Nou stil de viatza (85)

Nou stil de viatza (85) | Autor: Delidana

Link direct la acest mesaj

Nou stil de viatza: www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=67776&whichpage=1" target="_blank">82, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68046&whichpage=1" target="_blank">83, www.desprecopii.com/forum/post.asp?method=TopicQuote&TOPIC_ID=68408&FORUM_ID=7" target="_blank">84

Albumul nostru

Au slabit anul trecut (2005):

1. Cami - 15 kg
2. Crystina - 10 kg
3. Sigrid, Mariana - 9,5 kg
4. Delidana, Georgiana - 9 kg
5. Miag - 8 kg
6. Mephala, Eftimie, Georgiana, Tzuni - 6 kg

Podiumul:

1. Daria - 6 kg
2. Eftimie - 5 kg
3. Klaus - 4 kg
4. Mamicadulce - 3 kg
5. Georgiana, Sigrid, Crystina - 2 kg

Clasamentul actualizat (luni, 13 februarie 2006):

Si listuta anului 2006:

"Categoria usoara"- 50 - 60 kg

Klaus - 1,58 m : 48 kg___48 kg, 45,8 kg, 44 kg, 43,9 kg ......43 kg
Mik - 1,58 m : 52 kg____ 52,4 kg, 52 kg, 51.8 kg .....47 kg
Sabina - 1,61 m : 56 kg___ 55 kg, 54 kg ......50 kg
Ioana - 1,70 m : 57,5 kg___ 57,5 kg, 58 kg, 58,4 kg ......54 kg
Roxana - 1,73 m : 59 kg___ 58,5 kg, 58 kg ......57 kg
Georgiana - 1,64 m : 59 kg___ 59 kg, 56 kg, 57 kg ......55 kg
Cami - 1,65 m : 62 kg___ 62 kg ......55 kg
Allain - 1,65 m : 63 kg___62 kg ......55 kg
Delidana - 1,72 m : 66 kg___ 65,5 kg, 66 kg ......64 kg
Tzuni - 1,78 m : 67 kg___ 66,6 kg, 66,4 kg ...... 60 kg
Silvana - 1,67 m : 68 kg___68 kg......59 kg
Cookie - 1,52 m : 68,5 kg___......50 kg
Mihaela - 1,74 m : 69 kg___ 68,6 kg, 68,3 kg, 68,6 kg ......64 kg
Miag - 1,60 m : 70 kg___ 71,5 kg, 69,5 kg......50 kg

"Categoria medie" - 70 kg

Puskin - 1,67 m : 70 kg___ 72 kg ......65 kg
Crystina - 1,60 m : 73,5 kg___ 73 kg, 72,5 kg, 71,5 kg ......55 kg
Mariana - 1,65 m : 74,5 kg___ 74,5 kg, 73,9 kg, 74 kg......65 kg
Daria - 1,74 : 82 kg___ 77 kg, 76,5 kg, 75,5 kg, 75 kg, 73,700 kg ......60 kg

"Categoria grea" - 80 -90 kg

Clara - 1,67 m : 85 kg___......60 kg
Eftimie - 1,70 m : 89 kg___ 88 kg, 87 kg, 85 kg, 84 kg, 83 kg ......80 kg
Mamicadulce - 1,77 m : 89kg___ 86,7 kg, 87,4 kg, 85,8 kg, 83 kg ......75 kg
Sigrid26 - 1,68 m : 93 kg___ 92 kg, 91,9 kg, 90,9 kg, 88 kg ......70 kg

"Categoria gravidutze":

