Destinul, speranta si drumul spre viata-Pavia,It.

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns soni spune:

Roxana , multumesc dar m-m chinuit 5 zile sa vorbesc cu Pavia pina si la miezul noptii am tel la acel nr. Nik. In sfirsit am cauata altele am vorbit cu scerytara cred care a zis : numai putin si dupa 30 sec a zi: Nu se face nimic fara bani in cont . OTV -2 !!!! Dar cum sa stingem 40.000€ cind mihita re hemoragii continue??? acu dupa trei zile de transfuzii mai vorbeste miine daca se duce acasa dupa doua zile il biseste singele din nou ! Eu nu am avut curaj sa spun tatalui ca stadiul iv e ultimul dar se pare ca ,simte singur ca are momente c vorbeste aiurea de-a binelea!Tu ce zici?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Soni, inteleg. tu ai incercat vad toate caile. si nu vreau sa fiu dura si nici lipsita de suflet. vreau sa ajut cum pot mai bine - de aceea am scris mesajul acesta. eu am sa vb cu Ghiulten care se va duce maine la spital - din pacate eu nu am cum ajunge. incerc sa ajung la o concluzie cu ea si va anunt maine.
mai am o intrebare - de ce trebuie mutat la Iasi - pentru ca a mai fost tratat acolo, la clinica? multumesc.

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soni spune:

Roxanax ,pentru ca acolo a fost luat in evidenta acum un an si d-na dr. conf Ingrid Miron l-a tratat. ea a facut cerea la Pavia ei i s-a raspuns dar ca sa ajungi la ministerul. santatii mai este! asa ca ea mi-a trimis mie raspunsul de la Pavia este un doc. valid pentru minister dar nu mai este timp din pacate.Credea-ma am cheltuit o groaza de bani cu telefoanele si mi se pare ca nu am facut nimic! Is terminata dar pina pot de bun berbec continui lupta!Poate am pierdut o batalie dar nu razboiul!Dar i-mi vine mereu in minte o fraza: D-zeu nu te va intreba de cuoarea pielii ci de culoarea caracterului tau"! si parca inca am incredere ca acest micut ,fara vina ca s-a nascut si a patimit pina acum va ajunge pe ---drumul vietii pe care noi toate incercam sa il-construim ----cu viteza sunetului! Sintem deja la numaratoarea inversa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Soni, ok, am inteles. eram nelamurita de ce trebuie mutat la Iasi, mai ales in situatia asta critica. ramane cum am stabilit, sa vorbesc cu Ghiulten dupa ce se duce la spital.

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catrinadil spune:


Mihaita trebuie sa plece la Iasi din mai multe motive, acolo este medicul lui care ii cunoaste istoricul si evolutia bolii, acolo este tratat de specialisti, acolo i se intocmeste dosarul pentru ministerul sanatatii si italia. Azi o sa pun un link cu cateva poze pe care i le-a facut Vlad, fratele lui Robert(ROBERT O ALTA INIMA BOLNAVA), in spitalul din Iasi.
Fetelor din Constanta


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madamsadamy spune:

Buna fetelor, acum am citit si eu despre actiunea voastra.Daca nu mai e timp haide-ti sa apelam la oamenii cu bani ai tarii haide-ti sa trimitem mesaje lu teo, becali si nu mai imi vin acum in minte.Cum eu nu stiu date amanuntite poate ma ajutati voi cu mai multe detalii.Eu incerc sa strang ceva bani in Constanta dar sa incercam in toate orasele.

Madamsadamy&Andreea(29.06.2000) si Andrei(23.03.2002)
http://community.webshots.com/user/Madamsadamy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmina_72 spune:

Eu una nu cred ca mai are rost sa va canalizati pe OTV, daca aceea taxa exista.Noi am strans prin OTV 1500 EUR.Asa ca nu se justifica acea taxa.

Incercam si noi sa mediatizam.

Cosmina, matusa Sabinei

http://sabinac.netfirms.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmina_72 spune:

Si inca ceva.
In cazuri atat de urgente nu e timp, din pacate de asteptat sa se stranga banii.
Noi am reusit sa strangem o suma , cu care spitalul a fost de acord ca si avans.
Cred ca in toate cazurile , in care este vorba de atat de multi bani, spitalul accepta ca ei sa fie trimisi in transe.
Poate si in acest caz il accepta cu o suma avans , restul urmand sa ne chinuim toti sa strangem si sa le trimitem.

Cosmina, matusa Sabinei

http://sabinac.netfirms.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Soleil spune:

Am trimis astazi acel mail de care spuneam aseara. Sper sa ne mai ajute si altii.
Am inclus in mail si povestea lui Denis si a lui Marian.

Mai stiti ceva despre Mihaita?


Flaviana si Tiana Maria (20.03.2004)
Album Tiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soni spune:

Draga Cosmina ,eu nu te co;ntrazic mi-e ,mi-au spus in emisiunea de seara de la 9 la 1 se string.Dar---poate voi stiti mai bine.Cit priveste clinica Din Pavia mi s-a spus clar NU .cind sint banii va fi acceptat; eu va-transmit ce mi se spune si aud de la altii de acasa.

Mergi la inceput