cum slabim rapid?

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anelize spune:

In afara de ciocolata(din ce in ce mai rar in ultima perioada) si miere,asta e regimul meu normal de viata.Nu mananc prajeli decat de vreo 2-3 ori pe an (cartofi prajiti),folosesc decat ulei de masline,nu functionez dimuneata fara un fresh facut de mana mea din toate tipurile de fructe pe care le am in casa,salate....la greu.
Eu,ca sa slabesc trebuie sa nu mai mananc deloc.Acum m-am apucat si de spor si astept sa vad ce o sa iasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela_s spune:

anul trecut in primavara am slabit f bine si fara sa simt cine stie ce senzatii de infometare,ameteli,etc mancand in felul urmator:
paine prajita cu ceai/cafea -dimineata
un bol mare de legume fierte +pui la gratar sau fier-pranz
portocale-seara
si multa ,multa apa plata si din cand in cand un nestea sau o cutie de ananas rece si bun pt rasfat:)
am dat jos cam 10 kg.am pus la loc doar vreo 5-6 toata iarna,si parca nu se mai vad ca inainte(si asta la stilul la care mananc enorm si aproape numai seara,mc donalds,pizza hut,kfc,ciocolata si alte prostii)
e un regim usor de tinut,simplu si de ce nu,e si gustos(am combinat n feluri de legume)

http://community.webshots.com/user/gabriela_s28

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina74 spune:

Eu cred ca orice tip de dieta trebuie asociata cu multa miscare si vointa si trebuie adaptata fiecarei pers.in functie de metabolism,stil de viata si cu ce se ocupa.O cura tinuta din auzite poate sa-ti aduca neplaceri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns naomi_ioana spune:

Violeta70 care e diferenta intre gimnastica aerobica si gimnastica medicala?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona_B spune:

Buna tuturor!
Sfatul meu, referitor la obtinerea unei forme fizice de invidiat e preluat din numeroasele articole despre health si fitness citite,cum urmeaza:
-in primul rand sa va scoateti din cap orice dieta trendy si puneti exercitiul fizic pe primul plan, pentru ca nu exista retete minune de slabit, chiar daca obtineti o scadere a greutatii pe baza unei diete, efectul e de jo-jo adica aveti toate sansele sa puneti kg in plus la loc.
- ce recomand eu vine din proprie experienta: exercitiile cu greutati usoare spre moderate si multe repetari sau Pilates pentru tonifierea musculaturii. Stratul adipos se va reduce in timp iar muschii vor prinde contur. Nu va speriati ca veti construi muschi uriasi, e un mit.
- alergatul- cu cap- e ideal pentru slabit sanatos: insa trebuie s-o faceti cam 30-45 minute de cel putin trei ori pe saptamana. Zonele tinta sunt: coapsele, fesierii si abdomenul inferior. Nimic nu te scapa mai repede de burta. dar daca nu transpiri nu obtii rezultate!
- dieta e de asemenea importanta pentru slabit: insa si aici trebuie actionat cu cap: reduceti la minim fainoasele si zaharul (cele mai periculoase pentru silueta)si consumati alimente bogate in proteine ( carne slaba,pasare sau vita,lactate degresate, tofu, peste)multe vegetale si carbohidrati complecsi: paine si paste din faina integrala,orez de preferinta brun, cartofi fierti in coaja sau copti. De asemenea evitati consumul de carbohidrati dupa orele 6 seara, mancati mai multe proteine si eventual o salata, un fruct.
Ideal ar fi sa renuntati complet la fainoase si dulciuri,eventual sa gustati din ele ocazional, pentru mine a devenit un stil de viata si ma simt excelent. Slabiciunea mea, dintre dulciuri, e ciocolata de buna calitate, am zilnic o portie de 20 grame in prima jumatate a zilei. Secretul meu e ca-mi cumpar cioco scumpa, cam 4-5 dolari o tableta de cioco de 100 gr.ca sa fiu sigura ca nu consum decat 20 gr.zilnic.
Ca sa rezum cele descrise mai sus: reteta ideala pentru obtinerea unei forme fizice de invidiat si implicit a unei stari de sanatate optime e: exercitiul fizic cu greutati ori Pilates alternat obligatoriu cu antrenament cardio (inot sau alergat)si dieta cu eliminarea fainoaselor si zaharului, ca si a grasimilor saturate.
Din pacate putine femei sunt dispuse sa adopte un astfel de regim, si cauta cu incapatanare metode mai confortabile,gasesc mereu scuze pentru a evita miscarea, insa rezultatele nu vor fi cele dorite.
Mult succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

