Scandinavii stiu DC (106)
Raspunsuri - Pagina 3
Adela99 spune:
ce frumoasa-i gepettutza invaluita in stergura/chindeu (stergura vine de la sterg gura?)
doruletz, nu ma pot lauda cu memoria - mi-am facut fitzuica
am citi un articol cum ca SUA e pregatita de atac impotriva Iranului. daca eforturile diplomatice nu dau rezultat, Central Command si Strategic Command au identificat tinta, au pregatit armele si logistica ...
lilutz, mai da o fuga la biserica (fie ea si lutherana )
adusca spune:
Adelo, nu ma pali ca m-o palit soarta destul, az' avui o migrena cumplita si abia reusii sa ma dau gios din pat.
nici la JO n-am apucat sa ma uit, o sa caut acum noutati in presa.
doruleatzo, daca o sa-mi stea si mie asa bine cu cearsafu pe cap cum ii sta Gepetutei arunci o sa-l port cu mare placere, ea e adorabila.
nenea iancu, pregateste beutura, sunt in refacere, maine o sa fiu in forma.
fetele de pe DC
Viata e ca carosabilu'...unii vine....altii trece....
iubibubi spune:
la noi (ny-long island) a venit iarna :) ninge de aseara incontinuu, fulgi mari, imaculat, strat gros si bun de sanie, flori de gheata pe geam, atmosfera de basm, bla, bla, bla. eu speram ca scapam anu' asta :)) urasc sa ma imbrac stil ceapa, mai bine o foaie de palmier si-atat :)
LMA, yank! vezi ca cine o sa te ureze la forumu' dezignat, nu face mai multe puncte (acolo si la ZZ scrii degeaba, nu acumulezi nik :))
lilanda spune:
gepetta ii o dulce Pusei si io niste pozulici cu nanna, asta ca sa vedeti rochia pe care a purtat-o-ntii si-ntii, consortu'!! Seamana si asta c-un cearceaf, nu????
Pe iranieni, cred ca-i maninca undeva: ori gioaca la cacialma ( si nu au bomba) ori o au si atunci ii vai de fundu' nostru!!! (vazui ca Iranu ii cere lui Rassmusen sa-si ceara scuze....o iau de la capat ). Uitai sa precizez ca popa de azi, fuse preoteasa!!!
iubiubi, nu stai in Seattle??? (m-o dus in eroare arborica )
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
doruletz spune:
revenii ca uitai:
Lilutz, emisiunea cu papusoaiele alea, adica Les Guignols de l'info cica exista de prin '90 si e inspirata de o emisiune englezeasca Spitting Image. Aci are mare succes, e un fel de Charlie Hebdo la TV, succesul lor e atat de mare incat au fost acuzati ca ar fi responsabili de alegerea lui Chirac in 1995! Papusoiul lui Chirac e atat de caraghios ca pana la urma a devenit simpatic. Pericolul este ca lumea nu mai face diferenta intre caricatura si realitate. Unde mai pui ca multi se uita doar la jurnalul papusilor si nu la stirile 'normale' si iau de bun tot ce spun aia acolo. Acuma nici nu mai au voie sa scheciuri politice in campania electorala!
Adevarul e ca sunt foarte amuzanti (acu' fac misto de daneji, de cate ori vine cate un invitat si se enerveaza p'acolo ii zic: "ce tipi asa, mai bine du-te si tu si da foc la o ambasada daneza, ca toata lumea! )
Cica mai exista in Rusia, Belgia, Spania, Germania.
mai viu
bombi spune:
S-o luam metodic:
1. Adela, iertare, nu stiam eu de ce nu am somn la ora aia (prima strigare a catalogului). La a doua strigare, tocmai dadusem cadoul sotului (in avanpremiera, ca nu mai aveam rabdare pina miine)
Edit ca am vazut mai bine orele: deci la 1 jumate plecam la bowling, iar la 3 eram inca acolo, deci am scutire. Primele referiri orare erau pt 10, respectiv 12.
2. Yank, sa vedem ce putem face cu Porsche-ul (sau era o aluzie de cadou )
3. Pt ca in loc sa ma duc la biserica azi, m-am apucat de facut prajituri, m-a pedepsit Doamne-Doamne si am ramas fara zahar. Asa ca mai asteptati putin cu tiramisu. Deocamdata e sigura doar prajitura cu brinza care e in cuptor.
4. Lilanda, sotu' a purtat rochita roz la botez??
5. foarte dulcica Alexandra
adusca spune:
io m-auzai de www.youtube.com/p.swf?video_id=kKGxaol4qws&eurl=&iurl=http%3A//static13.youtube.com/get_still.php%3Fvideo_id%3DkKGxaol4qws%A8" target="_blank">asta
saracu' copchil
fetele de pe DC
Viata e ca carosabilu'...unii vine....altii trece....
Pegasis spune:
quote:E poftim... ce zici doru?
Originally posted by Adela99
dorelutz
Pegasis
Adelu, bine ca ne mai tragi de nasture putin, ca pe mine cel putin ma incearca (ca sa nu zic alt cuvint ) o lene...Tiii, da' ce multi s'tem in poienita...
Sa ne traiasca nenea Iancu si LMA si celor carora din motive obiective n-am apucat sa le urez toate cele!
Io n-am vrut sa mai consum hirtie virtuala p'acilea si va spun ce crize de personalitate face fi'mea in ultima vreme... mai dihai decit alea din perioada "terrible twos". E o profitoare si o smechera si o duce mintea sa ne prinda in off-side cind ne e lumea mai draga... Plinge si urla (efectiv) din rasfat si razgiiala de-mi vine sa-mi au cimpii citeodata. Si pt ca am ajuns la capatul rabdarii am instituit metoda "patratelelor": am 4 role de izolir band (asa s-o scrie oare? ) de culori diferite: rosu, gri, albastru si negru. In fiecare zi, la sfirsitul zilei capata un "calificativ" (adica un patratel de o anumita culoare) in functie de cum s-a purtat (am copiat metoda de la gradi ). Rosu e cel mai bun, negru cel mai rau. Cind aduna 10 de rosu are voie sa ceara ceva..., ce-si doreste ea, fie ca-i jucarie, carte, etc, ma rog o recompensam. Vaz ca da rezultate uimitoare . Am dat in mintea copiilor, ce mai... Deh..., probleme importante, ce stiti voi...
Carmen
"Cind o femeie nu vorbeste, sa n-o intrerupi pentru nimic in lume."
(Enriyeu Castaldo)
vikinga spune:
Am fost aseara la un restaurnat libanez si m-a pus naiba sa-mi iau aproape si o narghilea si am tras din ea in asa hal ca-mi tipa si plaminii din mineeee acum Aoleo.... sa nu faceti ca mine, serios parca am un bolovan pe piept, bleah Uff macar cearsaful in cap nu face rau la sanatate:)Dar una peste alta a fost super funny aseara, iar am ajuns la 3 dimineata Ce de sarbatoriti miine, Gepetutza de 4 luni, sotz de Bombi si Yank care vrea sa puna embargou la sex pt mentinere de silueta, ntz ntz ntz, asa ceva nu se face. Pai cum asa pina acum te-ai infometat, acu' si fara love, numa' oboseala si tutun, neah asta nu e viatza:)Si chiar asa Yankule unde petreci?Va pup si sa aveti o sapt super!Vikinga& micul viking Aldo(15noi2003)