Scandinavii stiu DC (106)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bombi spune:

Adela, incerc eu o traducere

Warum bei WM ... ...din Bundeswehr zum Einsatz kommen muss!!
De ce la campionatul mondial... ... trebuie sa vina armata in misiune
Iar comentariul se traduce relativ inteligibil cu altavista:
The stone of the impact: The caricature of 10.02.2006. It was taken up in Iran with "abhorrence (repulsie / oroare / aversitate) and indignation", is called in a letter of the Iranian Embassy to the Tagesspiegel (ziarul). The newspaper explains thereupon, which Iranian reactions could do only by "confidenceness lacking with the debate relating to domestic affairs in Germany" are justified. The draughtsman Klaus Stuttmann again and again set into the discussion German Federal Armed Forces mission brought for one with the WM (campionatul mondial de fotbal) ironically into the picture. So absurdly an occurrence of the Iranian national team with the WM as terrorists is, so absurd is also the arguments for such an employment.

Urmatoarea:
Ein Beruf mit Zukunft... A: Promi? Politiker? Wirtschaftsboss? B: Karikaturist!
O meserie de viitor ... A: VIP? Politician? Director/CEO? B: Caricaturist!
Comentariul: On 11.02.2006 this design of Klaus Stuttmann appears as reaction to the controversy over the Danish Mohammed caricatures.

Poza 3:
Karikaturist im Zeitalter des Internet und der Globalisierung
Caricaturist in era Internetului si a globalizarii
Comentariu: On 14.02.2006 this caricature takes the undreamt-of (nebanuite) consequences of the German Federal Armed Forces design (adica caricatura cu fotbalistii si armata).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irimell spune:

'na ziua!

Valentina, o zi frumoasa si tot ce iti doresti tu mai mult! Sa fii sanatoasa si norocoasa, ca restul vin ele singurele. La Multi Ani! (Moooama ce bombonele apetisante ti-a trimis Adelutz...)

Si mie mi-a fost rau zilele astea, de ajunsesem sa am intreb ce malarie sau alte boli am capatat in vacanta. Febra si frisoanele au trecut, astept acum sa-mi revin cu totul.

Ca de obicei, probabil ca am uitat sa va zic unde plec, de aici si confuzia cu plaja...E adevarat ca am vazut palmieri, ca am fost la caldurica si la soare, dar la plaja, balaceala, odihna, etc n-am ajuns decit o zi (si aceea sub umbrelute ca era soarele prea arzator). Ceva bronz am capatat, insa cu model pentru ca m-am bronzat mergind.

Am fost in www.guidetothailand.com/maps-thailand/Map%20of%20Thailand,%20Thailand%20Maps,%20Hotel%20Location%20Maps_files/map-northern-thailand.gif" target="_blank">nordul Thailandei la www.niel-maastricht.nl/albums/Noord-Thailand/Wat_Phra_Tat_Doi_Suthep_Chiang_Mai.jpg" target="_blank">Chiang Mai, am vazut www.casello.net/Thailand%20PG/images/Wat-Chiang-Mai_1.jpg" target="_blank">temple minunate, www.niel-maastricht.nl/albums/Country-live/Chiang_Mai_beauties.jpg" target="_blank">femei frumoase si festivalul florilor. Apoi am mers spre granita cu Myanmar la www.niel-maastricht.nl/albums/Noord-Thailand/Wat_Jong_Kham_Burmese_style_temple_in_Mae_Hong_Son.sized.jpg" target="_blank">Mae Hong Son (un orasel bijuterie) unde am mers prin jungla cu www.longpassages.org/images/Elephant_and_baby.jpg" target="_blank">elefantul, apoi pe la www.niel-maastricht.nl/albums/Noord-Thailand/Paduang_Karen_Hilltribe_woman.sized.jpg" target="_blank">triburile din zona.
Am ajuns la cel mai nordic punct al Thailandei (Mae Sai), la granita cu Myanmar si Laos (un pic in Laos), cu barca pe www.mekongmart.com/images/GoldenTriangle03.jpg" target="_blank">Mekong River, iar spre sfirsit la Bangkok si www.alfatour.ru/contents/cities/photos/Pattaya_5.jpg" target="_blank">Pattaya.
Poze nu am inca, pentru ca nu am timp sa le pun pe net, dar promit sa ma ocup in weekend de asta...Dupa cum v-am mai zis, e o tara minunata si cu oameni deosebiti, de care te indragostesti ireversibil. Ca turist, evident ca sint lucruri care te intriga, insa asta nu te face sa nu-i admiri farmecul exotic.
M-au fascinat handicrafturile lor, picturile, sculpturile si mai ales mobila...Wow, ce mobila din lemn de tek, trandafir, ratan si alte minunatii, de te face sa visezi numai la case decorate in stil thailandez.

Sint multe de povestit, dar ma duc sa fac un tortulet, pentru ca mai am citeva ore si ma sarbatoresc...Daaa, a mai trecut un an, dar sufletelul tot tinerel vad ca ramine. Sa curga sampania, sake, vin, vodka, bere, fiecare ce prefera si sa va veseliti!

Mai vin, dar mai incolo!

Pupici sarbatoresti!

flori cele "Fiecare om ce-mi iese in cale imi e superior intr-o anumita privinta. De aceea invat de la fiece trecator." R. W. Emerson

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tata lu Toma spune:

Valentina, la multi ani si petrecareala pe cinste !!!

