Scandinavii stiu DC (106)

Scandinavii stiu DC (106) | Autor: bombi

Link direct la acest mesaj

ALBUMUL SCANDINAV

www.desprecopii.com/forum/topic.asp? br / ARCHIVE=true&TOPIC_ID=32036" target="_blank">Jurnal de chef la scandinavi 2004

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=5881" target="_blank">Regatul danez; www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=27978" target="_blank">Regatul danez (2)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=26837" target="_blank">Fetele din Suedia... noi nu birfim?; www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=27277" target="_blank">(2); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=27915" target="_blank">(3); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=28362" target="_blank">(4)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=28736" target="_blank">Sus... in Scandinavia; www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=29110" target="_blank">(2); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=30359" target="_blank">(3); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=30831" target="_blank">(4); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=31065" target="_blank">(5); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=31245" target="_blank">(6); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=31505" target="_blank">(7); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=31762" target="_blank">(8); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=32154" target="_blank">(9); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=32583" target="_blank">(10); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=32816" target="_blank">(11); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=32981" target="_blank">(12); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=33248" target="_blank">(13); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=33614" target="_blank">(14); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=34363" target="_blank">(15); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=35108" target="_blank">(16); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=35394" target="_blank">(17); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=35759" target="_blank">(18); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=36012" target="_blank">(19); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=36591" target="_blank">(20); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36957" target="_blank">(21); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37288" target="_blank">(22); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37492" target="_blank">(23); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37656" target="_blank">(24); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=38045" target="_blank">(25); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=38386" target="_blank">(26); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=38628" target="_blank">(27); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39188" target="_blank">(28); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40389" target="_blank">(29); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41014" target="_blank">(30); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41905" target="_blank">(31); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42676" target="_blank">(32); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43508" target="_blank">(33); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44174" target="_blank">(34); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44967" target="_blank">(35); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=45507" target="_blank">(36); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46120" target="_blank">(37); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46518" target="_blank">(38); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=47248" target="_blank">(39); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=47685" target="_blank">(40); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=48028" target="_blank">(41); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=48272" target="_blank">(42); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=48379" target="_blank">(43); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=48629" target="_blank">(44); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=48761" target="_blank">(45); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49070" target="_blank">(46); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49268" target="_blank">(47); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49302" target="_blank">(48); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49424" target="_blank">(49); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49430" target="_blank">(50); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49436" target="_blank">(51); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49630" target="_blank">(52); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49845" target="_blank">(53); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50040" target="_blank">(54); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50208" target="_blank">(55); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50376" target="_blank">(56); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50469" target="_blank">(57); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50712" target="_blank">(58); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50964" target="_blank">(59); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51323" target="_blank">(60); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51893" target="_blank">(61); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52240" target="_blank">(62); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52508" target="_blank">(63); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52788" target="_blank">(64); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53199" target="_blank">(65); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53448" target="_blank">(66); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53882" target="_blank">(67); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=54363" target="_blank">(68); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=54849" target="_blank">(69); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55153" target="_blank">(70); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55412" target="_blank">(71); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55821" target="_blank">(72); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=56130" target="_blank">(73);

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=56492" target="_blank">Scandinavii stiu DC... ; www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57146" target="_blank">(75); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57854" target="_blank">(76); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58485" target="_blank">(77); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59033" target="_blank">(78); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59506" target="_blank">(79); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59701" target="_blank">(80); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60212" target="_blank">(81); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60625" target="_blank">(82); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61246" target="_blank">(83); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61633" target="_blank">(84); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61904" target="_blank">(85); (86); (87); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63440" target="_blank">(88); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63725" target="_blank">(89); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63980" target="_blank">(90); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64285" target="_blank">(91); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64429" target="_blank">(92); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64589" target="_blank">(93); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64640" target="_blank">(94); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64743" target="_blank">(95); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64892" target="_blank">(96); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65037" target="_blank">(97); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65252" target="_blank">(98); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65397" target="_blank">(99); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65924" target="_blank">(100); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66517" target="_blank">(101); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=67035" target="_blank">(102); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=67265" target="_blank">(103); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=67733" target="_blank">(104); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68253" target="_blank">(105)

Imnul scandinavilor:
A little bit of Mihaela in my life
A little bit of Itsme by my side
A little bit of Rayu is all I need
A little bit of Alba is what I see
A little bit of Mara in the sun
A little bit of Doruletz all night long
A little bit of Adeluci la la la
A little bit of Lalandia here I am
A little bit of you makes me your man