quote:
Originally posted by Mona_B

Buna tuturor!
Sfatul meu, referitor la obtinerea unei forme fizice de invidiat e preluat din numeroasele articole despre health si fitness citite,cum urmeaza:
-in primul rand sa va scoateti din cap orice dieta trendy si puneti exercitiul fizic pe primul plan, pentru ca nu exista retete minune de slabit, chiar daca obtineti o scadere a greutatii pe baza unei diete, efectul e de jo-jo adica aveti toate sansele sa puneti kg in plus la loc.
- ce recomand eu vine din proprie experienta: exercitiile cu greutati usoare spre moderate si multe repetari sau Pilates pentru tonifierea musculaturii. Stratul adipos se va reduce in timp iar muschii vor prinde contur. Nu va speriati ca veti construi muschi uriasi, e un mit.
- alergatul- cu cap- e ideal pentru slabit sanatos: insa trebuie s-o faceti cam 30-45 minute de cel putin trei ori pe saptamana. Zonele tinta sunt: coapsele, fesierii si abdomenul inferior. Nimic nu te scapa mai repede de burta. dar daca nu transpiri nu obtii rezultate!
- dieta e de asemenea importanta pentru slabit: insa si aici trebuie actionat cu cap: reduceti la minim fainoasele si zaharul (cele mai periculoase pentru silueta)si consumati alimente bogate in proteine ( carne slaba,pasare sau vita,lactate degresate, tofu, peste)multe vegetale si carbohidrati complecsi: paine si paste din faina integrala,orez de preferinta brun, cartofi fierti in coaja sau copti. De asemenea evitati consumul de carbohidrati dupa orele 6 seara, mancati mai multe proteine si eventual o salata, un fruct.
Ideal ar fi sa renuntati complet la fainoase si dulciuri,eventual sa gustati din ele ocazional, pentru mine a devenit un stil de viata si ma simt excelent. Slabiciunea mea, dintre dulciuri, e ciocolata de buna calitate, am zilnic o portie de 20 grame in prima jumatate a zilei. Secretul meu e ca-mi cumpar cioco scumpa, cam 4-5 dolari o tableta de cioco de 100 gr.ca sa fiu sigura ca nu consum decat 20 gr.zilnic.
Ca sa rezum cele descrise mai sus: reteta ideala pentru obtinerea unei forme fizice de invidiat si implicit a unei stari de sanatate optime e: exercitiul fizic cu greutati ori Pilates alternat obligatoriu cu antrenament cardio (inot sau alergat)si dieta cu eliminarea fainoaselor si zaharului, ca si a grasimilor saturate.
Din pacate putine femei sunt dispuse sa adopte un astfel de regim, si cauta cu incapatanare metode mai confortabile,gasesc mereu scuze pentru a evita miscarea, insa rezultatele nu vor fi cele dorite.
Mult succes!

De acord cu tine Mona! Eu asa am slabit 14 kg in 4 luni, mai am inca 10 kg. Hrana sanatoasa si sport 60 minute/zi intr-o singura sedinta, cardio(bicicleta eliptica) sau taebo.

Succes la slabit!

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Mona am o rugaminte la tine,poti sa fi mai explicita in ceea ce priveste alergatu?Ce intelegi tu prin alergat cu cap?

Mergi la inceput

nu mai scrie nimeni nimic la subiectu asta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nic23 spune:

Salut!

Eu am cam 25-30 kg in plus si m-am hotarat sa le dau jos. Celulita ma ingrijoreaza foarte tare.
De cateva luni mananc sanatos, dar nu slabesc ci doar ma mentin( dupa o perioada de ingrasare sigura). Mi se pare prea putin.
Asa ca de patru zile beu multa apa, fac sport cam o ora pe zi, imi fac si ceva masaj cu creme anticelulitice si mananc multi castraveti, rosii si grefe. Mai ales castraveti.
Cand deschid frigiderul si vad toate bunatatile stiti ce fac? Rezist. Nu se stie cat timp, dar am deja patru zile de dieta. Cred ca maine fac piept de pui la gratar.
Mi-am pus si de doua ori plasture de la Loreal dar nu-mi dau seama daca s-a schimbat ceva. Simt doar o senzatie de caldura in muschi, dar nu stiu daca este din cauza cofeinei din plasture, a masajului, a sportului ori pur si simplu din cauza dietei.

Am o intrebare pentru cele pofticioase: voi cum rezistati?

Succes la slabit, indiferent de metoda!
Pa,
Nic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

Cand am de dat jos rapid 3-4 kg.procedez in felul urmator:
Vineri-cat mai multe lichide (apa plata,suc de fructe)
Sambata-supa de legume toata ziua
Duminica-orez fiert
Luni-fructe
Marti-iaurt,cascaval,branza de vaci
Miercuri-piept de pui la gratar cu salata de rosii
Joi-salate
Vineri-fructe
Mananc orice cantitate,cand mi se face foame.
La acestea se adauga miscare zilnica + 2 cesti de ceai verde cu lamaie cat de fierbinte se poate dimineata la sculare,si seara nu mai tarziu de ora 19.

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput