Scandinavii stiu DC (106)
Raspunsuri - Pagina 12
Irimell spune:
Dragilor, multam fain pentru urari si sa vi se intoarca inzecit. Azi sint un pic melancolica, pentru ca eram obisnuita de ani cu petreceri intre prieteni, insa aici imi lipsesc taaare mult. Iesim diseara cu o familie cubanezo-japoneza, dar nimic de genul , stiti voi...
In rest, ma declar multumita ca vertebratul sta bine in teaca in ultimul timp si sper sa-l tina asa for ever. Lil, poate ai gura aurita...
Yank, io vreau si un pic de noroc, ca vorba lui tata, cei de pe Titanic aveau de toate, numai norocul le-a lipsit.
Va pupic cu drag si sa aveti o zi minunata!
Mai vin, dar mai incolo. Pina atunci, veseliti-va, ca viata-i scurta!
PS: Vezi, Adelutzdragut, d-aia te iubesc.
PPS: Stie cineva ce mai face Extremica?
flori cele "Fiecare om ce-mi iese in cale imi e superior intr-o anumita privinta. De aceea invat de la fiece trecator." R. W. Emerson
Sabina spune:
La multi ani Valentina si Irrimel!
Io-s in intareziere ca de obicei:)
azi e si ziua unei prietene f bune..care sta in elvetia, la zurich, Iren, poate va pun in legatura:)
asa ca i-am facut si ei o felicitare:)
http://www.treklens.com/gallery/Europe/Romania/photo111435.htm
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
yank spune:
quote:
Originally posted by Irimell
Yank, io vreau si un pic de noroc, ca vorba lui tata, cei de pe Titanic aveau de toate, numai norocul le-a lipsit.
cum sa le lipseasca?Pai sti tu ce onorariu si-a tras DiCapra si cu fufa aia englezoaica plinutza? Ca ii uitai numele.Ala da norok,dar ce sa faci daca evreul Aisberg s-a pus contra.Asa-s evreii,contra.
MI-am adus aminte de un banc
Doi batrani se intalnesc pe strada,unul era cu sotia linga el.Primul zice:
-Ce faci Ionele,nu te-am mai vazut de ani de zile
-Ce sa fac,uite cu nevasta la plimbare,in rest sint bine,am doar probleme cu memoria.
-Ah,si eu,si ce tratament iei?
-MA duc la un doctor bun care m-a facut bine aproape.Stai asa:"Draga,cum se numeste floarea aia alba cu mijlocul galben?
Nevasta-sa zice:
-narcisa dragul meu!
-A,da.Narciso spunei lui Vasile cum se numeste medicul ala la care merg eu!
iubibubi spune:
venii si io la spartu' targului, a mai ramas ceva ? asadar, La multi ani, Valentina, Irimell, Alexandra, sot de bombi! ah, si Veve
we placut tuturor!
ps yank, pe "fufa" o cheama kate winslet :)
iren spune:
quote:
Originally posted by Sabina
La multi ani Valentina si Irrimel!
Io-s in intareziere ca de obicei:)
azi e si ziua unei prietene f bune..care sta in elvetia, la zurich, Iren, poate va pun in legatura:)
asa ca i-am facut si ei o felicitare:)
http://www.treklens.com/gallery/Europe/Romania/photo111435.htm
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
Zi fuga cum o kiama, ca poate o cunosc! Da, cum sa nu, pune-ne in legatura, da mai repede, ca pe 4 martie sarbatorim Ziua Femeii la Züri, shi tre sa se inscrie
La multzi ani fericitzi Valentina shi Irimelu , sa fitzi sanatoase shi cu noroc
Extrema e bine, e ocupata in laborator, pen cine intreba
Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia turbo
decembrie
degetzeii
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
lilanda spune:
Buna sara
Io fusei azi, iar la vecinii nostri prieteni, nemtii, si-mi facui cumparaturile, desi mai cu juma' de inima, ca e ca si cum as boicota industria alimentara, nu??? Si daca tot ne bagaram pe la vinuri aseara, azi am gasit un vin de Corsica, numit, evident, Bonaparte Desi numele nu mi-a inspirat incredere, contez pe pret Va zic impresii dupa ce-l degust!!!
iren tot pe tine pica magareata cu organizarea??? Daaaa, si transmite-i pupingi extremei; o vazui si io ocupata in laborator
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
ocebine spune:
Buna seara,
Intru si eu pe la voi dupa ce mi s-a mai dus buimaceala...Am fost toti bolnavi (cei mari inca mai tragem). Alex ne-a cadorisit cu o viroza nasoala de tot...a avut febra 104F vreo 3 zile la rind, apoi a mai scazut dar sint nedormita (si eu si mama l-am pindit toata noaptea)...
Nu faceti nici o adunare prin Florida? Noi vroiam sa venim in Europa in mai dar nu mai am energie de zburdat peste Atlantic cu 2 pitici. Vream sa dam o tura: Tampa/Naples/Everglades/Miami/Florida Keys...
Anamaria mama la Nick (7)& Alex (5)
People who say they sleep like a baby usually don't have one.
lilanda spune:
quote:
Originally posted by ocebine
Buna seara,
Nu faceti nici o adunare prin Florida? Noi vroiam sa venim in Europa in mai dar nu mai am energie de zburdat peste Atlantic cu 2 pitici. Vream sa dam o tura: Tampa/Naples/Everglades/Miami/Florida Keys...
Hah..ce ne temptezi??? Noi ne-am propus o incursiune in Florida, anul viitor, ca vara asta o perecem in Rmania, dupa care am ajuns sa tinjesc...mi-e doooorr!!! :-))
Multa santate
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
ocebine spune:
Pai ce sa fac si eu...tentez lumea pe Internet
V-am citit la servici (ca numai acolo am mai prins momente de liniste) in fiecare zi, dar creierasul meu e zob de nesomn, in plus am mai primit ceva vesti proaste care nu prea m-au dispus la polemice.
Anamaria mama la Nick (7)& Alex (5)
People who say they sleep like a baby usually don't have one.