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns yank spune:

quote:
Originally posted by adusca

yeeeeeeeees, senzational, in primul meci de Cupa Davis, Andrei Pavel (nr 82 mondial) l-a batut pe Andy Roddick (numarul 3 in clasamentul ATP) in cinci seturi, asta dupa ce in prealabil americanul avusese o minge de meci in setul 3.
sincer nu ma asteptam ca romanii sa ia vreun punct, mai ales ca meciurile se desfasoara in SUA.
fug sa vad ce face Hanescu, poate castiga ca are moralul ridicat.

fetele de pe DC

Viata e ca carosabilu'...unii vine....altii trece....

Avem si noi tembelizor,da oricum Merci[emoticon cu limba stoarsa]
Care vrei puncte multe,imito pe conchita!Intri pe evenimente si ureaza "La multi ani" tuturor,la citi useri sint,intr-o luna faci o iei pe sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

'neatza!

am vazut si io deschiderea jocurilor si echipa keniana :-)
scandinavii - norvegienii, finlandezii si suedezii (danezii participa?) se dueleaza in presa sportiva ... suedezii spun ca JO de iarna au fost inventate pentru a consola norvegienii care nu castiga la JO "adevarate" si pentru a da de lucru industriei de dopaj finlandeza si mai adauga referitor la finlandezi ca nici antabusul nu e recomandabil :-) ... norvegienii le amintesc suedezilor ca de doishpe ani n-au castigat nici o medalie iar finlandezii nu se lasa nici ei mai prejos si se bat cu pumnii-n piept zicand ca vor lua cel putin paishpe medalii :-)

www.hotnews.ro/articol_42596-Presiune-diplomatica-si-dezinformare.htm" target="_blank">Nu exista probe potrivit carora Iranul ar detine arme nucleare
"David Albright: „Ma gandesc ca SUA a folosit des aceasta strategie. Ei insisi nu pot da informatiile, stiind ca nu sunt adevarate. De aceea le paseaza presei si mass-media. Guvernul prezinta informatia exagerata si apoi citeaza mediile?"
„New-diplomacy" cu iz de thriller american."

lilutz, ai ajuns cu bine? povesteste-ne ce minunatii ai vazt!
doruletz ai gasit nounou?
mai pune niste poze cu Alexandra ... abia astept sa vad ce o sa serviti la sarbatorirea a patru luni

aici e o vreme superba ... soare, zapada ... am zburdat un pic cu patrupedu prin zapada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iarina spune:

lilutz saru'mana de site-uri, m-au ajutat...ca tot ati dezbatut problema caricaturilor , va recomand ultimul nr. din Dilema Veche, pe internet il puteti citi abia saptamana viitoare, daca nu uit, va pun eu niste link-uri miercuri sau joi. Weekend placut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Aho-aho!!
Ajunsei si io aseara de prin capitala si am picat ca ccc curca, taman la inaugurarea Olimpiadei :-))) Adelucci, participa bre si Danezia, cum sa nu, da' la muntii de pe-acilea, ei fac doar figuratie (la stiri aseara, l-a intrebat prezentatorul pe comentatorul sportiv, tremes special la Olimpiada, daca danezii au vreo specialitate...si ala a inceput sa rida, cu hohote..pe bune). Asa ca, spune-le svensilor, sa nu conteze pe noi :-))
Io ieri ma pierdui toata ziulica prin muzeul de arta unde Rembrandt fuse ca Rembrandt(e o poveste foarte interesanta cu colectia acestuia pe care o poseda statul danez), dar colectiile de arta flamanda si moderna m-au buimacit de era sa nu mai ajung si la Tirgu' de moda. Am prins, insa ce era mai important din el, trend showul adica, cccc care fuse absolut minunat si care ar fi atins perfectiunea, daca o manechina nu s-ar fi impiedicat urit pe scena, de-o ramas saraca si fara palarie si fara peruca!!
Noutati in cazul caricaturilor, nu prea sint decit ca partidul cela extremist de care va vorbeam propune ca imamilor mincinosi sa le fie ridicata cetatenia daneza. Tot la stiri aseara, vazui ca redactorul sef al revistei norvegiene care a publicat caricaturile si-a cerut scuze cu imamul linga el.
In rest, adusca, daca-i greu sa va hotariti intre Italia si Franta, puteti veni incoa. Facem schimb de case in vacanta??? Si promit sa am grija de patrupezi si tu de al meu
iren, in iulie sint io in Romanika...
yank, da' ce sarbatorim pe 13???
Pup iu all...azi sint prin zona

Tot io...cica Sharon ar putea muri azi...
si o www.hotnews.ro/articol_42461-Islamistii-ne-au-invatat-ce-este-frica-...-de-Cristian-Ghinea.htm" target="_blank">opinie interesanta

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by lilanda

yank, da' ce sarbatorim pe 13???

