cat de "open" poate fi o relatie???

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Probabil ca toti barbatii au asemenea ganduri ,dar de aici si pana la a le destainui sotiei...e cale lunga.
Eu zic ca asta e nesimtire si lipsa de respect.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bruxinha spune:

io cred ca tipu' voia doar o inocenta partida de swing , d-aia i-a zis sotiei, sa-i testeze reactiile. Si, Elize, io-l suspectez ca nu l-ar fi deranjat deloc daca sotia i-ar fi raspuns cum ai sugerat tu. Ba chiar ma paste banuiala ca un asemenea raspuns i-ar fi provocat o erectie...
Phuai, unii este neshte....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lili_ka spune:

parerea mea este cu totul alta. toti barbati cand vad o tipa care lor li se pare super gandesc ca le-ar place sa " o tavaleasca putin".
eu si cu sotul meu chiar discutam deschis despre asta. chiar i-am citit sotului ce scrie aici si i-am cerut parerea. mi-a spus ca este chestie de incredere. cand sotul discuta deschis cu sotia inseamna ca cei doi au relatie deschisa si atunci este bine. la inceputul relatiei noastre si pe mine m-a surprins cu o astfel de afirmatie. insa mi-a spus atunci : este mult mai bine ca un barbat sa discute deschis cu sotia despre ce gandeste si totul sa ramana numai la nivelul de gand decat sa nu spuna nimic si sa faca ceea ce gandeste. dupa cum sune sotul meu astfel de ganduri au toti barbatii. iar cei care spun ca nu au astfel de ganduri sunt ipocriti si mincinosi. un barbat isi iubeste sotia la nebunie dar asta nu inseamna ca nu poate sa aiba astfel de ganduri. este in firea barbatului. iar faptul ca ii impartaseste gandurile sotiei arata faptul ca o iubeste , ca are incredere in ea. eu una prefer sa discut deschis cu sotul meu despre asta . suntem casatoriti de apropape trei ani si pot spune ca avem o casnicie super.avem incredere unul in celalalt , ne iubim si asta este important.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

quote:
...este mult mai bine ca un barbat sa discute deschis cu sotia despre ce gandeste si totul sa ramana numai la nivelul de gand decat sa nu spuna nimic si sa faca ceea ce gandeste.

lili_ka, dupa parerea mea e cel mai bine nici sa nu discute, nici sa nu faca ce gindeste.
Pentru ca ginduri din astea au si femeile, si putin probabil ca vreun barbat sa aprecieze sinceritatea sotiei care-i marturiseste dupa o partida de sex.."conjugal" ca ea, de fapt, mental a facut-o cu altcineva.

Aici intram in discutii despre infidelitate: infidelitatea e fizica, mentala sau sufleteasca?

Mie, daca mi-ar spune al meu ca o vrea pe X, i-as raspunde "Go for it!"

Daca nu sta cu mine pentru ca pe mine ma vrea, de ce sa fie ipocrit?!

Elise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KUKI spune:

quote:
Originally posted by Elise

quote:
...este mult mai bine ca un barbat sa discute deschis cu sotia despre ce gandeste si totul sa ramana numai la nivelul de gand decat sa nu spuna nimic si sa faca ceea ce gandeste.

lili_ka, dupa parerea mea e cel mai bine nici sa nu discute, nici sa nu faca ce gindeste.
Pentru ca ginduri din astea au si femeile, si putin probabil ca vreun barbat sa aprecieze sinceritatea sotiei care-i marturiseste dupa o partida de sex.."conjugal" ca ea, de fapt, mental a facut-o cu altcineva.

Aici intram in discutii despre infidelitate: infidelitatea e fizica, mentala sau sufleteasca?

Mie, daca mi-ar spune al meu ca o vrea pe X, i-as raspunde "Go for it!"

Daca nu sta cu mine pentru ca pe mine ma vrea, de ce sa fie ipocrit?!