Zuzilici , Nastad , Diana , Mephala si Alipiticot

www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Neata,

am gasit un post foarte interesant despre nutritie al domnului de pe culinar...dau din nou copy si paste:

draga ina iti multumesc frumos pentru complimente si cel mai important lucru in cazul tau s-a intamplat, esti hotarata sa faci ceva practic si vei actiona….in ce priveste nutritia iti voi da niste ghidari generale pe care atentie, nu trebuie sa le iei ca un regim, ca pe ceva strict, sunt doar niste exemple niste indrumari pe care le poti mixa, nu cred in regim, pentru a putea sa iti schimbi definitiv compozitia chimica a corpului si sa fii supla pe tot restul vietii trebuie sa iti schimbi modul de viata, deci miscarea, antrenamentele si mai ales nutritia trebuie sa ajunga sa faca parte din obiceiurile tale zilnice, trebuie sa devina un nou mod de viata, la fel cum ai in sange sa te speli seara pe dinti asa in momentul cand vei ajunge sa ai in sange sa iti faci sesiunea de cardio pe zi sau sa mananci portiile corecte si adecvate atunci poti sa fii sigura ca ai atins acea dorinta pentru multi “utopica” de a fi suplu pe viata si a avea un corp sanatos in primul rand, pe masura ce corpul va deveni mai sanatos se va reflecta direct in compozitia sa chimica si mai ales in aspectul exterior.
inainte de a incepe sa discut putin de niste exemple concrete as dori sa atrag aspectul asupra unui aspect neglijat de majoritatea, care tot stau si numara caloriile la greu, un subiect interesant ar fi alimnetele cu calorii negative, de exemplu pepenele sa spunem ca o felie de pepene ar contine 20 calorii, dar procesul ei de digestie si absortie intestinala consuma 25 calorii, de aici rezulta un deficit de 5 calorii, cam pe principiul acesta se bazeaza multe diete celebre care chiar daca nu il enunteaza direct contin in ele o multime de astfel de alimente pe care cu cat le mananci mai mult cu atat slabesti mai mult, mazarea si ea, muraturile si mai ales salata sunt toate elemente cu calorii negative. asa ca nu totdeauna listele de calorii continute de un produs anume sunt exacte, deoarece prin procesarea sa, prin digestia sa se mai pot pierde alte calorii prin prelucrare. o alta nebunie pe care o fac regimurile in care aud ceva gen “nimic decat fructe, nimic decat salata, nimic decat varza” in zile diferite este ca in primul rand lipseste corpul de acea balanta proteine-carbohidrati-grasime cu care corpul este lasat de la mama natura sa functioneze, a doua este ca nu poate fi tinut pe viata si cand renunti la el deja ai un metabolism mai lenes si grasimea te urmareste iar si o latura de inselatorie sa spun asa care o au multe regimuri, taie la greu prin aceste zile exclusiv de un produs, taie la greu carbohidratii, sunt de tip ketonic(fara carbohidrati) si astfel apa din corp pleaca, pentru ca apa sa fie fixata este nevoie de 2 g de carbohidrati pt a fixa un gram de apa, cand folosesti aceste regimuri in primul rand pierzi apa la greu si te bucuri la inceput cand vezi ca dupa nici 2 zile ai pierdut 2 kg, insa de fapt ai pierdut 2 litri de apa care nu mai sunt fixati in muschi, dupa care ajungi sa ai aspect desumflat si sa fii o varianta mai mica a marelui gras……si mai ales pe termen lung nici nu sunt sanatoase si mai mult incetinsesc metabolismul, din momentul in care psihic nu mai rezisti sa il tii apa vine la loc impreuna cu alte kg de grasime pura.
