cat de "open" poate fi o relatie???
Raspunsuri - Pagina 6
Crishtinutza spune:
Parerea mea este ca.... oricat de idealiste suntem noi, femeile.... si oricat de mult avem nevoie sa ne simtim deosebite si super speciale pentru sotz, prieten, etc... este pe undeva o dovada de egoism sa credem ca doar noi ii putem face sa vibreze (sexual si nu numai!). Si viceversa.
Insa intr-o casatorie e mult mai mult decat un impuls fizic, trebuie si ceva ratiune...
Totusi, dupa 8 ani de relatie nu poate fi totul ca la inceput, au disparut - necunoscutul, dorinta de descoperire, noul - oricat de multa silinta iti dai sa "condimentezi" viata sexuala.
La modul concret, exprimarea tipului este abrupta... dar cred ca este o invitatie la o schimbare in relatie. Poate tipul chiar a trecut prin astfel de experiente - sau nu inca - dar sigur vrea sa le aiba. Parerea mea. Eu cred ca este de apreciat ca a deschis discutia, decat sa o faca pe la spate si sa se dea drept sotz model.... din "respect" pentru sotie. Tocmai asta e respectul, in cele din urma.... sa nu fii ultima care afla!
Si numai discutand intre ei, cei 2 soti, vor putea sa vada daca pot stabili sau nu limite comune. Altfel....
marius spune:
Daca eram eu in locul ei ii spuneam:
"Amice... la faza asta esti idiot!"
Daca o si faci:
"Amice... pa! Daca nu poti sa-ti tii in pantalonii pe tine, tavaleala placuta cand cum si cu cine doresti, go for it eu iti tin pumnii, eu in schimb - I'm out!".
Marius Pernes
home page - www.marius.rdsor.ro
lavinai spune:
ceea ce ne-a scris marius ne-a demonstrat faptul ca nici barbatii nu sunt chiar atat de "open". imi place cum ai zis-o!!!! nici nu se putea mai bine, mai simplu si mai pe inteles!!!
lavinia "nunta noastra 02.07.2005" - cea mai frumoasa zi din viata mea
pozele noastre:http://pg.photos.yahoo.com/ph/lavicerei/album?
adusca spune:
lavinai, apoi marius nu este barbat, este moderator, asa ca nu se pune![]()
Kuki, nu vreau mama sa-i stric casa lu' Bradu', ca nu-l vreau de tot , numa' o data (de fapt nu cred ca m-as satura chiar numa' o data, a nu se intelege insa ca-s o nesatula
)
fetele de pe DC
Viata e ca carosabilu'...unii vine....altii trece....
RaluD spune:
Nu dati, nu dati!
Raza, asa e, nu ne-am inteles, de fapt suntem de acord. ![]()
Raluca, Emi cea scumpica si bebelusa Ina
adda spune:
Kuki, daca ai o anumita varsta (vorba vine, "o anumita varsta" :) ca doar si eu am trecut cam de multicel de 21 de ani) nu inseamna ca tot ce afirmi tu e si corect.
Lasa-ne sa ne oripilam in liniste, nu ne mai strica "bucuria" ![]()
coraly spune:
Si eu zic ca tipu e un cretin. Fiecare mai gandim putin stramb uneori, barbati sau femei, dar asta nu inseamna ca trebuie sa o si spunem ... ar fi grotesc, ca sa nu mai zic de celelalte ganduri care iti vin dupa cativa ani, cand ti se pare ca stai langa un necunoscut sau ca te-ai saturat, ca nu mai ai chef, desi e o senzatie de moment, data de oboseala, stres si tensiunile inerente in cuplu. Ce s-ar intampla daca am fi siceri pana la capat atunci, cu fiecare gand negativ care ne trece prin cap??? Se lauda cineva cu asa ceva? Nu cred.
Dar totusi, poate omul are o urma de scuza, e o ipoteza. Daca sotia a ramas asa surprinsa, probabil ca lui nu-i sta in fire sa spuna lucruri de astea (in 8 ani ar fi avut timp, si nu-mi spuneti ca in cei 8 ani nu a mai 'dorit' pe nimeni, ca nu cred). E posibil fie sa fi vrut sa o raneasca din ceva motiv, sau sa-i vada reactia (in cazul asta e un barbar idiot), fie e genul de 'handicapat' in comunicare, si, simtind ca ceva nu mai merge bine in relatia lor, a gasit modalitatea asta neinspirata sa-i atraga atentia sotiei - ca un semnal de alarma, sa o scuture.
Coraly si bebe Sergiu
poze 1 an
KUKI spune:
quote:
Originally posted by adda
Kuki, daca ai o anumita varsta (vorba vine, "o anumita varsta" :) ca doar si eu am trecut cam de multicel de 21 de ani) nu inseamna ca tot ce afirmi tu e si corect.
Lasa-ne sa ne oripilam in liniste, nu ne mai strica "bucuria"
Ehhh, am trecut demult tare de cei 21 de ani...
Si ai dreptate, asta nu inseamna ca le stiu chiar pe toate, inca ma mai oripileaza si pe mine niste chestii.
Clover spune:
Pai si unde scrie ca stim noi tot ce s-a intamplat in astia 8 ani? S-ar putea sa nu fie prima chestie intamplata. Eu prefer sa mi se spuna ca-i atras de alta decat sa saliveze in secret. Si mai prefer deocamdata sa cred ca-i o dovada de incredere ca i-a spus. Uneori cand marturisim ceea ce simtim ne eliberam mai usor de emotiile respective.
S-a tot spus ca nu zicem tot intr-o relatie pentru ca nu e recomandabil. Cred ca succesul unei relatii reusite e sa ai un partener care poate discuta cu tine orice oricat de grele ar fi momentele prin care treci(sa luam exemplul unei sotii care afla la 60 de ani ca sotul vrea sa devina o "ea"- cu operatie cu tot - pentru ca el se simte femeie- e subiect de film nu l-am inventat eu). E alegerea ta daca vrei sa taci ca sa-l menajezi pe celalalt dar eu una vreau sa stiu ca daca am nevoie sa vorbesc urechile lui suporta orice si ca va incerca sa priceapa ce ii zic.
coraly spune:
In primul rand daca ai o relatie buna, nu trebuie sa doresti pe altcineva la modul serios, nu trebuie sa ajungi la asa ceva - nu ma refer la gandurile pasagere de atractie fizica pe care nu le poti controla, ca tot de regnul animal tii!
Oricum, sunt foarte curioasa daca ai fi chiar asa de multumita sa auzi asa ceva de la sotul tau, for real. Fii sincera cu tine.
Nu e cazul sa divagam la schimbare de sex, si-a dat fiecare seama ca nu ne referim la a ascunde asemenea ganduri, ci la micile tentatii sau nemultumiri zilnice, care pe langa faptul ca ne tulbura pe noi, ar face nefericit si partenerul daca le-ar afla.
Coraly si bebe Sergiu
poze 1 an