Nou stil de viatza (85)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

miag, unde-ti vede lumea de-aici pijamalele si piticul Roli? Ca vreau si iooooo

Tzuni mic si drag si scump si grasunel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

buna fetele,ce faceti?n-am mai intrat asa des saptamana asta ca am o multime de treaba,fac un curs de calculatoare,unul de franceza si unul de engleza-eu cica imi "lucrez" CV-ul dar mi-e sa nu se lase cu bb2 ca prea bate saua barbatu-meu^,poate pricepe subsemnataSi mie mi-ar placea,daca ar fi sa se intample..dar uite ca tocmai asta e,daca s-ar intampla ,independent de mine,ce bine ar fi ,ca eu una nu pot sa iau taurul de coarne si sa pun cu buna stiinta de bb2.Nu pot!
Pacat ca nu l-am facut imediat dupa mitzu,acum sunt terorizata de ideea de a sta alti 4 ani acasa,incepand de acum,de cat ma stiu de comoda la treaba si jucat cu cupilu'..acum e baiat mare,grijile au alta forma acum,distractiile sunt altele.. si sunt mult prea indragostita de fi-meu ca sa mai simt nevoia de alt bb.Daca astept cativa ani sa fac totusi scoala si sa lucrez o perioada,cat de scurta..trec ani si o sa-mi fie si mai greu atunci.Daca il fac acum..imi tai orice craca de sub picioare,in directia jobul visat.
Nu stiu ce sa fac cu nervii mei,ce vreau,ce nu vreau,ce-i mai bine pt mitzu,pentru mine,cum trec de privirea de caine batut a lu' barbatu.meu care tot baga pastila ca o sa fie mai bine,ma ajuta mai mult etc etc.Daca ar fi strict dupa mine,nu as mai face,cel putin nu 10 ani de-acu si nu din motive de job,bani..ci perntru ca sunt comoda si implinita cu mitzu...sau ..cine stie?
Na ca m-am descarcat putin acum ca simt ca-mi plesneste capul de la dilema asta

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

mi-a luat un ceas sa scriu mesajul dinainte si acu' mi s-a pafrut asa de sec :(..am uitat sa spun de meniurile mele..nu sunt nici dietetice,nici exagerate,ma mentin in jurul cotelor de la raportul de luni...insa in seara asta am intzepenit in fatza unui frigider cu inghetata si mi-am luat-o pe cea mai ochioasa,cu prajitura in ea (langnese la caserola mare) si am mancat-o aproape pe toata.Stiti si voi poate cum e cu cate o "pata" din aia cat china de mare:) eu nu sunt mare mancatoare de inghetata,imi place,dar mananc numai vara...cred ca ultima am mancat-o prin august,nu stiu ce m-a apucat in seara asta
Sper insa sa se compenseze caloriile,ca am mancat toata ziua foarte corect.

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miag spune:

quote:
Originally posted by Tzuni

Tzuni, suntem la pagina 5, in poze de la Galati.

Mia, mami de ROLAND (18 Noiembrie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

quote:
Originally posted by miag

quote:
Originally posted by Tzuni

Tzuni, suntem la pagina 5, in poze de la Galati.

fug sa va vad! Multumex!

Tzuni mic si drag si scump si grasunel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

mamagiuliei: mi se pare cumplit de greu noul tau stil de viata. cum reusesti? stai toata ziua cu "calculatorul " in mana?

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crystina spune:

Neata girls!

Io merit niste de nu ma vad..ieri am papat la 9 seara doua fajitas cu pui care fac vreo 7 puncte si io aveam pastrate numai vreo 3. Astazi insa incep si sala si pilates..si nu am sa ies de acolo decat peste vreo 2 ore..plus pilates seara inca o ora. Asa-mi trebuie!

Ma pregatesc s-o duc pe iepurina mea la gradi..e foarte entuziasmata! Revin si eu dupa sala!

Hai sa-mi zic si meniul:
- doua toast cu ceai
- supa de rosii cu crutoane
- paste cu sos de rosii, ciuperci si busuioc
-struguri

Am pupacit pe toata lumea si ne auzim mai tarziu!

Cristina si Lilly Elisa (27.10.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miag spune:

Neatza!

Eu iar merit bice...dupa o zi fara abateri, aseara am mancat o bomboana de ciocolata si un biscuite
Nu stiu ce sa mai fac, nu mai am deloc vointza...

Tzuni, spuneai undeva de o sala la hotel Majestic...tu acolo mergi?...daca da, vreau si eu sa vin, ca nu mai rezist asa fara sport...spune-mi si mie ce program e acolo si poate mergem impreuna...

Sper ca macar astazi si maine sa nu am abateri, ca poimaine sigur o sa mananc coliva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Buna dimineataaa !
Tanananaaaa, am 73 de kileeee, tanananaaaa !

Disperata : da` de unde, imi fac meniul seara acasa. Io sunt in birou 9-10 ore / zi, asa ca nu mi-e greu deloc. Iar cina gustoasa o iau acasa cu mandra mea.

De exemplu eu in fiecare zi pap 3 felii paine graham = 6 p si un iaurt mare light de 2 p, plus mere, portocale, kiwi. Dar neaparat un mar pe stomacul gol dimineata. Apoi bag 2 l apa, de obicei cu tablete efervescente vitaminizate ca altfel mi se apleaca de la apa ...
Iar seara ... io am preferinte spre omleta, cartofi, paste cu sos sau legumixuri, orez.

Cristina,
poi lasa ca azi papi ceva mai light si recuperezi plusul de ieri. Asa am facut si eu, aseara am papat cartofi cu maioneza si o mega - salata asortata, papica ieftina dar satioasa :-)

Mamicadulce,
da` macar te-ai gandit la noi papand inghetata ???
Io m-am gandit la voi cand am papat o bucatica de ciucalata de 1 p

O zi faina tuturor, fara abateri si semnati condicaaaa !!!

EDITEZ: vedeti de ce e ok ww-ul ??? Ca poti papa si dulciuri. Si eu mai pap cate un biscuite cand Giulia nu are chef de fructele ei ... punctez 3 puncte banana + kiwi + mar + para + 1 biscuite !
Lasa Miag ... nu se vede la cantar , stai linistita !

Daria & Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX !
Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Neata, girls.
Bineinteles, ca ieri nu am mancat ce am spus.La pranz am fost la mama si am papat putina ciorbita si paste italiene fierte aldente cu putin cascaval.Seara acasa am mancat popcorn la meciuri si n-am mai baut vinul (cred ca nu am depasit 21p permise).M-am infruptat doar cu pupicuri dulci de la Edi.
Meniu:
D: paine prajita -5p
P: 2oua-4p + spanac cu hrean si putin ulei-1p
C: fasole verde, fiarta cu putin sos de tomate (nu stiu cum sa punctez), rosie, ceapa si ulei-3p
Oricum, ma incadrez in cele 17p minim permise.

Va pup si nu stiu daca ne mai auzim azi...treaba multa la munci.

Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

Mergi la inceput