Scandinavii stiu DC (106)
Raspunsuri - Pagina 2
yank spune:
quote:
Originally posted by Adela99
scularea si la treaba!
aia care n-ati facut treaba azi noapte :-)quote:
Originally posted by yank
Aoleu,am mai daramat un mit.Dragi poienari,sexu`ngrasa,parol.Pai aseara aveam 101 kile,acum dimineata,am 102.Da-o in fras.Gata nevasta,o luna te las sa imi aduci doru,ca daca o tinem asa,rup patu.
yank, persevereaza :-) ca uite ce citii io ... cum ca sexu' (de fapt astia vorbeau despre dragoste) ingrasa sau slabeste in functie de stadiul in care se gaseste relatia, diferentele pot duce la varieri de greutate pana la sapte kg ... in "luna de miere" o femeie poate slabi pana la 3,9 kg (cifra asta arata cat de serios e studiul ... nu 4 kg ... ci in medie fix 3,9)... informatia e preluata din Daily Express
Sint confuz! In noaptea aia am facut dragoste,cind am pus o kila pe mine,azi noapte am facut sex(make up,ca eram certati) si am dat jos 1,8 kile.Asa ca dragostea ingrasa.
Da unde a-ti disparut asa la gramada organizata.Adelo,striga catalogul ca astia au fugit toti la film!Xeno deja are tupeu,cred ca il exmatriculam curand.
Bombi,vin daca e sale la Porsche
Pupez
Adela99 spune:
quote:
Adelo,striga catalogul ca astia au fugit toti la film!
grea misiune ... da' ordinu se executa nu se discuta
deci ...
adusca
Albitza
arboriq
annie_xtreme
aschiutza
bombi
buli
cataghe
chatonel
dorelutz
iarina
iileana
iren
irimell
iubibubi
itsme
Kehleyr
lena
lilanda
liris
mara
mihaela
narancea
ocebine
papadie
Pegasis
rayu
roxana1974
Sabina
sofia
soma
tata lu Toma
Teodora D
Tora
valentinag
veve
vikinga
voljena
Witchie
zIna
xenocid
yank
daca am uitat pe cineva
acu musai sa trag o dusca
quote:
Sint confuz!
din cele expuse de tine (si din experienta proprie ) deduc cc ca unii (cei activi) slabesc facand sex, altii slabesc din dragoste iar altii se ingrasa facand dragoste ... cred ca mai sunt si alte variante ... da' io stau si ma-ntreb de ce m-am ingrasat io ?... ca mie-mi place sexu' - intrebare retorica
Adela99 spune:
aha, se pare ca nici cu voi nu merge cu vorba buna
no bine, atunci schimbam placa
adusca
Albitza
arboriq
annie_xtreme
aschiutza
bombi
buli
cataghe
chatonel
dorelutz
iarina
iileana
iren
irimell
iubibubi
itsme
Kehleyr
lena
lilanda
liris
mara
mihaela
narancea
ocebine
papadie
Pegasis
rayu
roxana1974
Sabina
sofia
soma
tata lu Toma
Teodora D
Tora
valentinag
veve
vikinga
voljena
Witchie
zIna
xenocid
yank
na, ca ma simt mai bine
mihaela_s spune:
adeluts-o m-ai provocat...!
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!
Adela99 spune:
razboinicelor! cand e vorba de bataie sariti imediat ... si io care incercam sa va ademenesc cu
asta imi aminteste de o emisiune vazuta saptamana trecuta cu niste reporteri suedezi care s-au du sa filmeze impreuna cu aia de fac videourile cu ghetto fights
secvente aici
mihaela_s spune:
ok, io raspund si la provocarea asta ...asa ca !
yank-ule, io n-am uitat de tzuica de zalau, da' daca nu-i orijinala, o iei pe cocoasa ...vezi ca stiu s-o deosebesc, ca am crescut cu ea in curte! . Auzi, da' ce surpriza iti pregateste nefasta?
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!
papadie spune:
LMA nene iancule!
Omenire am tastatura noo, facui mincare la greu, am copil relativ dresat sa stea cu tacsu in we si seara deci am timp de beute cu voi* asa ca despujcati-ma
lilanda spune:
Bonsoir
Io am motivat azi ca fusei la botezul nepoatei noastre Nanna, care e de-o seama cu gepetta...fusei si la biserica, unde m-am rugat pentru calmarea spritelor celor intru Allah
Asa ca io-s incalzita pentru miine, cind jianu si cu bombi ne pregatesc ceva
papdica, pregatisi tastatura noua pentru Sofia???
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
doruletz spune:
nsearaaaa,
wow Adelucci, ce super catalog facusi! si io care ma laudai p'aci cu memoria mea, tu ma intreci de departe!
Noi fuseram la plimbare aproape toata ziua si acu' asteptam musafiri. Insa tot gasii timp sa îi fac neshte poze piticaniei... cu cearsafu' in cap ca tot se pare ca va veni moda .
Si apropos de cuvantul "cearsaf", mi se parea mie ca suna cam ciudat asa ca facui sapaturi si iata ce aflai:cearsaf vine din turca unde inseamna... un fel de abaya adeca vesmantul femeilor musulmane!! Tot de la turci l-au preluat si yemenitii unde vesmantul acoperator de feminitate se numeste www.gildedserpent.com/articles12/livinginyemen.htm" target="_blank">sharshaf.
Bre, si io care crezui ca dau o lovitura mortala PC-ului (sau PI-ului ) folosind cuvantul asta.. trebe sa gasesc alt termen ca sa-mi exprim dezacordul atat cu aceasta viitoare 'moda' europeana cat si cu PI-ul sus mentionat
gata, ma viu io