tratamente homeopatice la copii
Raspunsuri - Pagina 21
danay spune:
dar nu stiu ce se intampla..
nu-ti pot trimite pm,nici mail,nici nimic..
si nu-mi pot activa eu pm
imi scrie ca datele mele nu sunt inca prelucrate si nu sunt active toate optiunile
LILIMAR spune:
Norris din Constanta,
Am rasfoit intimplator subiectul si ti-am vazut intrebarea.
Eu ma fost la d-na doctor Mariana Ilie, pe care o recomand cu caldura. Are cabinetul in Policlinica Psihosan, pe str.T.Vladimirescu.
Am mai auzit de doctorita Soiescu care este mai renumita si are cabinetul prin Coiciu.
alinanita spune:
Buna ziua,
Ai gasit cumva un dr.homeopat in Piatra-Neamt ?
Nu vrei sa postezi numele si nr. de telefon si pentru alti parinti doritori ??
Citat: |
citat din mesajul lui allexa06 Buna fetelor! Spuneti-mi daca cunoasteti in Piatra Neamt un dr homeopat .bun.evenual si un nr. de tel. MULTUMESC allexa |
paunlaura spune:
Stiti vreun medic homeopat bun in Galati? Daca se mai ocupa si de copii cu AGITATIE PSIHOMOTORIE si INTAZIERI DE LIMBAJ ar fi minunat.
felicia74 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui paunlaura Stiti vreun medic homeopat bun in Galati? Daca se mai ocupa si de copii cu AGITATIE PSIHOMOTORIE si INTAZIERI DE LIMBAJ ar fi minunat. |
Nu stiu daca un homeopat e cel mai indicat in cazul vostru. Ptr intarzieri de limbaj e necesar un logoped, nu?
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou !!! Avem TELEDON !!!
gtudorita spune:
Buna ziua,
Este prima data cand sciu aici, si o fac doar pentru ca simt ca am intr-adevar ceva de spus. Sunt din Baia Mare, am un baietel de 2 ani si 5 luni, iar iarna asta am avut atatea probleme medicale cu el, incat tot a doua luna eram internati in spital. Nu va mai pot spune de tratamentele agresive cu antibiotice atat de puternice incat organismul lui nu mai raspundea la ele, racelile repetate, plus, o frumoasa pneumonie facuta din cauza...doctoritei. In ianuarie, sa nu ne mai interneze, ne-a chemat de 3 ori pe zi la spital la aerosoli! GRESIT total! Dupa aerosoli nu e voie sa iesi din caldura, mai ales in frigurile din ianuarie! Evident, dupa 3 zile era in pneumonie interstitiala, cu antibiotic intravenos si tot tacamul! M-am suparat f tare, deoarece se mai spune ca este si cea mai buna doctorita din oras!
De aproximativ o luna de zile merg la o alta dna doctor,homeopat si....sunt multumita. Mi-e frica sa ma pronunt vehement in favoarea ei, dar credeti-ma, niciun medic pana acum nu mi-a consultat copilul atat de amanuntit, nu mi-a explicat totul atat de bine, nu mi-a dat atata incredere ca dansa! Mi-a dattratament profilactic, pt imunitate. In 2 saptamani copilul meu mananca ca niciodata, a crescut cu 2 cm! A facut un pic de rosu in gat, evident m-am dus la control, dar...din frica, m-am dus si la medicul de familie, care mi-a dat antibiotic. Antibioticul e in dulap si continuam cu homeopatele. La consultul de azidimineata, starea copilului meu e mult mai buna...pentru noi e minune, credeti-ma!
Am intrebat-o pe d-na doctor ce facem daca starea lui se va inrautatii Raspunsul ei a fost ca nu e absurda si evident ca vom trece si pe tratament..traditional, CAND SI DACA E CAZUL, dar sigur nu la un simplu rosu in gat!
Recomandarea mea din suflet este sa mergeti la homeopat!
mofturici spune:
Buna Danay, Dulcetica...
Sunt tot din Iasi si am ajuns acum cca o luna si ceva la d-na Dr.Crisu Florentina la recomndarea unei rude care mi-a spus cat e de buna dar a uitat sa spuna si de comportamentul ei...
Am ajuns la ea cu fetita mea de 2 ani si 10 luni intrucat de la 1 an si 3 luni a inceput sa faca alergii...de la dif lucruri si cred ca e si ceva mostenit genetic de la tatal ei..am incercat cu medicina aleopata( la care am renuntat de multe ori la tratamente care mi se pareau dubioase si o tratam doar cu pasta de apa pt a-i calma bubitele), apoi naturista pt cresterea imunitatii si nici aici nu am vazut mare lucru si acum la aceasta D-na Dr.
Primul consult l-am facut fara copil ( era la bunici) si ne-a dat un tratament si ne-a programat peste 1 luna. am fost saptamana trecuta cu tot cu fetita si cu o zi inainte am aflat di sumar urina& urocultura ca are infectie si binentele ca dr pediatra ne-a dat ANTIBIOTIC(antiviata) si am discutat si cu homeopata care ne-a interzis sa-i dam si a ziz ca nu are nimic nu stiu ce sa zic ...si mi-a dat alte granule intr-un plic( prima oara am cumparat calcarea...ceva de genu ca nu mai avea) si ne-a spus sa-i dam de 2 ori pe zi a cate 3 jum lingurita (prima data ii dadeam doar dimineata)...zis si facut...
Acum doua zile a inceput sa faca febra mare de la 38.5 ---> 40 grade , am tratat-o cu nurofen si supoz.paracetamol , am sunat homeopata si mi-a spus sa stau linistita ca inseamna ca-i bine...
ok..dar dim aceasta a fost cu ea la consult si sotul la dr pediatra care a spus ca are un puroi urat si mi-a dat urgent ANTIBIOTIC ! Binenteles ca am intrat in panica si am sunat homeopata care e plecata din tara, dar ne-a lasat tel surorii ei care e homeopat si care, ca si personalitate e opusul ei si ne-a sfauit sa nu-i dam antibiotic, ii iese puroiul si a spus ca in 3 -4 zile isi revine si o sa vedem ca totul va fi bine, ca va raci mai putin....etc
A sunat chiar si acasa pt a ne mai spune cate ceva dupa ce a citi fisa fetitei mele ( ma refer la sora dumneaei)....
Am scris in mare problemele medicale si mi-ar placea sa aflu mai multe de la voi...si sa prind mai multa incredere in homeopatie...
Numai bine!
aka29 spune:
Si eu am fost la un medic homeopat foartye bun dr. Jurj din Timisoara. Mi-a recomandat calcareea lactica si carbonica. Problema este ca lactica nu se gaSESTE. eu sunt din hunedoara. Stie cineva unde as putea comanda?