cat de "open" poate fi o relatie???

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adusca spune:

uite declar public, io nu mi-as dori sa ma plimb de mana cu Brad Pitt, insa mi-as dori sa fac amor infocat cu el scaldati in razele de luna (ca expresia "a o trage" e intr-adevar marlaneasca, desi exprima tot aceaiasi branza).
e, ce ziceti? am probleme in casnicie? ca i-am zis-o sotului. si nu-s viitoare sotie, ci una cu vechime de optij'pi ani.
si chiar de-as avea, asta sa fie paguba, io la fantezia mea cu Bradu' nu renunt, am zis!

fetele de pe DC

Viata e ca carosabilu'...unii vine....altii trece....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adda spune:

Siiiigur, cu Brad Pitt . Adica never-ever
Alege o persoana care face parte din viata voastra si o sa vezi ca se schimba datele problemei (pentru ca asta inseamna ca vorbesti serios ... daca zici de Brad Pitt este doar o gluma si nimic mai mult).

Habar n-am daca Brad Pitt iti creeaza probleme in casnicie. Nu e treaba mea, nu ma priveste.
Mi-am zis parerea in ce ne priveste si gata, nu mai insist.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adusca spune:

adda, fiecare se ghideaza dupa propriile principii intr-o casnicie, insa ce-am vrut io sa zic e ca nu-i grav daca se trece de la dorinta la vorba, ci de la dorinta (vorba) la fapta.

si nu, nu glumesc cu Brad Pitt, io chiar vreu, nu stiu daca vre' si el

fetele de pe DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adda spune:

quote:
Originally posted by adusca
adda, fiecare se ghideaza dupa propriile principii intr-o casnicie

Exact ce ziceam si eu mai sus :)
Uite de asta nu am vrut sa raspund la subiect, dar daca nu am avut ce face si am raspuns ... :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KUKI spune:

quote:
Originally posted by adusca

adda, fiecare se ghideaza dupa propriile principii intr-o casnicie, insa ce-am vrut io sa zic e ca nu-i grav daca se trece de la dorinta la vorba, ci de la dorinta (vorba) la fapta.

si nu, nu glumesc cu Brad Pitt, io chiar vreu, nu stiu daca vre' si el

fetele de pe DC

Mda...ai grave probleme in casnicie si mai ales de moralitate. Adica dupa ce ca dupa atata amar de vreme de cand te-o luat omu' cela ii frangi inima in halu' asta, mai vrei sa-i strici si casa lu' Brad Pitt. Nu te-ai gandit ca e si el insurat, ca are si el copii...ntz, ntz, ntz...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mara76 spune:

Adica s-a insurat Bradut???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigrutz spune:

Eu cred ca a vrut sa-i atraga atentia sotiei ca poate ar trebui sa-si mai condimenteze un pic relatia sexuala...
Si chiar daca o sa sariti, mie una nu mi se pare asa grav ce s-a intamplat. Pur si simplu, are omu' o fantezie, i-a impartasit-o sotiei si cu asta basta...ma rog, poate sunt eu mai dusa cu pluta si nu stiu cum sta treaba, dar mi se pare, asa cum s-a mai spus, ca este si o dovada de incredere....
Iar in relatia asta, cred ca ea are probleme si inca mari de tot...
Total de acord cu ceea ce-a spus sotul lui Lili.
Uite, sunt convinsa ca sunt aici femei si barbati cu casnicii ce dureaza de ani de zile, imi puteti spune ca atractia asta fara margini de la inceputul relatiei, pasiunea din timpul actului sexual nu dispare cu timpul? adica nu definitiv, dar nu mai este atat de puternic, la asta ma refer.
Intrebare pt Raza:...de cat timp sunteti impreuna? O intreb pe ea, pt ca mi s-a parut a fi cea mai "oripilata" (nu cred ca e corect gramatical, dar parca mai conteaza) de reactia sotului....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KUKI spune:

Eu zic sa lasam fetele mai tinerele sa viseze, ca tare-i frumoasa varsta asta.
Pai si mie daca imi zicea cineva asa ceva la 21 de anisori cat aveam io cand m-am maritat, cred ca ma oripilam si mai tare decat Raza.
Unul din castigurile celei de-a doua tinereti e ca-ti mai vine mintea la cap si pricepi ca nu tot ce zburda prin vazduh e pasare, mai sunt si Boeinguri care ti se prabusesc in cap, daca nu stii cum sa le lasi sa zboare liber si sufoci pilotul.
Mamaaaa.....ce subtila am fost, va rog sa apreciati !
De la varsta mi se trage.

Mergi la inceput