gen ghiveci) folosesc exclusiv ulei de soia.
Mai fac ciorbe (supe) de legume.

Eu ti le-am dat asa cum le-am mancat in ultima saptamana. Dar le schimb ordinea in functie de ce am chef, insa in fiecare zi beau sucul si mananc salata de cruditati, iar apoi cand imi mai este foame, mananc unul din felurile de mai sus... ori pilaful, ori gratar, ori o ciorbita (toate fara paine! la ciorbita mananc mamaliga).

Mai mananc iaurt simplu 0% grasime, cu muslli cu fructe, iar cand mi-e pofta de ceva dulce bag un baton fibrobar R de slabit care este dulce.

De mancat mananc destul de mult zilnic, dar doar ce am mentionat si nu imi e foame.

Mai mananc mere verzi sau galbene (preferabil verzi) la discretie, portocale, grapefruit, la discretie, cate o banana maxim la 2 zile.

Beau doar apa plata si ceai de papadie, soc + lamaie, ceai verde.

Zilnic iau 4 tablete de ulei de catina, 2 dim., 2 seara; 4 tablete de spirulina 2 dim si 2 seara, tablete de usturoi la fel.. si pana acum luam si B complex dar nu o sa mai iau pentru ca oricum il asimilez din cereale.

In loc de ceapa, folosesc praz mai ales in perioada asta cand e pe piata.

si in fiecare seara normoponderol (eu iau 4 tablete pentru ca inca am peste 70 kg)
Cred ca am fost cam haotica. Daca avetii ntrebari sunt aici.
puuuup!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belnicol spune:

Wow! Intr-adevar, asa ceva nu se poate tine de unul singur. Multumim mult.

nicoleta si matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauf1000 spune:

dar normoponderolul nu iti provoaca diaree...eu stiam ca are crusin!?!

Mergi la inceput