Nou stil de viatza (85)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Tzuni, bietul om...si tu chiar l-ai lasat sa creada asa ceva...

Ma simt binisor, multumesc de intrebare.

Carmen siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Meniu:
D: paine prajita -5p
P: 2oua fierte -4p + spanac cu hrean si putin ulei -1p
C:pop-corn + un pahar vin -3p
Daca mi se face foame, voi incerca sa pap fructe sau o slata cu putin ulei -1p
Puncte pentru azi 14 + popcorn de diferenta pana la cele 21 permise.Le voi consuma pe toate pentru ca avem meciuri diseara.
HAI BAIETII!

Tzuni, da' mosulicu are si el baba?Macar daca-l starnesti sa aiba si el cu cine sa se rezolve .Vaaaaaaaai, ce urat am vorbit.
Cami,"spaina partiei" m-ai omorat cu mancarea aia.Ai dreptate, bilantul anului trecut se vede "in pantaloni".
Zuzilici-burtici, imi place ca deja ai trecut-o pe Isabele la semnatura.
Fetele-petrecaretele, pentru ieri eu va iert, dar de azi hai la treaba.

Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

quote:
Originally posted by mephala30

Tzuni, bietul om...si tu chiar l-ai lasat sa creada asa ceva...

...io cred ca era de bine! Las' sa-si mai aminteasca bietul de tinerete! Oricum, eu am ramas cu gura cascata cand l-am auzit!

Tzuni mic si drag si scump si grasunel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastad spune:

quote:
Originally posted by zisaCami
Cand afli ce ai in burtik? Sarcina usoara in continuare!

Cami

Pe 28 februarie, daca nu ne-o trata cu spatele.

Doina19+ si Oana(03.04.2003)

Album Oana

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Zuzilici

Doina ia-o usor cu treaba la servici ca o sa vina vremea cand n-ai sa mai vrei sa faci mai nimic ... obisnuieste-i de pe-acum cu noul stil. Eu n-am facut-o dar acum asa am cate-o lene ... de nu pot nici eu sa mi-o inteleg. Si parca sunt mai obosita si somnoroasa acum decat in primele luni de sarcina. [acool] Asa ar trebui sa fie?

Zuzilici si Isabella Maria
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;31/st/20060416/k/a3dc/preg.png

As vrea eu sa o iau mai usor la servici, dar trageam tare sa predau altcuiva (macar o parte din treburi) si pana la urma am hotarat sa mut sandramaua acasa.Stiu sigur ca o sa imi fie dor de hartzoage, n-as vrea sa amestece cineva trebuirile pe aici si cand ma voi intoarce la servici sa nu mai stiu de unde sa o iau , imi convine si ca voi fi platita pentru asta(+ banii de la stat).

Treaba cu oboseala e normala, crezi ca esti de fier?
Cand eram insarcinata cu Oana, pe la sf sarcinii, mai imi luam liber de la servici si dormeam toata ziua si sfatul meu este sa dormi cat de mult potzi ca o sa-ti fie dor dupa ce o sa nasti, chiar daca o sa fie bb foarte cuminte , tot o sa fie o gramada de treaba.

Album Oana

Mergi la inceput

TOATE FETELE!

Album Oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

'Neata frumoaselor.
Tzuni mama esti de coma Da nici cu mosulica nu mi-e rusine ... daca si-a permis el sa faca aluzii de genul asta. Ma bucur ca te-ai apucat de sport serios.

Cami abia acum am vazut si eu minunatia de dish pe care ai pregatit-o. arata super si cred ca nici prea multe calorii nu are ... dar eu as inlocui shrimpi cu pui sau vitel si orezul cu noodles.
Ei Delidana nu-i asa ca suna apetisant? Eu vorbesc de mancare eu salivez ... in ce hal am ajuns. Si cand ma gandesc ca deja am ajuns la 85 kg. Si mai am inca 2 luni ... ce ma fac eu fetelor ... cum sa pun lacat la gura?

Miag si eu la cafea cu tine. Si daca tot vrei bice uite eu imi iau inima in dinti si chiar daca nu-i place Delidanei, iti dau vreo cateva ca sa te mobilizeze. Le-astept inapoi inzecit ca aseara am papat si eu o felie de tort de ciocolata si sunt convinsa ca nu Isabella a vrut felia cat pofticoasa de maica-sa. Ce mai face carliontatul nostru?

