Nou stil de viatza (85)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Tzuni - faza cu mosulica
Zuzilici - vrei sa vezi o bucata de fetita super energica, zbenguita, incapatanata, isterica ?
http://community.webshots.com/photo/439300887/2004737870059491989bpdCag noah de aici sunt alea noi, asta chiar e una in care pare un copil cuminte
Ali - esti in grupa cu Mephala la gravidutze ? Ce faaain !

o zi faina tuturor ! Pupici speciali burticilor !

Daria & Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX !
Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miag spune:

quote:
Originally posted by Zuzilici

[blue] 'Neata frumoaselor.

Miag si eu la cafea cu tine. Si daca tot vrei bice uite eu imi iau inima in dinti si chiar daca nu-i place Delidanei, iti dau vreo cateva ca sa te mobilizeze. Le-astept inapoi inzecit ca aseara am papat si eu o felie de tort de ciocolata si sunt convinsa ca nu Isabella a vrut felia cat pofticoasa de maica-sa. Ce mai face carliontatul nostru?

Zuzi, iubita, merci pt bicele mobilizatoare..astazi am fost cuminte si am rezistat eroic , desi la birou a venit lumea cu cioco si bombonele...
Carliontzatul e ok...face numai prostii si asculta muzica si danseaza toata ziua...cantaret sau dansator il face muma-sa...
In legatura cu bicele tale..eu una nu ma bag sa ti le aplic..lasa mai ca papa si printesa mica..dupa nastere ai tu timp de slabit...

Mia, mami de ROLAND (18 Noiembrie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crystina spune:

Buna fetelor!

Imi cer scuze de absenta dar am fost super-super ocupata (niste hartogaraie de terminat pana azi- dimi pentru firma sotului plus Lilly care vrea numai afara si nu suporta sa nu o bag in seama, vrea tot timpul povesti si jucat). Sunt iar pe fuga..am fost azi la doctor cu Lilly la control..i-a disparut orice urma de infectie, asa ca maine va reincepe gradi.

Promit sa intru diseara si sa raspund la toata lumea. Despre ieri, nu vreau sa ma biciuiti ca rar de tot mai pun gura pe dulciuri..m-a scos sotul la restaurant, facuse rezervare in secret, eu nu am stiut si am papat cu Lilly inainte sa vina sotul acasa..asa ca am ajuns la restaurant cu burta plina si m-am delectat numai cu desert prajitura cu branza si mar cu sos caramel si un pahar de cocktail de sampanie.. Yum-yum!

Revin mai tarziu! Promit! Pup!

Cristina si Lilly Elisa (27.10.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Buna
In sfirsit, reusesc sa mai intru si eu pe forum. In ultima vreme parca s-au adunat toate pe capul meu. Dar lasa ca luna viitoare am concediu. Fetelor, am mai modificat lista, va rog sa mai aruncati un ochi si sa-mi spuneti daca e ceva in neregula. Eu sper ca n-am uitat pe nimeni.
Si acum:
Tzuni, uite aici de la mine cu dedicatie pentru ca ai facut sport si sper s-o tii tot asa.
Roxana, interesant articolul postat de tine. Mai trimite-ne cind ai timp.
Fetelor, eu nu va cert pentru ziua de ieri daca ati mai calcat pe alaturi cu cite ceva dulce, insa de azi, gata, sintem pe baricade.
Eu si sotul nu am sarbatorit ziua pentru ca el nu crede in asa ceva, abia reusesc sa-l fac sa creada in Craciun si ziua mea (sper ca intelegeti ce vreau sa spun ).
Am vazut si niste poze: o tipa dulce foc in niste pijamale albastre frumoase ; pe Cami cu pantalonii de ski, se vede diferenta ; pe Georgiana pe care am confundat-o cu Liza Minelli . Ah, si poza aceea cu mincarea, mai mult m-a impresionat ce "troneaza" pe orez decit orezul in sine, pe el sa nu-l vad, sint satula de el pina peste cap.
Zuzilici, mie nu imi place cind imi dai tu bice (nu ca as avea ceva cu tine personal, ti-am mai explicat ideea) insa la celelalte fete nu te opresc, da cu toata inima.
Carmen, salutare.
Crystina, bine ca si-a revenit Lilisor. Tu mai mergi la sala?
Cami, spatele ma mai "incearca", insa azi am fost la sala! Am stat o ora, mi-am zis ca trebie s-o iau usurel sa nu fortez incheieturile ruginite. Ce bine m-am simtit dupa aceea!
Meniul:
MD: 1 mango, cereale cu stafide si lapte de soia
P: un sandvis cu 2 cirnaciori si 2 feliutze de cascaval, salata, 5 chiftelutze mici de peste. Am rezistat eroic tentatiei de a-mi cumpara o inghetata.
C: o portie de mincarica de cartofi cu carne, o felie de piine, salata.
Intre mese: 1 ceai verde, 1 banana, 2 mere, 1 guava.
Va pup.

www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Delidano, ce tot scrii acolo? Ne tii in suspance!

Tzuni mic si drag si scump si grasunel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Bey Tzuni mic si drag si grasunel, nu ma intrerupe cind te felicit.

www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

bey fetelor, chiar asa? Pagina a treia?

Carmen siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Delidana
[Am vazut si niste poze: o tipa dulce foc in niste pijamale albastre frumoase ;

fetelor, m-ati convins..maine imi mai iau niste pijamale la fel, dar rosii...Nu ma asteptam sa laude cineva pijamalele mele (ma rog cineva in afara de sotz..care vrea nu vrea..le lauda)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by crystina
Despre ieri, nu vreau sa ma biciuiti ca rar de tot mai pun gura pe dulciuri..m-a scos sotul la restaurant, facuse rezervare in secret, eu nu am stiut si am papat cu Lilly inainte sa vina sotul acasa..asa ca am ajuns la restaurant cu burta plina si m-am delectat numai cu desert prajitura cu branza si mar cu sos caramel si un pahar de cocktail de sampanie.. Yum-yum!

hai mai Crystina..ca ieri toata lumea si-a facut de cap....lasa ca de azi intram in normal

Mergi la inceput

...fetelor, azi am fost cumminteeeeeeeeee...nici o abatere ....

Mergi la inceput