Scandinavii stiu DC (106)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

Ahhh,o uitai pe Irimell?Hepi barzdei tu iu tuuuuuu!Sa fii fericita!

www.danasoft.com/sig/airise.jpg" target="_blank">Irina,veve & croko
poze1,2,3,4,5,www.dotphoto.com/go.asp?l=airise&p=veve" target="_blank">6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

irimellLa www.pixgallery.com/dbimages/ib/PIX-212094384.jpg" target="_blank">multi www.pixgallery.com/dbimages/ib/PIX-110056171.jpg" target="_blank">ani!

corina de cand am fost io pe la cursuri de suedeza o curs multa apa pe Råån (ca parca locuiai in Helsingborg ... sau v-ati mutat la Jönköping daca nu ma inseala memoria?) ... la care SAS esti, gimnazial (A sau B)? oricum, io astea le gasii de care probabil stii si tu www.studentlitteratur.se/o.o.i.s/972" target="_blank">SAS
www.studentlitteratur.se/aktivsvenska" target="_blank">aktiv svenska

io iti recomand carti pentru copii si tineret sau categoria "på lätt svenska" depinde de nivelul la care te afli ... io am invatat multe cuvinte facand cuvinte incrucisate cu dictionarul de sinonime

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

nseara
irimell La Multi Ani!! Sa fi fericita si sa nu te mai supere vertebratu'! (Ce va mai plimbarati, va invidiez!)

Lilanda, tipa care a scris articolul este deputata in parlamentul olandez, si ea e pazita de politie zi si noapte caci e la fel de amenintata de catre musulmanii olandezi 'persecutati'. Lena trebuie sa stie mai multe despre ea. Este scenarista filmului "Submission" realizat de Theo Van Gogh iar articolul e de fapt un discurs pe care l-a tinut la Berlin.
Eu pe acesti oameni ii numesc musulmani 'moderati' si cred ca ei trebuiesc sprijiniti nicidecum cei ce una doua se simt jigniti si ies in fata sa vorbeasca in numele unui miliard de persoane.
Mie mi s-a parut interesanta ideea ei de a face cat mai multe carti si filme despre Mohamed, de fapt putini stiu cine e cu adevarat acest personaj. Deasemenea cred ca are dreptate cand face o paralela intre islamul radical si comunism.
Acu' nu pot sa nu va anunt ca Mahomed si-a gasit un nou dusman: pe Mickey Mouse!! (Now that we know Islam calls mice and rats fuwaysiqah (evil) and allows us to kill them even in Makkah, and that they are a means which the Shaytaan tried to use to burn down the house of the Prophet (peace and blessings of Allaah be upon him), and we know that they are one of the main reasons of damaging food and spreading the plague, we find it very strange that the foolish people in the west seek to make their children like mice and rats by propagating the character of Mickey Mouse in games, comics and funfairs. Go figure!!
And Allaah knows best.
Multa lume nacajitaaaaa...

mai viu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

quote:
Originally posted by doruletz
Lilanda, tipa care a scris articolul este deputata in parlamentul olandez, si ea e pazita de politie zi si noapte caci e la fel de amenintata de catre musulmanii olandezi 'persecutati'. Lena trebuie sa stie mai multe despre ea. Este scenarista filmului "Submission" realizat de Theo Van Gogh iar articolul e de fapt un discurs pe care l-a tinut la Berlin.

Ahhh, banuiam ca-i voba de ea, ca lena postase linku' de la BBC, acu' vreo doua capitole!!!
Cit despre Mickey Mouse am crezut mai intii, ca-i site de glume/fun, da' vaz ca-i pe bune!!!

mihaela, castelul cu pricina ii la vreo 40 de minute distanta de noi...de fapt din zona aia e Niels si acolo locuiesc si socrii. Iar in castel sint tablouri si carti despre eroismul www.koldinghus.dk/Default.asp?ID=243" target="_blank">stramosului lui Niels, dragon mort in lupta cu prusacii. Nea' stramosu' asta e fratele strabuncii lui Niels si tot familionul il tine la mare cinste, cu arbore genealogic si carti de familie. Amu' cartea-i la Niels la completare si io is la supervizare ca nu mai bine ce l-am prins pe consort incurcind nevestele la unii

Bei, nu va placea talentul de caricaturist al danejilor, iaca aci talent la pakistanezi Vaz ca dl. Rasmussen o trecut definitiv, in chip de ciine, in categoria dusmanilor islamului, alaturi de Tony Blair, Javier Solana (unul al carui steag imi spune ca-i Anglia) si George Bush!!!

iileana, ma tin sa-ti zic de ceva vreme , ca o aparut si traducerea romaneasca a lui www.polirom.ro/titluri.cgi?action=titluri&class=details&id=2132" target="_blank">"Author, Author". Din cite tin io minte, esti fun David Lodge, iar cartea e demna de recomandat

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lena spune:

da fetele asa e...si dupa cum v-am zis e pazita 24 de h din 24 de bodyguard.

La multi Irimell si Valentina si Veve...sper sa nu gresesc

carmen mersi mult de sfat, stii tu la ce ma refer

in rest, liniste si pace...asa ceva e de neconceput

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yank spune:

Irimell si Valentina,La multi ani,sanatate si toti ce va doriti.Dar sanatate in primul rand,ca restul putem cumpara
Veve,nu imi pare rau bre,din partea mea linge toata sticla,ma si scapi de ea,de fapt ti=-o aduc plocon in Begas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

Yankule,are gatu' larg?Vez ca nu primesc trotile-n casa decat la pachet promotional cu cocos de-ala,stii tu.Bei si mananci ce-aduci de-acasa,ce credeai?
Lena,multumesc draga mea!Esti cu doar 7 luni inaintea celorlati(is fecioara!buahahaa),da' nu-i bai:iti dau recompensa sticloanta de la yank.Hai c-ai fost dragalasa!
Pupa mama!Sting lomina?

www.danasoft.com/sig/airise.jpg" target="_blank">Irina,veve & croko
poze1,2,3,4,5,www.dotphoto.com/go.asp?l=airise&p=veve" target="_blank">6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arboria spune:

vevikule, ce sa stingi, mami?! nu stingi nimic, aici ramane becu-aprins vesnic, da?

irimell si valentina, la multi ani!

azi ma duc la un baby shower, cu o www.safety1st.com/product.asp?productID=97" target="_blank">caditza telescopica, drept cadou
maine vine si copilul pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

LMA Irimell,iti doresc tot ceea ce-mi doresc si mie!

Va multumesc de urari!Am primit creme,geluri,parfumuri,spume alea,alea sa-mi ajunga fro 3-4 luni,un televizor de la consort,ca sa se poata uita in voie la curse de masini,haine,genti,nu vuitton,si mai astept ca mai am si azi musafiri si duminica

Vevico,am vaz't io ca te mutasi la desert da am zis co fi temporar,numa le extreme umbli,cand padure cand desert

Pup iu!

"La vita e bella"
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tata lu Toma spune:

Irimell sper ca mai primesti o urare intarziata ... Multi Ani Fericiti !!!
Sa pui poze ca am un dor de Thailanda ...

Arborico m-ai spart cu copaia aia de se face piscina !!!

va pupa tata pe toti !

_
Take me home, country roads

Mergi la inceput