cat de "open" poate fi o relatie???
Buna, fetele am si eu nevoie de parerile voastre...
Am o prietena care m-a sunat sa ma intrebe eu ce parere am de urmatoarea situatie:
Ea este de 8 ani cu actualul ei sot si sunt casatoriti cam de 1 an.
Intr-o seara au avut musafiri un cuplu,un el si o ea (prieteni de-ai lor) si dimineata sotul ii spune prietenei mele:
-aseara ma gandeam ca as vrea sa i-o trag si eu odata tipei care a fost la noi ...nu stiu de ce ca nu este nici frumoasa ,dar asa simt eu ...as vrea sa o am...
Prietena mea a ramas fara cuvinte..m-a sunat si mi-a zis...
Voi de ce credeti ca ar zice asta un barbat ...sotiei lui ???
Raspunsuri
KUKI spune:
Eu cred ca un lucru e cert: ganduri din astea zburda inevitabil prin mintea oricarui barbat, insurat sau nu.
Nu inseamna neaparat ca o sa treaca si la fapte. Dar omul asta a simtit.
Insa, a impartasi partenerei aceste ganduri ar trebui sa tina de tipul relatiei.
Daca e o relatie cat de cat "open", destainuirea poate fi un semn de incredere.
Daca nu, atunci e un semn cert de lipsa de respect si de consideratie fata de sotie.
daniela_b spune:
daca il cunoaste de 8 ani si totusi... aluat-o prin surprindere optiunea lui...ma indoiesc ca il cunoaste cu adevarat...sorry, daca povestea este asa cum ai descris-o, spune-i prietenei tale ca are probleme mari de tot. Vestea buna e ca se poate obisnui cu ideea!
Pastreaza-ti inima calma in timpul actiunii
Elise spune:
mie mi se pare ca lucrurile asdtea nu trebuie spuse oricat de "open" e o relatie.
Ca d-aia imi e sotz, nu amic.
Astea se discuta intre prieteni, daca nu mai poti si trebuie sa spui cuiva, in nici un caz cu barbatu' sau nevasta.
Eu i-as fi raspuns ceva la modul... "Da? Si eu m-am gindit sa i-o trag LUI. Ce zici, ii sunam sa le propunem?"
Sa vad cit de "open" poate fi.... unde se opreste jocu'.
Elise
ange spune:
asa cum spunea si "kuki" este clar ca prin mintea oricarui barbat trec ganduri deastea "perverse"
insa dupa mine este inadmisibil ca sa-ti "expui" problema in fatza sotiei.Asta-i lipsa de respect si de bun simt indiferent cat de open e relatia.Cel putin asa cred.Poate sunt eu mai inapoiata si gresesc.poate.
crisia76 spune:
A spus omul ce a gandit. Cand un barbat se uita la o femeie mai insinuos e clar ca asta e mesajul. Dar ce e nefiresc este ca o si vrea cum s-a exprimat el si ii mai spune si nevestei. Pai asta nu e o relatie open ci una in pragul falimentului sentimental. Cand iubesti cu adevarat vrei sa ai persoana iubita doar pentru tine in niciun caz nu-ti vin idei de relatii extraconjugale oricat de deschisi ar fi unul cu altul.
ralu_trancu spune:
eu cred ca faceam o crica. orice ati zice, eu cred ca mai bine nu stiu , cu toate ca sunt sigura ca si al meu are de astea.
Poze vechi si noi
SunSmile spune:
Wow. Open, open..dar lucrurile acestea nu se spun. Acum...omul o fi simtit lucrul acela, dar totusi femeia de langa el ii este SOTIE, si nu o prietena careia i se confeseaza. Cred ca prietena ta are niste problema in casnicie...de care probabil nu stia.
Ca sa-ti raspund la intrebare punctual: un barbat care nu-si priveste sotia ca pe o femeie ci ca pe o "camarada de aventuri" ar putea spune asta. Intr-o relatie e absolut necesar sa existe comunicare...pt orice prostioara...DAR sunt lucruri pe care pur si simplu nu le spui. Macar din respect, daca iubirea a disparut din ecuatie!
lavinai spune:
SunSmile Posted - 12/02/2006 : 09:06:57
"Wow. Open, open..dar lucrurile acestea nu se spun. Acum...omul o fi simtit lucrul acela, dar totusi femeia de langa el ii este SOTIE, si nu o prietena careia i se confeseaza. Cred ca prietena ta are niste problema in casnicie...de care probabil nu stia.Ca sa-ti raspund la intrebare punctual: un barbat care nu-si priveste sotia ca pe o femeie ci ca pe o "camarada de aventuri" ar putea spune asta. Intr-o relatie e absolut necesar sa existe comunicare...pt orice prostioara...DAR sunt lucruri pe care pur si simplu nu le spui. Macar din respect, daca iubirea a disparut din ecuatie!"
DE ACORD CU TINE!!!!! oricat de "prieteni" ar fi asa o chestie se pastreaza in minte, doar pt tine (eventual poate sa-i povesteasca unui prieten, dar nu SOTIEI!!!!!) . oare cum s-ar fi simtit el, dc ea i-ar fi zis "A venit un tip nou la servici, este asa de bun, ca mi-as trage-o cu el!!!!!!""
sunt sigura ca nu ar mai fi atunci asa de OPEN, eventual ar face si un scandal.......
lavinia "nunta noastra 02.07.2005" - cea mai frumoasa zi din viata mea
pozele noastre:http://pg.photos.yahoo.com/ph/lavicerei/album?
roxana1974 spune:
io cred ca tipul vroia doar sa testeze reactiile nevestei...in rest, o relatie este atat de open pe cat de open sunt partenerii, adica imping limitele atat de departe pe cat ii tine pe amandoi...and limita e depasita, ori divorteaza ori...se chinuie unul pe altul...
Elise are dreptate, in general nu e corect sa fii atat de mojic incat sa spui asa, pe sleau "ce i-as fi tras-o aleia"...poate si in mintea ei, ca si intr-a mea, recunosc, mai zburda ganduri "eroice" cu unu si cu altu, dar sa spui chestia asta e o prostie, risti sa jignesti gratuit partenerul.
Serbanica talharica
ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual
daniella4 spune:
quote:
Originally posted by daniela_b
daca il cunoaste de 8 ani si totusi... aluat-o prin surprindere optiunea lui...ma indoiesc ca il cunoaste cu adevarat...sorry, daca povestea este asa cum ai descris-o, spune-i prietenei tale ca are probleme mari de tot. Vestea buna e ca se poate obisnui cu ideea!
Pastreaza-ti inima calma in timpul actiunii
Mi-e teama ca ai mare dreptate!
Daniella, mama lu'Alexis