Vevico, ce facurati maiculita de ve cufurirati in halu' cela ?

je

_
Take me home, country roads

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

nziua

hai ca abia acu' apuc si io sa scriu cate ceva...
Valentina La Multi Ani!! Sa fii fericita si iubita si noul prefix sa-ti poarte noroc!!
adelucci, merci de caricatura, si io ma dusesem pe situl ziarului ala nemtzesc da' cum nu stiu o boaba, nu am gasit-o. Insa mie mi s-ar fi parut firesc ca ziaru' frantzuzesc in care am citit articolul sa fi publicat desenul nu sa mi-l descrie.
Bre, da' repede ii mai vazurati voi mustata lu' ala! Io nici n-am remarcat-o, ca sa vezi ce subiectivi suntem in interpretari, ma intreb cum am putea sa respectam vreo lege 'nescrisa'?!
In rest, mie caricatura nu-mi spune nimic, in afara de faptul ca umorul e...nemtesc , se refera la o dezbatere din politica lor interna pe care io nu cunosc, nu stiu despre ce s-a vorbit si in ce termeni, deci nu pot s-o judec.
Altfel citind presa de azi cred ca in sfarsit am devenit si io empatica... www.nrc.nl/opinie/article215732.ece" target="_blank">cu dânsa! (citii acelasi articol in Le Monde)

Hai ca m-am molipsit de nostalgiile iilenei (scuze pentru confuzia de ieri) si imi amintii ca fix acum un an nu numai ca facusem un test de sarcina pozitiv dar tocmai ne cumparasem bilete de avion spre Scandinavia ca sa participam la o alta schimbare de prefix, intr-o cabanutza de vis plina cu scandinavi veseli si pusi pe cheeeeef...

mai viu io....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yank spune:

Veve,eu am impresia ca tu ai baut la mine de ai avut simptomele alea,numai asa imi explic starea ta.Nu stiam cine a dat cep la bidonul de palinca de pufoaica,acum realizez cine e vinovatu`Pupez si mai viu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

Aha, acuma-mi explic de ce in visul meu aparea si Gepetutza.(pe cuvint!!!!) Care, apropo, a fost extrem de cumintica si a impartit surisuri fermecatoare in dreapta si stinga pe toata durata visului.

Valentina si Irimell, la multi ani si o mie de !
Iara bem, iara mincam, trai pe vatrai... mai putin Vevericii, care vor savura neshte orez fiert....Rid io rid, da' stiu ce rau e. Of. Veve, sa va faceti bine repede!

la toata lumea

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pegasis spune:

Iar e rost de beutura? Sa bem atunci...

Valentina & Irimell, La multi Ani, sa fiti sanatoase si iubite!

Veve, sanatate multa! Nasoala chestie...

Carmen

"Cind o femeie nu vorbeste, sa n-o intrerupi pentru nimic in lume."
(Enriyeu Castaldo)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Irimellu', La Multi ANI Pe ling agindurile bune, am unul special in legatura cu vertebratu'!!! Sa te lase-n pace Asteptam pozicile, cind ai timp si..petrecere frumoasa
No, ca uitai sa-i zic mihaelei, sa puna sticla de-o parte!!!
doruletz, care va sa zica si gepeta fuse-n Scandinavia!!!
Articolul ala de l-ai linkuit ma face sa ma gindesc (din nou), la Khader, parlamentarul danez de care v-am mai vorbit. El a creat o organizatie separata de Liga islamica- reprezentativa mai deunazi ptr. musulmanii din DK, organizatie care se numeste "Musulmanii democrati" si, care are acum 900 de membri si vreo 5000 de simpatizanti. Il vedeti pe Khader in poza, ca si-a tatauat pe bratul drept, cuvintul "democratie" cu caractere arabesti E de prisos sa va mai spun ca omul este cel mai pazit parlamentar danez, din cauza repetatelor amenintari cu moartea, una dintre ele venita chiar din partea imamului plingacios!!!
In alta ordine de idei, aflarati ca UE a votat azi directiva de liberalizare a prestarilor de servicii (aia controversata), dar in varianta ca fiecare prestator de servicii se spune legislatiei tarii in care presteaza si nu a celei din care provine, asa cum era, initial, formulata propunerea

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

Multam pentru sfaturi si doftoriceli!Da' deja-s pe picioare de vreo saptamana ca nu ma tinura lesinaturile decat o zi;de-al dreq ce-s nici virozele nu se tin de mine
Tatic,hai ma ca nu ne cufuriram!Incidentu' cu kk pe covor fu din cauza de croko matinal si ma'sa ocupata tare cu-n film de nici miros n-avu!Restu' fura doar vome strategic plasate(tashi ca iar o plimb pe-adusca pi la rate)
Yankule,dej ti-a parut rau!Las' bre ca-tz torn nijte uischi-n coffee si-ti trece!Da' vez ca nu mi-ai raspuns la meil,sa-mi aranjez si io baby-sitter ceva...apoi o sa zici ca te neglijez
Valentina,hepi barzdei to youuuuuuuuu!....si welcome to the club...al femeilor adevarate I mean!(prospaturilor,no offence!)

www.danasoft.com/sig/airise.jpg" target="_blank">Irina,veve & croko
poze1,2,3,4,5,www.dotphoto.com/go.asp?l=airise&p=veve" target="_blank">6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Aaaaa, azi avem 2 varsatoare sarbatorite(fara aluzie la varsatoarea VV ), asa ca au prioritate:
pentru valentina si pentru irimell, sa fiti iubite!

VV multa sanatate!

lil' sticloantza te asteapta . Tare-mi placu ccc castelu' ce l-ati vizitat! Si cafeneaua la fel . E departe de orasul vostru?....castelu' vreau pentru ca sa spun...

Tzukuri!

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii
Mihaela si fetele mele
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!

Mergi la inceput