un alt lucru bun de stiut si de tinut cont este un truc pe care sportivii il folosesc la maximum si anume grupele de mancare sunt compuse din macronutrienti(proteina,carbohidrati,grasimi) si micronutrienti(vitamine, minerale, elemente “trace”). acesti micronutrienti corpul tanjeste dupa ei, are nevoie pt ca sa functioneze la parametrii optimi, iar din pacate cum un mare nutritionist spunea, cand senzatie de foame(pe care o numea “bestia”) este trezita, in primul rand tanjeste dupa minerale,vitamine, elemente cheie care trebuie sa le ia din alimentatie si sa le foloseasca, nu le are ca rezerve cum este grasimea, si atunci tu innebunit te duci in prima pizzerie sau la un hamburger, care sunt foarte bogate caloric fiind carbohidrati prelucrati, si acestea opresc bestia pentru o ora, doua etc insa dupa ce incepe sa le analizeze si observa ca multe elemente din acest tip de mancare nu contin ceea ce ii trebuie, le ia, le trimite ca rezerva mare parte din ele(adica sub forma de grasimi) dupa care se infurie si mai tare, si incepe iar distractia, foame innebunitoare,crampe etc deoarece doreste in primul rand acele elemente cheie pe care trebuie sa i le dai ca sa te lase in pace, spirulina platentis este un produs excelent, contine aceste produse cheie, este un mineralizant si vitaminizant de exceptie si de asemenea contine multa l-tirozina care este precursorul direct al hormonilor tiroidieni, te ajuta chiar in conditii restrictive de calorii sa ai o productie optima……..
asa ca sa vedem………..o masa completa si corecta din punct de vedere al fitnessului trebuie sa contina mereu o sursa de proteina slaba si o sursa de carbohidrat complex natural. mesele cele mai indicate pentru a optimiza nivelul hormonal si a-ti oferi energia necesara antrenamentelor mult dorite ar arata ceva in genul asta:
1.)proteina slaba(pui, peste,albusuri ou etc)
2.)carbohidrati de tip “starchy” bogati in amidon (cartof fiert, orez etc)
3.)carbohidrati fibrosi(salata,fasole verde, mazare,telina etc)
exemple concrete de meniu, dupa cum observi proteinele au prioritate, multe alimente gen albusuri ou, piept pui etc se gasesc cam in toate dintre exemple:
masa 1:terci de ovaz;albusuri de ou(singurele care impreuna cu puiul au la descompunere cei 8 aminoacizi esentiali,restul proteinelor avand 4-6 dar albusul de ou este fantastic, un adevarat miracol,8 aminoacizi toti in acelasi loc);1-2 portocale
masa2:orez;albusuri de ou
masa3: cartof copt;piept pui;salata verde
masa 4:portie fasole verde/mazare etc;salata/muraturi etc
masa 5:ton,telina.
masa 6:piept pui;rosie;conserva suc de ananas light/pepene/
acestea sunt doar niste mici exemple care folosite intre 2-3 ore ar da un boost enorm organismului si care impreuna cu un supliment bun de minerale si vitamine nu s-ar pune problema de foame sau crampe care sa te faca sa tanjesti dupa alimente. cauta de asemenea in miile de clasificari ale alimentelor elemente care sa aiba compozitii asemanatoare in proteina, carbohidrati, grasimi. grasimiile nu trebuie neglijate, sunt anumite grasimi de tip omega pe care corpul le vrea ca atare are nevoie de ele ca sa nu devina incaptanat in ce priveste renunatarea la rezerve, grasimea din peste contine astfel de grasimi de exemplu, tonul este iar excelent ca sursa de proteina si grasime omega. fructele iar sunt minunate, mai ales pepenele, ananasul, portocalele, piersicile toate sunt fantastice, castravetele, morcovul, rosiile sunt toate care in procesul de digestie si abosortie se consuma multe din caloriile lor initiale si contin foarte multe elemente care iti vor regla nivelele hormonale.lactatele iar si ele au rolul lor, branza mult calciu, iaurtul, smantana-ceva gen uz si nu abuz vor ajuta enorm, vor fi zile in care este bine sa le incluzi intrucat corpul va simti nevoia de ele.
