cat de "open" poate fi o relatie???

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catalynaa spune:

quote:
Originally posted by impreuna

Eu raman la parerea mea: nu suntem animale sa facem tot ce ne trece prin cap.
Da, avem instinct sexual, dar suntem oameni si pretindem ca suntem inteligenti. Atunci sa ne folosim de lucrul acesta, nu sa ne lasam condusi de impulsuri.
Nu spune nimeni ca omului nu are voie sa ii treaca tot felul de ganduri prin cap, dar in momentul respectiv alegi daca totul se opreste aici sau mergi mai departe.
Sa nu uitam ca noi trebuie sa folosim instinctele, nu sa ne foloseasca ele pe noi.

Flavia (sotie si mamica fericita)

Exact asa gandesc shi eu numai ca nu puteam sa ma exprim asa de bine pe cat ai facut-o tu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Calin-Alin spune:

Parerea mea de barbat este ca el vrea sa faca sex in patru sau sa faca schimb intre cupluri, sau pur si simplu a gindit cu voce tare, a facut o gafa de neiertat. Spune-i prietenei tale sa faca si ea o gafa similara. Dar nu acum cat este proaspat totul, si sa vada reactia lui.
Sa-i spuna la modul stind pe ginduri, ca el sa o intrebe ce este, nu sa-l atentioneze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

quote:
Originally posted by She

Citi ani ai Elise?
te superi pe mine daca iti spun ca nu e ca tine?
A gindi cu voce tare nu inseamna ca accepti ideea..a gindi cu voce tare mai degraba inseamna debalansare.......cautarea balansului?

She - 30.
Ar trebui sa mai cresc?

N-am spus "a gindi cu voce tare".
Adica a o exprima neintentionat.
Asta ar fi o gafa.

Am spus ca omu' ala a dorit sa comunice ceva.
A trecut dorinta prin filtrul gindirii si dupa aceea a considerat necesar sa o impartaseasca sotiei.

Asta mi se pare grav.
Ca a fost un impuls acceptat de liberul lui arbitru, ba chiar i s-a parut firesc sa il faca parte din viata lor de cuplu.

Elise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiwwy spune:

pentru mine ,daca mi-ar spune sotul asa ceva...ar fi grav.
As stii ca poate nu il mai atrag,si as face ceva pozitiv in privinta asta.M-as pune la punct,mi-as schimba putin look-ul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

quote:
Originally posted by kiwwy
[M-as pune la punct,mi-as schimba putin look-ul.

cezara

kiwwy, eu cred ca lui "i-as schimba putin look-ul"

Elise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acusor spune:

Interesant subiect!
Cred ca orice om, barbat sau femeie, are fantezii sexuale. Depinde de el daca le pune in practica sau nu.
Pot sa spun ca si noi avem o relatie "open". Cand suntem impreuna undeva si vede o femeie frumoasa, sotul imi zice ca "merge o data". La fel si eu, daca vad un tip misto zic acelasi lucru. Dar asta nu inseamna ca am si pune in aplicare. Avem o relatie prea puterinca pentru a pune in aplicare aceste "ganduri". Si eu cred ca tipa nu-si cunoaste prea bine sotul daca o socat-o marturisrea lui. Bine, dupa cum suna marturisirea, cred ca el a fost destul de serios. Poate exista o problema d.p.d.v. sexual in cuplul lor.

Pupici
Andreea si bebe Teo (26.08.2005)
Poze
Cat de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

o astfel de situatie mi se pare ok
suntem oameni, pe langa instinctul sexual avem ratiune
nu m-as fi suparat sa-mi fi spus ce a trait, dar din respect putea sa nu nominalizeze persoana, cu ata mai mult cu cat e una cunoscuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Initial creeata de Misi

Ea este de 8 ani cu actualul ei sot si sunt casatoriti cam de 1 an.
Intr-o seara au avut musafiri un cuplu,un el si o ea (prieteni de-ai lor) si dimineata sotul ii spune prietenei mele:
-aseara ma gandeam ca as vrea sa i-o trag si eu odata tipei care a fost la noi ...nu stiu de ce ca nu este nici frumoasa ,dar asa simt eu ...as vrea sa o am...
Prietena mea a ramas fara cuvinte..m-a sunat si mi-a zis...

Voi de ce credeti ca ar zice asta un barbat ...sotiei lui ???

Poftiiiiiiiiiiiiiim ? Si ea mai e inca alaturi de el ?
Iarta-ma, dar asta e orice, numai casnicie NU !

Raza de soare, curand SOTIE de pui alintat

Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mara76 spune:

quote:
Originally posted by Elise
Astea se discuta intre prieteni, daca nu mai poti si trebuie sa spui cuiva, in nici un caz cu barbatu' sau nevasta.

Ei, uite ca mie mi se pare ca tocmai cu sotul/sotia ar trebui sa discutam asemenea lucruri, nu cu prietenii. Sunt detalii mult prea intime, care fac parte din noi, care arata o latura vulnerabila si puterea de a le recunoaste nu trebuie blamata, ba dincontra. Asa ceva ajuta la consolidarea relatiei, pentru ca, hai sa fim seriosi, ganduri avem cu totii, iar a pretinde ca nu le avem nu ne face relatia mai buna, ba dincontra. Metoda bagat capul in nisip chiar nu mi se pare benefica pentru o relatie. Eu una prefer un barbat care sa-mi spuna ca a dorit o femeie decat unul care din rusine, jena, respect, cum vreti sa-i spuneti, sa ajunga peste cativa ani sa ma insele pentru ca nu i-am castigat increderea cand a trebuit, care a incercat sa-si descarce sufletul, dar s-a izbit de neintelegerea sotiei.

Ca o nota pentru cazul de fata, daca femeia in cauza a ramas fara cuvinte... nu prea se aplica ce-am spus eu mai sus. Oamenii aia au o grava problema de cuplu.

Elise, te-am citat pentru ca mi se pare relevant pentru ce s-a discutat pana acum, evident ca nu vreau sa te ofensez!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adusca spune:

quote:
Originally posted by Raza de soare

Poftiiiiiiiiiiiiiim ? Si ea mai e inca alaturi de el ?
Iarta-ma, dar asta e orice, numai casnicie NU !

reactia asta mi se pare cea mai relevanta, ioi ca rad cu pofta.
culmea ca mie nu mi-e mila de ea in acest caz, ci de el. daca dupa o relatie de opt ani, sotul nu poate vb deschis cu sotia lui, clar ca au probleme.
io nu vad nimic rau in a vb deschis cu sotia asa ceva, toti avem dorinte, insa in momentul in care le impartasim partenerului inseamna ca am reusit sa le depasim.

fetele de pe DC

Viata e ca carosabilu'...unii vine....altii trece....

Mergi la inceput