Daria stiu ca esti busy dar fa-ti pomana cu mine si mai pune o data site-ul cu pozele Giuliei, te rog. Seara mea romantica a constat intr-o cina usoara ... scoici afumate pe biscuiti sarati, biscuiti integrali cu cate-o feliuta de piept de curcan si una de cascaval si o feliuta cat degetul de tort de ciocolata. Apoi ne-am mai usurel din cauza gabaritului meu depasit. Soata mi-a luat un parfum "ArdenBeauty" care miroase tare bine. In ultima vreme cam asta primesc cadou de la el ... parfumuri si iar parfumuri. Imi plac, insa tre' sa-l redirectionez un pic in aria bijuteriilor.

Carmen mai ai ceva pana incepe sa-ti de-a binete si saru'mana dupa fiecare masa. Abia astept sa ne spui ca simti fluturasi in burtik. Sper sa-ti fie mai bine de-acum incolo, fara greturi si alte cele senzatii de rau. De muncit le-am zis c-o sa muncesc pana-n ultima clipa adica 14 aprilie dar stii cum e multe vrem putine se intampla. Daca Isabella se grabeste ... e posibil sa fiu in spital sau chiar acasa cu ea deja, la data aceea.

Nora greu n-ar fi sa dai 2 kg jos pana la Paste, mai greu e sa le tii acolo si sa nu revina. Bafta iti urez si sa-ti atingi tinta cat mai repede.

Doina saru-mana de sfat. Cu somnul nu prea le am noapte ... dar ziua sunt teroare. Ma trezesc de la pe la 4-5 dimineata si pe la 2-3 asa ma plezneste cate-un somn de casc toata dupa-amiaza. Cand ajung acasa e prea tarziu ca sa mai adorm si iar m-apuca 11 noaptea. Ma bucur pentru tine ca poti lucra de-acasa. Conteaza un ban in plus mai ales ca ai sa ai si conditii mult mai bune decat la servici. Mami o sa te ajute si ea si-o sa-ti fie bine, cred eu. Ai mei mi-au zis ca nu vor sa angajeze pe nimeni in locul meu. Or sa incerce sa-mi distribuie munca pe la altii mai putin salariile care o sa le faca sefu' cel mare. Si m-asteapta dupa ce nasc macar o zi pe saptamana sa fac salariile si sa mai frunzaresc hartogaraia. Insa stii cum e ... o-m trai si o-m vedea.

CarmenE despre ce meciuri vorbesti tu acolo? Vad ca esti tare microbista asa ca strig si eu dupa tine: HAI BAIETII! chiar daca nu stiu prea bine cine-s baietii asta.

Frumoaselor v-am si o zi excelenta va doresc.

Zuzilici si Isabella Maria
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;31/st/20060416/k/a3dc/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana.david spune:

Tzuni super faza cu vecinul!

Geo, Ioana (20.06.1998) si Damian (01.10.2004)

http://community.webshots.com/user/giorgios72

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alipiticot spune:

Buna fetelor!
eu am cam lipsit la raport dar sa stiti ca motivat dar tot merit ceva

Noi sambata am taiat motul si am avut casa plina si sambata si duminica,iar luni am crezut ca mor cata treba aveam si ce mizerie si deranj era.....am reusit pana la urma sa pun lucrurile la punct,cat de cat.Dar mi am luat si dvd-rw si m-a apucat calculatoare,am salvat si apoi formatat tot hardul,am reinstalat sistemul....abia ieri ce am reusit sa mai citesc din urma cate ceva.
Zuzi am vazut pozele la mititica ta.Sa fie sanatoasa si cred ca abia astepti sa o tii in brate!
tzuni,chiar ca mosul a avut tupeu....eu una cred ca faceam o fata daca i-mi zicea cineva asa ceva....te cred ca ai ramas

carmen ma bucur ca te simti mai bine,eu am un somn cronic,asa am avut si la prima sarcina,in rest nimic.
fetele cu daneza felicitari dar de acum e mai greu ca trebuie mentinere.Asa ca motivatie si vointa!eu vorbesc care nu am vointa deloc dar poate reusesc sa va incurajez pe voi!
Noi suntem putin raciti,eu si sotul,asa ca seara romantica a fost in pat cu medicamente.Sper sa nu raceasca si Raisa.
Crystina e mai bine fata?Dar tu Mamica dulce?Sper ca da!
va pup si o zi buna,buna!

Paula 7 sapt si minunea Stefana Raisa(d.n. 11.02.2005)

poze noi
http://pg.photos.yahoo.com/ph/paula_paduraru/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miag spune:

quote:
Originally posted by Tzuni

Neata, fetelor!

Miag, mai fa un copi (pt perechea de cizmulitze mici) si gaseste-ti un amant (pentru trening). Ca alta solutie, nu vad....

tzuni..super ideea...

Mia, mami de ROLAND (18 Noiembrie 2004)

Mergi la inceput