acest tip de nutritie la inceput va crea rezultate minunate, dupa numai 3 saptamani te vei simti excelent si plina de energie,vei avea o mentalitate sanatoasa si constructiva,corpul va avea unele modificari minore,insa cam atat, nu va produce miracole in felul care arati, corpul are o tendinta de homeostaza, se adapteaza foarte repede, mai ales cand vine vorba de nutritie si cand doresti sa il faci sa isi piarda rezervele pretioase de grasime. aici intervine exercitiul cardiovascular sa rezolve problema. la inceput normal, este greu, trebuie sa o iei treptat, mersul este extraordinar pentru un incepator, incearca sa faci altceva, pentru primele 2 saptamani incearca sa mergi intre 60 minute-90 minute pe jos/zi,sa te duci la servici pe jos, sa vii pe jos ar fi destul pentru prima, a doua saptamana……. si ar fi o metoda banala si simpla de a-ti pregati muschii ligamentele pentru adevaratele antrenamente ce vor urma. pe masura ce mersul acesta va deveni o obisnuinta,nu va mai reprezenta nici o povara pt tine 90 minute de mers in continuu, nici o durere musculara nimic, atunci este momentul sa incepi serios sa te apuci de adevarata activitate, antrenamentul cardiovascular. aici fiecare corp este unic, sunt feluri si feluri, insa un lucru este cert, pe toata lumea care am vazut-o, absolut toti care ajung la performanta de a putea sa faca 50-60 minute de cardio pe zi, de stepper de exemplu in cazul tau si o fac preferabil fara multe pauze sau lungi, max 3 minute si nu mai mult de 3-4 pauze care in final sa se scada din timpul de 60 minute(ma refer la 60 min efective de antranament, ai pauza de 5 minute vor fi 65 etc), vor slabi enorm, isi vor permite chiar sa triseze in ce priveste nutritia uneori, daca ai trisat in timpul zilei, ai mancat o ingetata nici o problema, insa pedepseste-te punand minute in plus de cardio pana vei arde caloriile ei si o anulezi complet. un alergator de maraton care ca antrenament are in jur de 160 minute de cardio pe zi mananca in jur de 4000-4500 calorii numai ca sa se mentina, calorii care includ paste fainoase, dulciuri si tot ce nu este permis in disperarea de a opri pierderea de greutate si de abia daca reuseste. un lucru interesant este ca in primele 20 minute sursa principala de combustibil o constituie glicogenul, dupa ce aceasta sursa se goleste corpul este obligat sa treaca direct la cea de-a doua optiune, rezervele directe de grasime, de aici si antrenamentul la inceput pt incepatori este mult mai greu, corpul se incapataneaza sa mearga mai departe dupa 20 minute intrucat e constient ce trebuie sa arda concret, cantitatea de acid lactic din muschi incepe sa creasca etc insa toate acestea vor disparea pe masura ce te vei antrena progresiv usor usor, primele 2-3 luni(depinde de conditia actuala a ta) chiar nu te astepti la rezultate concrete ci doar sa reusesti sa apuci sa iti faci o conditie fizica performanta si de abia dupa aceea poti sa vezi concret cum este de la zi la zi sa ti se schimbe structura chimica a corpului pe baza nutritiei corecte combinate cu antrenamente puternice in care conditia fizica coopereaza cu tine. exercitiul cardiovascular de asemenea dupa aproximativ 40 minute se aduna foarta multa presiune pe ligamente, pe corp in general si pentru a elimina din aceasta oboseala si durere interioara corpul incepe sa elibereze endomorfina, este o substanta foarte foarte potenta, un lucru intersant ca sa te convingi, fa o sesiune cardio cand iti este foame si dupa 45-60 minute cand o termini daca vei mai simti urma de foame sau daca macar te vei mai gandi la mancare sa ma anunti endomorfina se leaga direct de receptorii alfa(cei responsabili cu sensazita de foame)din hipotalamus si ii blocheaza pe perioade lungi de tot, este mult mai potenta decat orice anorexigen existent pe piata fara sa existe efectele secundare ale acestora,fiind produsa natural de corp, plus sentimentul minunat care il vei avea la finalul celor 20 minute dupa ce ai terminat, vei simti ca iti vine sa zbori si ca toata lumea este a ta, alergatorii de maraton o numesc “runner’s high-modul natural de a te droga”.