Elise

Elise, undeva e o contradictie in ceea ce spui. Uite ca se intampla, omul (barbat, femeie) vrea nu vrea, se trezeste visandu-se ca face sex cu altcineva. Si atunci unde e ipocrizia ? Sa se pretinda ingeras si sa spuna "numai pe tine te vreau, iubito" ? Sau sa spuna sincer ce si cum, plecand de la ideea ca o relatie se bazeaza in primul rand pe incredere, respect...si eventual fidelitate, printre altele.
Si eu sustin in continuare ca e o dovada de incredere sa poti spune asta partenerului.
Bineinteles ca si aici sunt mai multe nuante. Depinde si cum o spune si cand o spune si cat de des i se intampla si revin la ceea ce spuneam mai sus, depinde si de tipul relatiei dintre cei doi.
Sunt relatii in care intr-adevar o asemenea discutie nu este posibila. Ceea ce nu inseamna ca mintea acelui barbat nu zburda. Doar ca sotia lui prefera sa-i vada doar masca de ingeras...si se complace sa creada ca doar pe ea o vede, doar pe ea o doreste, doar cu ea are erectie...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns She spune:

cu cit o relatie este mai open cu atit mai sanatos!
in momentul in care unul dintre cei doi ascunde ceva, indiferent ca este vorba despre o alta persoana( a3a in acest caz)sau de a pune bani la saltea fara stirea partenerei,
granita merge acolo unde unul din ei spune NU si explica de ce nu.daca partenerul nu intelege acel nu si doreste sa convinga, deja sint probleme.
ca si daniela, consider ca daca amica ta a fost luata prin surprindere dupa 8 ani de anumite tendinte, e ceva necurat!
Nu neaparat este un fustangiu aces sot, daca cumva doreste un three-some? Un sot/sotie care-si pune pe tava gindurile de acest gen este de apreciat.dat afara numai cind face ceva impotriva dorintelor partenerei, altfel nu!trebuie apreciat.adevarat ca el a aruncat pisica moarta la sotie.deci ea trebuie sa hotarasca ce face cu ceea ce stie.Lucru greu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

Kuki,

intre a-ti trece ceva prin cap si a o verbaliza - in fata partenerului - mai este un pas, cred eu, decisiv: filtrarea.
Si acceptarea "moftului" respectiv.
Intre gind si vorba, totul trece printr-o oarece autocenzura.

Daca barbatul meu considera ca nu e necesar sa-si cenzureze impulsul de a "i-o trage" nevestei prietenului, ba chiar imi comunica chestia asta si mie... fine, inseamna ca a acceptat ideea.

Si atunci, din partea mea, poa' sa o faca.
Eu nu sint constiinta lui.

Elise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns She spune:

quote:
Originally posted by Elise

Kuki,

intre a-ti trece ceva prin cap si a o verbaliza - in fata partenerului - mai este un pas, cred eu, decisiv: filtrarea.
Si acceptarea "moftului" respectiv.
Intre gind si vorba, totul trece printr-o oarece autocenzura.

Daca barbatul meu considera ca nu e necesar sa-si cenzureze impulsul de a "i-o trage" nevestei prietenului, ba chiar imi comunica chestia asta si mie... fine, inseamna ca a acceptat ideea.

Si atunci, din partea mea, poa' sa o faca.
Eu nu sint constiinta lui.

Elise

Citi ani ai Elise?
te superi pe mine daca iti spun ca nu e ca tine?
A gindi cu voce tare nu inseamna ca accepti ideea..a gindi cu voce tare mai degraba inseamna debalansare.......cautarea balansului?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pinquleasa spune:

intre mine si al meu ,in afara ca suntem sot si sotie mai suntem si 2 prieteni buni...dar eu nu cred ca as putea sa-i spun asa ceva sotului (prietnului)meu ....si nici el mie.Avem o relatie deschisa (vb de toate)...dar bazata pe respect.Sa spui asa cu nonsalanta o vb din asta cred ca ar durea mult prea tare... si cred ca prietenului tau , sotului tau nu ai dorii sa-i provoci asa o durere.!!!
Nico

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Eu raman la parerea mea: nu suntem animale sa facem tot ce ne trece prin cap.
Da, avem instinct sexual, dar suntem oameni si pretindem ca suntem inteligenti. Atunci sa ne folosim de lucrul acesta, nu sa ne lasam condusi de impulsuri.
Nu spune nimeni ca omului nu are voie sa ii treaca tot felul de ganduri prin cap, dar in momentul respectiv alegi daca totul se opreste aici sau mergi mai departe.
Sa nu uitam ca noi trebuie sa folosim instinctele, nu sa ne foloseasca ele pe noi.

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput