cat de "open" poate fi o relatie???
Raspunsuri - Pagina 4
KUKI spune:
Ufff, mi s-a luat un bolovan de pe suflet.
Deci nu sunt singura careia situatia i se pare normala si fireasca ! Incepusem sa cred ca nu sunt "open minded", ci de-a dreptul tacanita ca nu numai ca nu m-ar deranja, ba chiar as si astepta o asemenea sinceritate de la partener.
Ioi, m-am mai linistit. Deci nu-s tacanita....is "open", mey !
krelia spune:
pai..hai s-o luam asa...
- o fi zis-o in gluma, n-o fi zis-o in gluma....
si chiar daca....oricum, barbatii se gandesc la treaba asta....si, de cele mai multe ori si femeile....asa ca...e posibil chiar s-o fi zis in gluma, ca sa-i testeze reactia....pai...hai sa divortam, sau hai sa nu mai facem nunta...daca consortul iti spune "mama, ce buna e asta, ce i-as trage-o!" Nu....voua nu vi s-a intamplat! Nu, nu....numai mie!! (sau, hai, unora dintre voi)
Acum, daca ne-am pus patrafiru' in cap..hai sa nu mai avem fantezii - ce, trebuie neaparat sa se si intample??? Doar de-aia sunt fantezii, nu?
(daca se intampla...eh,a sta intra la alt capitol)
In serios..totusi, mi-e cam greu sa cred ca a zis-o.....asa ca, raman la ideea glumei...
No more kinky stuff! Soon to be a married woman!

26 august 2006
antoioana spune:
quote:
Intre gind si vorba, totul trece printr-o oarece autocenzura.
Elise
Asa este! Gandului cu mare greutate te poti opune, dar de aici si pana la vorba, pana la fapta...e cale lunga, batatorita de constiinta si respectul de sine/ pentru altii. Nu pot concepe comunicarea verbala a gandului fara cristalizarea unui scop in sine. Asta in general fiindca situatia prezentata e mult prea rupta de context ca sa-mi pot face o parere...adica el s-a trezit dupa o noapte, dupa 8 ani de zile sau poate mai dormea?
anto
...ce-ntamplare cu mine Anto, ce minune cu ei Ioana si Stefan si bb din burtica...
mariuta spune:
fiecare vede relatia cu sotul/partenerul in felul lui, mie toata povestea mi se pare o mitocanie, dar sa mai zic ca si miroase a trandafiri...
RaluD spune:
Sincer? Cam magar baiatul... Si cam au probleme, parerea mea. 
Nici Calin n-a fost de acord cu el.
De la a fi "open" cu sotia ta pana la a fi mitocan si a-ti exprima dorinta sa i-o tragi unei prietene, e cale lunga.
Sunt convinsa ca daca eu i-as spune sotului meu ca mi-as pune-o, ipotetic, cu Banderas, nu l-ar afecta la fel de mult ca atunci cand i-as spune "vai, ce misto e X, amicul tau cel mai bun, mi-as trage-o cu el o data".
Cred ca nu m-ar uita ani de zile cu asta, saracul. Si cu siguranta ar avea un nod in gat cand ne-am intalni cu X.
Ceva e putred in Danemarca.
Off topic: ce aveti, mama, cu Elise? Pe bune, nu e adolescenta si mi se pare ca gandeste ok. Chiar e asa nasol sa discuti cu cineva care nu pune botul la orice si i-ar face aluia fatza afis?
tuturor,
Raluca, Emi cea scumpica si bebelusa Ina
KUKI spune:
Hai, mai Ralu !
Pai ce sa avem cu Elise ? Mie chiar mi-e draga tare, n-am nimic cu ea si nu cred ca cineva are ceva. Si chiar imi place cum gandeste, chiar daca in privinta asta parerile noastre nu coincid. Au coincis experientele in alte privinte![]()
Elise, te-am suparat cu ceva? 
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by RaluD
Sincer? Cam magar baiatul... Si cam au probleme, parerea mea.
De la a fi "open" cu sotia ta pana la a fi mitocan si a-ti exprima dorinta sa i-o tragi unei prietene, e cale lunga.
Sunt convinsa ca daca eu i-as spune sotului meu ca mi-as pune-o, ipotetic, cu Banderas, nu l-ar afecta la fel de mult ca atunci cand i-as spune "vai, ce misto e X, amicul tau cel mai bun, mi-as trage-o cu el o data".
Cred ca nu m-ar uita ani de zile cu asta, saracul. Si cu siguranta ar avea un nod in gat cand ne-am intalni cu X.
Vad ca am fost inteleasa gresit.
Poate suntem noi, sotul meu si eu, de moda veche, insa, da, nu ni se pare un comportament normal( aseara am discutat acest lucru cu el). Esti holtei, ai o relatie open, gen ma culc si cu tine, dar e ok daca o facem si cu altii, separat sau impreuna... cine accepta, ok. Dar, mi se pare normal, ca in momentul in care te-ai casatorit si nu concepi viata fara persoana iubita, sa nu vrei sa "i-o tragi" (urata expresie, de altfel) altei persoane decat cea de langa tine. Poti visa si impartasi visele cu cel drag, dar nu sa ajungi sa-i spui "stii, draga, te vreau si pe tine, dar daca se poate, vreau sa i-o trag macar o data, sa vad cum e si sa ma linistesc, si prietenei tale". In momentul ala, as sti ca eu nu-i mai sunt de ajuns, ca eu nu-i mai ofer tot ce isi doreste si as pune punct. Pai de ce naiba ma mai casatoresc ? Sa vreau altceva cu altcineva, cand pot avea linistita orice, alaturi de cel pe care il iubesc ca pe ochii din cap ?
Condamnati-ma daca vreti... insa odata spuse aceste cuvinte, ar disparea orice urma de incredere, as sta sa ma intreb de fiecare data cand am face dragoste, oare se gandeste la mine sau la sanii si alte locuri ale alteia ? Si nu as suporta !
Repet, poate suntem noi de moda veche... Totusi, cine poate trai cu asemenea idei si cine isi doreste sa imparta persoana iubita, n-are decat ! Dar intotdeauna exista consecinte...
Raza de soare, curand SOTIE de pui alintat
Foto
adda spune:
Raza de soare, ma hotarasem sa nu raspund la acest subiect.
Vad ca te-ai cam intristat, asa ca scriu si eu ca sa te sustin 
Sunt intru totul de acord cu ce ai scris.
Sotul meu mi-a spus mai demult ca daca va ajunge vreodata sa-si doreasca sa se plimbe cu o alta femeie de mana, atunci va sti sigur ca ceva nu e bine intre noi.
Ma hotarasem sa nu raspund la subiect, pentru ca nu am dreptul sa-mi dau cu parerea despre relatia altora (fiecare stie ce e in casa lui). Din punctul nostru de vedere, dorinta (exprimata) a domnului respectiv - si care e mult mai mult decat plimbatul de mana :)) - trage un serios semnal de alarma.