un element iar esential caruia ii trebuie acordata mare mare atentie este apa, 5-6 litri pe zi sunt absolut necesari,mai ales ca atunci cand vei ajunge la 50-60 minute de alergat pe zi vei pierde masiv apa si electroliti, a doua la mana rinichii sa functioneaze la parametrii au nevoie de apa, sa fie scaldati permanent in apa, daca nu au apa suficienta o mare parte din functiile lor sunt preluate de catre ficat si acesta nu mai isi indeplineste datoria la metabolizarea lipidelor, deci multa apa ajuta rinichii si astfel ficatul se poate ocupa de problemele lui esentiale si concentra pe metabolismul lipidic.
un alt aspect important care nu trebuie neglijat este odihna, totul este in zadar daca nu te odihnesti cum trebuie, daca nu dai timp suficient corpului sa se repare si sa devina mai puternic, o face numai in timpul odihnei sa stii. eu unul cele mai adevarate antrenamente de cardio si intense le am dupa ce dorm inainte sa le fac 1 ora jumate.
un aspect iar al naibii de important care multa lume o data ce stapenste tehnicile se lasa purtata de entuziasm si il neglijeaza este faptul ca nu este sanatos sa pierzi mai mult de 3kg pe saptamana iar cand vei ajunge la cardio de 60 minute pe zi in fiecare zi, ei bine atunci poti sa ai surprize si socuri mari pentru corp, am un prieten care a fost obez si neglijand potenta acestor antrenamente cu priviinta la grasime, a pierdut cam 7 kg de grasime pura si peste 3 litri de tesut adipos intr-o saptamana, lucru care i-a produs o demineralizare accentuata si probleme, deci este bine ca o data ce iti atingi dimensiunile ideale cele 60 minute sa se transforme in 30 minute pe zi pentru intretinere si sanatate cardiovasculara, a inimii si a intregului sistem respirator, nu trebuie sa o mentii mereu la 60 minute intrucat poti sa dai in alta extrema sa ajungi subnutritia si sa te zboare vantul, cunosc multe multe cazuri din acestea cand dupa aia se chinuiau sa puna la loc, nu glumesc si nu neglija acest aspect si mai ales nu subestima socul unui antrenament de 60 minute pe zi in fiecare zi combinat cu o dieta cu deficit caloric!!!!!!!! un ultim lucru interesant despre suplimentele de slabit(nu le dau nume), cunosc multi prieteni carora li s-au oferit bani pentru a le face o poza cum aratau acum dupa care sa se ingrase timp de 4-6 saptamani la greu si sa le faca o poza la final si dupa care sa le dea acordul sa le inverseze si sa arate ca ultima poza era de fapt cea initiala si invers. si ei aveau corpul acela nu prin suplimente amarate ci prin nutritie solida, reala, nu prafuri(prafurile nu au acel efect de a ridica metabolismul pt 2-3 ore de la ingerare deoarece nu mai trebuie descompuse in nutritienti, sunt deja in forma descompusa)……asa cred ca te-ai mai lamurit un pic despre celebrele practici din reviste cu poza dinainte si dupa, se ofera chiar bani la greu sa iti ia poza si sa te plateasca sa te ingrasi sa ti-o ia din nou, multi accepta intrucat la un asemenea nivel de performanta nu iti ia mai mult de 6 saptamani sa slabesti si sa fii iar “ripped” ca inainte oricat ar abuza in luna aceea.
ps: imi cer scuze pentru aspectul kilometric insa este un subiect mult prea complex pentru a putea fi epuizat in cateva randuri sau pe un forum, ar fi probabil sute de pagini de scris pe aceasta tema, cel mai important este insa sa te decizi sa faci ceva, sa o faci corect, stiintific si sa nu renunti, ai dat gres de abia atunci cand te-ai oprit din incercat. have fun si sa imi trimiti o poza la vara cu noul tau corp la 6% body fat percentage ).

Mie mi se pare interesant, dar ATENTIE functioneaza doar impreuna cu cele 60 min de cardio/zi, altfel nu vezi avea cine stie ce rezultate.

Numai bine,
Ruxandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Mik, sa nu uit, pentru a doua clatita, nu si pentru prima. Tu probabil ca nu slabesti pentru ca desi maninci putin, compensezi cu dulciuri. Zic si eu....
Tzuni, ce culoare avea matura?
Ioana, tinem pumnii in contiuare. Pentru ce slujba ai avut interviu (daca nu sint prea indiscreta )?
Puskin, interesant ce zice tipul, dar pe mine daca ma pui la cardio cind mi-e foame, pai ma apuca un tremurici si mi se incetoseaza imaginea. Cit despre cei 5-6 litri de apa, mi se pare cam mult, eu si asa fac carare la wc si nu cred ca beau mai mult de 2-3l pe zi.
Va pup.

www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

buna fetele,cum stati??delidana,vad ca ai preluat stafeta
eu am mancat o bucatica de covrig cu unt dar azi o sa ma mentin numai cu fructe si iaurturi,eventual cativa biscuiti wassa,ca prea le-am dus dorul la daneza.
o iau asa usor,in sistem disociat si sper din suflet sa slabesc in continuare...
am fost azi cu mitzu meu la medic,avem programare la operatie pe 28 februarie sunt asa de suparata.Sper sa fie bine macar dupa aceea.
v-am pupat,
anca

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crystina spune:

Buna fetelor!

Sorry pentru absentza..dar am fost bolnavi de la un cap la altul. Dupa ce ca Lilly era racita bocna, a dat peste noi un virus stomacal cu varsaturi si febra (care bantuie pe aici)..asha ca primul l-a luat sotzul, a fost liber vreo doua zile si a zacut in pat, apoi Lilly a luat-o cu varsaturile si apoi bineinteles si eu. Am fost la doctor, nu e nimic grav, ne simtim bine cu totii acum. Mai putin insa Lilly care este iar pe antibiotice..are iar putzina infectzie virala dar e vioaie..oricum e pe trecute.Sta acasa dar moare de dorul gradinitzei. In fiecare dimi imi aduce hainele s-o imbrac s-oduc la "kids". In fine..n-am mai trecut pe aici pentru ca ma simteam rau si apoi nu mai aveam chef sa ma tangui cu bolile noastre ca de pe la sfarsitul lui noiembrie tot o fac.

Cu papatul stau asa si asa..in sensul ca am mancat ce-am prins, n-am mai numarat puncte, dar n-am exagerat cu nimic. De dulciuri nu m-am atins deloc.

Mamicadulce,sanatate baietzelului tau! O sa trecetzi si peste asta!

Delidana
acuma daca esti la putere inseamna ca o sa dai mai tare cu biciul, huh? Tu cum mai stai cu spatele? Ai mai fost la yoga? Eu m-am intors la dragostea mea pilates (un fel de yoga). Am fost aseara (norocul meu ca orele sunt seara si pot merge pentru ca sotul poatesta cu Lilly..la sala insa nu pot merge in timpul zilei deocamdata). Deci cum iti spuneam am fost aseara la prima ora de pilates (nu e pe covor, e din aia cu minge din aia imensa anti-burst). Sunt extraordinare pentru spate, pentru muschi. Chiar m-am simtit bine, mai ales ca aveam si eu niste dureri de spate, probabil de la aparatele de forta din sala. Uite www.pilates-professional.com/default.asp" target="_blank">aici chiar site-ul instructoarei la care merg eu daca vrei sa vezi cam cum e.

Carmen
, tu cum te mai simti? Ce zice Iustin de venirea berzii? Pupici si sper sa-ti treaca greturile cat mai repede!

Delia, mult succes in continuare! Pupici lu' cretzolina ta..e tare dulcica!

Zuzi, tu cum te mai simti? Cand intri in concediu? Mai ai putintel si ai sa vezi dansatoarea mica! Pup!