Pai omenirea sarbatoreste ziua mea de nastere,ma rog,unii sarbatoresc,altii blesteama,una peste alta,important e ca se bea
La schi vreau si euuu!Nu prea am apucat anul asta.Damn!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

nziua
adusco, merci de stire si bravo lu' Andrei Pavel! nu-l asculta pe yank, ca uite io de la tine aflai! Io nu prea ma mai uit la stiri sportive din romania de cand tot suntem ciuca batailor! bine ca mai sunt si exceptii!

adelucci tot n-am gasit nounou, nimeni n-o vrea pe Gepeta, cre' ca din cauza ca dupa ce ca era stirba acuma mai e si cheala!! O sa-i mai fac poze sa vedeti si voi ce aratare, stai sa vina ziua ei.
Din cate se pare o sa si bem la data respectiva pentru ca cele 4 luni ale gepetei o sa coincida cu sampania lu'yank

lilutz muhahaha, jur ca nu-l cunosc pe ziaristul de la Cotidianul
Astazi acilea se pregateste o manifestatie a musulmanilor. Insa organizatiile musulmane cam isi arunca de la unii la altii pisica organizarii ca le e frica sa nu li se impute ceva daca iese cu scandal. Hahaha, pai e evident, cu cat scandalul e mai mare cu atat caricaturistilor li se da drepate!
Alain ar vrea sa mergem si noi p'acolo sa cascam gura, adevarul e ca as fi chiar curioasa ce ar putea ei sa ceara de la nepotii lu'Voltaire. Da' mi-e cam lene sa ma deplasez pentru atata lucru, mai bine sa ma uit la Olimpiada, macar acolo se cheltuiesc energiile pentru un scop mai nobil.

Acilea, la emisiunea cu papusile care caricaturizeaza jurnalul de stiri, www.canalplus.fr/pid20.htm" target="_blank">Les guignols de l'info, facura o papusa pe nume Rasmussen pe care o transformara in ciuca bataii si o cheama sa ia pumni ori de cate ori mai zice cate unul ceva contrariant

gata, mai viu io

Mergi la inceput

Aoleu,am mai daramat un mit.Dragi poienari,sexu`ngrasa,parol.Pai aseara aveam 101 kile,acum dimineata,am 102.Da-o in fras.Gata nevasta,o luna te las sa imi aduci doru,ca daca o tinem asa,rup patu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

quote:
Originally posted by yank

Aoleu,am mai daramat un mit.Dragi poienari,sexu`ngrasa,parol.Pai aseara aveam 101 kile,acum dimineata,am 102.Da-o in fras.Gata nevasta,o luna te las sa imi aduci doru,ca daca o tinem asa,rup patu.

Life`s a bitch and then you die

Ai grija bre, ca asta cu boicotu' la sex, se lasa cu stres la greu ..io zicc ccc ca mai bine, un kil in plus, da' fericit
doruletz, acu' vreo 4 ani visam si io la un program de stiri cu papusi...nici nu banuiam ca au francezii unul (oare mi-or fi furat ideea ??)

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bombi spune:

Ce se inghesuie lumea la sarbatorit pe 13! Si din partea mea un tiramisu si o sticla de Proseco cu ocazia schimbarii prefixului sotului.

Aaaa, si pe 6 iulie schimb si eu prefixul. Nu faceti o escala la Stuttgart in drum spre Ro?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

scularea si la treaba!
aia care n-ati facut treaba azi noapte :-)

quote:
Originally posted by yank

yank, persevereaza :-) ca uite ce citii io ... cum ca sexu' (de fapt astia vorbeau despre dragoste) ingrasa sau slabeste in functie de stadiul in care se gaseste relatia, diferentele pot duce la varieri de greutate pana la sapte kg ... in "luna de miere" o femeie poate slabi pana la 3,9 kg (cifra asta arata cat de serios e studiul ... nu 4 kg ... ci in medie fix 3,9)... informatia e preluata din Daily Express

Mergi la inceput