cat de "open" poate fi o relatie???

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Clover spune:

quote:
Originally posted by coraly

In primul rand daca ai o relatie buna, nu trebuie sa doresti pe altcineva la modul serios, nu trebuie sa ajungi la asa ceva - nu ma refer la gandurile pasagere de atractie fizica pe care nu le poti controla, ca tot de regnul animal tii!

Oricum, sunt foarte curioasa daca ai fi chiar asa de multumita sa auzi asa ceva de la sotul tau, for real. Fii sincera cu tine.
Nu e cazul sa divagam la schimbare de sex, si-a dat fiecare seama ca nu ne referim la a ascunde asemenea ganduri, ci la micile tentatii sau nemultumiri zilnice, care pe langa faptul ca ne tulbura pe noi, ar face nefericit si partenerul daca le-ar afla.

Coraly si bebe Sergiu

poze 1 an

Sotul tipei a zis ca habar n-are de ce o dorea deci pentru mine era vorba de ceva animalic. Si cum ai zis si tu asta se poate intampla oricat de beton e relatia.

Eu nu am zis nicaieri ca as fi multumita daca mi-ar zice ca-i atras de alta, ci ca as prefera. Adica pentru mine asta e raul mai mic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mara76 spune:

quote:
Originally posted by coraly

Ce s-ar intampla daca am fi siceri pana la capat atunci, cu fiecare gand negativ care ne trece prin cap??? Se lauda cineva cu asa ceva? Nu cred.

S-ar intampla ca noi, femeile n-am mai aduna frustrari, ca rabufnirile ar fi mai rare. De ce sa rabufnesti daca ii spui pe moment ce te deranjeaza, nu? Asa ca da, eu sunt una din cele care pledeaza pentru sinceritate in relatie, chit ca sunt lucruri care dor. De exemplu, daca eu doresc un alt barbat, consider ca e mai bine sa-i spun sotului meu, pentru ca inseamna ca ceva nu e atat de roz precum ne imaginam, suferim un pic, e drept, dar macar avem sansa de a remedia lucrurile. Altfel? S-ar putea sa tot adun frustrari si sa ajung sa-l insel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Originally posted by tigrutz

Intrebare pt Raza:...de cat timp sunteti impreuna? O intreb pe ea, pt ca mi s-a parut a fi cea mai "oripilata" (nu cred ca e corect gramatical, dar parca mai conteaza) de reactia sotului....

Tigrutz, sincer, nu vad de ce conteaza pt tine de cat timp sunt impreuna cu sotul meu. Ceea ce am spus mai devreme, va fi la fel de adevarat si peste zeci de ani.
Ca esti barbat sau femeie, pt unii e normal sa zboare un timp. Dar cred eu, ca in momentul in care decizi sa te casatoresti, trebuie sa spui gata ! Si gata sa fie !
E cat de cat in regula pt majoritatea, vad, sa auda de propunerea sotului alteia. Dar sincer, nu mi-as dori sa va vad privirea in momentul in care vi s-ar intampla si voua.

Raza de soare, curand SOTIE de pui alintat

Foto

Mergi la inceput

Raza, dar n-a zis nimeni ca nu doare sa auzi asa ceva de la omul iubit! Numai ca eu consider ca e mai bine sa stiu, ca sa pot face ceva, decat sa traiesc intr-o dulce inocenta si sa fiu mult mai socata peste un timp.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Raza o data cu casatoria nu poti spune STOP: nu mai gandesti, nu mai reactionezi ci mergi pe acest SABLON

mi se pare mai OK sa-mi spuna sti as vrea si asa ceva decat sa tac sa devina frustat si sa-l vad ca nu stiu ce face

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by NicoletaB
o data cu casatoria nu poti spune STOP: nu mai gandesti, nu mai reactionezi ci mergi pe acest SABLON

Te rog, reciteste ce am scris (si) mai sus !

Foto

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Mara76
e mai bine sa stiu, ca sa pot face ceva, decat sa traiesc intr-o dulce inocenta si sa fiu mult mai socata peste un timp.

Si ce poti face ? Sa spui, ok, "trage-io" prietenei mele, daca asa simti , chiar daca nu arata a top-model si chiar daca e prietena mea si nici daca e alta femeie ? Ce poti face la asemenea dorinte, la care e clar ca nu tu esti tinta dorintelor lui ? Eu asta spun si cred, ca 2 oameni care intr-adevar se iubesc, care nu pot trai unul fara altul, nu viseaza sex sau naiba stie ce, cu altii, ci dragoste sau ma rog, fantezii, cu cel de langa el, celui caruia ii promite o viata impreuna.
Da, ai si varianta de care am spus mai devreme, dar cu care, personal, nu as putea trai.

Si normal ca asemenea cuvinte dor... dar, repet, cine poate trai cu ele, ok. Eu, una, n-as putea. Si nici cu omul care ar visa in secret la prietena / sora mea. Sau poate mi-ar spune... dar pt noi, daca s-ar ajunge la asemenea dorinte (atentie, ne include pe amandoi ), ar insemna sfarsitul.

Foto

Mergi la inceput

Hmm, am senzatia ca vorbim limbi diferite. Credeam ca e evident din ce am mai scris ce pot face. Ce ai spus tu nu intra in gama mea de reactii, asta nu e o optiune pentru mine. Tu ai descris o reactie fie de femeie ofensata si frustrata, care simte nevoia sa socheze la randul ei, fie de o larghete cel putin ciudata. Eu as lucra la relatie. As incerca sa inteleg ce-l nemultumeste, am discuta pana ne-ar iesi peri albi, dar am ajunge la un rezultat. As incerca sa ajung la miezul problemei si apoi as schimba ce e de schimbat. Ar fi atat de frumos ca lucrurile sa fie atat de simple si transante cum le vezi tu... numai ca dupa ce trec niste ani incepi sa-ti dai seama ca o relatie implica munca, ca sunt fatete ale celui iubit care te pot surprinde. Si, asa cum am mai spus, eu aleg sa fiu surprinsa din timp, nu cand e prea tarziu.

Mergi la inceput

Si uite si un banc, la subiect:

Tatal catre fiu:
- Gigel, in curand barza iti va aduce un fratior!
- Dar, tata, de ce trebuie sa o faci cu barza cand mamica este o femeie atat de frumoasa?

Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

foarte potrivit bancul

Mergi la inceput