Tzuni, bine ai revenit! Vad ca ai adus si voia buna dupa ine. Asta ebine. Scuze..am uitat cu desavarsire de listute. Da' vad ca te-ai apucat de daneza..vointa multa si stomac de fier!

Daria, ce ziceai ca papi azi? Pupici frumisici tale!

Mik, Mia,Sigrid, Sabina, Paula,Carmen E, Cami si celelalte fete va salut si va doresc o zi superba!

Cristina si Lilly Elisa (27.10.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Buna ziua !
Delidana - pentru capitol ! si pentru munca !
Mamicadulce - ufff, lasa ca veti trece cu bine, tinem pumnii !!!

Meniul meu, cam sarac, am voie 16 p azi
iaurt mare = 2p, paine, 3 felii mici = 4 p, 1 banana enorma = 2 p
cartofi natur cu patrunjel si 1 lingura smantana = 2 p, 2 felii paine = 4 p si vesnica salata de verdeturi cu ceapa+1 lingura smantana sa iasa delicioasa = 1 p

Revin cand pot !
Fetili care ati lasat daneza, nu numarati puncte ???
Zic si io ... ca as avea de unde ma inspira :-)

Daria & Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX !
Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

MamaGiuliei, mi-ai adus aminte ca nu am mai numarat puncte in ultimul timp.De luni sunt alaturi de tine la pontaj.
Puskin, multumim de informatii.
Crystina, imi pare rau ca iar sunteti bolnaviori.Sanatate multa!
Delidana, bafta si sper sa nu fie nevoie sa scoti prea mult

Fetele-absentele .Stiu ca in week-end veti umple pagini intregi.

Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Buna fetelor si....buna, shefa!

Delidano, te-ai ajuns, mama! Pacat ca nu se dau si lefuri aici, ca tocmai ce m-am pus bine cu tine, te-am visat... Mai, nu stiu ce culoare avea matura, dar stiu sigur ca a avut efect, ca nu pot sa incep daneza. Din motive de program incarcat. Ieri iar am baut cafeaua cu zahar si pranzul nu l-am apucat, iar seara la 19 cand am mancat nu mai stiam daca e cina sau altceva.... Ma si ingrijorez putin ca tot mai multi colegi se imbolnavesc de gripa si n-as vrea sa-mi scada rezistenta organismului. Sa vad, sa ma gandesc. Poate o las pentru primavara....O sa vad. Bafta cu sefia si...dai de baut, sper!

crystina, stai linistita, ca ai tot timpul sa-mi trimiti lista. Ai grija de sanatatea voastra. Chiar acum 2 min o prietena mi-a spus ca toata familia ei a facut enterocolita si zac in pat bolnavi! Of of of!

mamica dulce, imi imaginez prin ce treci! Sa nu razi, dar eu plang si cand sufera pisca mea, daramite cand ai un puiutz bolnav...Sanatate multa!

justasmallkiss, iti spun io ca daca vii la mine, o s-o tinem tot intr-un ras. Am o prietena care rade ca o gaina: tare, sacadat si caraghios. Mai mergem cateodata impreuna la film sa mi-e tare drag s-o aud cu cata pofta rade. Cand vine la mine, bat vecinii in tzevi.... Adevarul e ca sunt vesela de felul meu si destul de poznasa, dar si cand cad, cand ma "depresez" sunt groaznica. Dar imi trece repede si fug sa-mi cer iertare celor carora le-am gresit. Ca altfel, nu pot dormi!

Miag, daca tot se poarta pupatul pe burtici, iaca, io te pup pe...masea!

Zuziliceo, ce mai zice BB? Cand vine la lumina? sa-mi pregatesc berea!

CarmenE, mephala (sper ca esti mai bine), nastad, mama giuliei, puskin (mama, ce mireasa faina si ce mireeeee! sa fiti fericiti) si celelalte fete va pup pe toate!

www.fastcoolcars.com/images/sexy_ladies_fast_cool_cars9/legs_car.jpg" target="_blank">Tzuni mic si drag si scump si grasunel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastad spune:

Buna dragelor!
Suntem bine, tzopaim de mama focului, acasa treburile s-au mai imputzinat( traiasca mama!), la servici am treaba foarte multa dar noroc ca e vineri ...!

MAMICA DULCE felicitari pentru kg minus! Multa sanatate puiului si !

NORA multzi ani fericitzi ! Sa ne povestesti cum a fost la petrecere si ce ai primit.

ZUZILICI
si eu abia astept sa vad ce am in burtica! inca nu ne-am hotarat ce nume sa-i punem, dar mai avem timp de gandire.

MAMAGIULIEI

ALIPITICOT mai ai timp sa te ingrasi
CRYSTINA sanatate tuturor!

PUSKIN spor la sport!

IOANA

TZUNI

TOATE FETELE si WE PLACUT!

Doina19+ si Oana(03.04.2003)

Album Oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns justasmallkiss spune:

Mamicadulce,multa sanatate in continuare piticului.Curaj...o sa fie bine.

Cristina,ma bucur ca ne-ai dat un semn de viatza si ca sunteti bine.Mai putin si trece iarna...asa poate scapa si Lilly de raceli. dulci tie si bolnavioarei.

Delia,mai indiscreto mai!!!Glumesc...
Pt un post la o fabricutza mica,privata de medicamente am mers la interviu.
Mai merg azi, in apropiere de mine,la un magazin de cosmetice sa vad daca au nevoie de personal.
Pt inceput imi caut orice,ce nu mi-e f greu sa fac si ce mi-ar place cat de cat pt ca vreau sa muncesc doar o perioada scurta,sa-mi revin putin cu "limba" pe care de 3 ani jumate neavand contact cu ei am cam uitat-o.Numai in contact cu oamenii imi aduc aminte cel mai repede.D.p.d.v gramatical stau bine,dar imi lipseste vocabular si conversatie...Dupa aceea vreau sa fac niste cursuri de specializare,ceva gen asistenta medicala la domiciliu....E munca lejera,se castiga f bine si de viitor cred eu pt ca bolnavi si batrani vor fi intotdeauna.
As putea sa incep acum cursurile,dar sunt eu putin mai "fixista" si nu vreau sa fiu ca alti straini care merg,nu inteleg tot ce se preda,la examene copiaza si au diploma.Daca merg vreau sa invatz ceva si sa imi iau examene prin propriile fortze si cunostinte.

Daria,nu mai vrea nimeni sa numere puncte cu noi.
Eu ma gandeam sa imi bag la cuptor niste cartofi cu diferite condimente...si cand sunt gata rad niste branza telemea peste ei...cu o salata de rosii,asta sa fie pranzul.
Dimineatza am mancat muuulte fructe,adica vreo 10 Kiwi,3 mandarine si 2 portocale mari+ o felie de paine uscata.
Si seara nu stiu inca,poate o varza calita cu un ou ochi

V-am pupacit...am plecat la cumparaturi.Are sotzul dupa-masa libera si merg cu el....ca si asa mi se lungesc mainile de fiecare data cand merg singura(adica de cele mai multe ori).
Asa imi trebuie daca nu mi-am facut carnet de soferi in Ro. si sa-l traduc aici cand se putea.
Acu' tre' sa dau aici vreo 2mii si ceva de euroi sa-l fac si ma inteapa inima,mai bine merg cu metroul.hihihihi.Glumesc!!!
A fost totul mai greu pana a crescut Deli si a inceput sa mearga la gradi,pt ca neavând pe nimeni sa ma ajute si sotzul lucrand pana seara...nu ma puteam misca niciunde.
Acum incepe si mami sa isi vada de treburile ei...un loc de munca,un carnet de soferi...
Vâleu,iar m-am lungit.
V-am pupat!!!

IOANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Fetelor week-end placut si ne auzim cu bine, luni la raport.
Sper ca noua sefa sa fie indulgenta

Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

Mergi la inceput