Nou stil de viatza (85)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zisaCami spune:

quote:
Originally posted by miag

Neata fetelor,

Am pus poze de la Galati:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/miagrosu/my_photos

Mia, mami de ROLAND (18 noiembrie 2004)

Mia esti o frumoasa si Roli e un scump!

Cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zisaCami spune:

quote:
Originally posted by Eftimie C.

Cami, sa faci un bilant al anului care a trecut si sa ne spui concluziile.Poate reusesti sa ne mobilizezi.Eu simt ca incep sa intru intr-o perioada nefasta.

Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

Eu ma gandeam ca poate ma mobilizati voi! Am devenit intre timp foarte lenesa si nu sunt un exemplu demn de urmat!
Daca fac un bilant al anului trecut pot sa spun ca a fost satisfacator, insa nu asa cum imi propusesem. Mai am de lucru, insa ce a fost greu a trecut.
Rezultatele se vad in pozele cu pantalonii de schi!
http://photos.yahoo.com/zisaCami

Cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana.david spune:

Cami,diferenta care se vede in pozele cu pantalonii de schi, nu este deloc de neglijat

Geo, Ioana (20.06.1998) si Damian (01.10.2004)

http://community.webshots.com/user/giorgios72

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Buna dragelor
va scriu acum pe fuga, dimineata, inante de a pleca la servici. Ieri seara nu mi-a mers netul si n-am putut sa va raspund. Sper sa ma revansez diseara.
Va pup pe toate si va doresc o zi buna.

www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Georgiana frumos cadou ai primit ... vedem si ceva poze cu el? Apropos de pozele din Ardeal tare frumusele ati fost amandoua si am vazut c-ati avut parte si de ceva distractie nu gluma. [
Miag ce dulceata de baiat ai tu acolo ... pe-amandoi ca frumusei mai sunteti. Cat despre cadouri cred ca poti sa le schimbi daca vorba doar de marimi, nu?
Tzuni imi pare rau de colega ta. Cat despre tine numai cuvinte de lauda. Sa faci tu gym ca la carte ... mai rar cu programul tau incarcat. Felicitari!
Doina ia-o usor cu treaba la servici ca o sa vina vremea cand n-ai sa mai vrei sa faci mai nimic ... obisnuieste-i de pe-acum cu noul stil. Eu n-am facut-o dar acum asa am cate-o lene ... de nu pot nici eu sa mi-o inteleg. Si parca sunt mai obosita si somnoroasa acum decat in primele luni de sarcina. [acool] Asa ar trebui sa fie?
Diana te pupic si la cat mai putine kg. Oricum tu ai inceput de la putine kg si deja ai experienta slabitului de dupa sarcina.
Mik cum ai petrecut azi? Ce surpriza culinara ai pregatit sotului? Dar el tie?
Olo cam rarut pe la noi dar speram sa scapi de 'nebuneala' de la munca si sa ne vizitezi ma des. Cu alergatul cum mai stai?
Mariana sper ca si tu esti bine.
Crystina ai petrecut bine azi? Cum se mai simte Lily?
Ioana sunt convinsa ca tu ai facut o prajiturica azi daca nu chiar un tort. La 'vad' si-o la domicilui pregatita de manutele tale.
CarmenE felicitari pentru kg. minus. tine-o tot asa si pana la vara ai sa-ti atimngi tinta cu siguranta.
Ancuta ma gandesc la tine si te-astept cand poti sa-ti descarci sufletul la noi. Cred ca n-ai chef de nimic si n-ai sa ai liniste pana cand nu treceti cu bine ziua de 28 dar noi suntem alaturi de tine si-ti tinem pumnii sa iesiti cu bine din incercarea asta.
Sigrid te-asteptam si pe tine de joi incolo sa ne spui cum iti merge cu noul regim sanatos.
Carmen te si numai bine iti doresc. Camnd mergi la urmatorul echo? Chiar asa cate saptamani ai?
Roxana multumim de postari. Sunt foare utile. Eu cel putin inca mai am de invatat ... asa ca-mi ajuta iformatiile de la tine.
Puskin ce sa-ti urez? Drum bun? O delegatie fara abateri? Iti urez azi sa fii iubita si sa ai parte de-o zi minunata.
Cami bine-ai revenit! Sau inca nu esti acasa? In orice caz sper sa te mobilizezi din ce in ce mai bine ca parca maine-i 1 Martie si incepe primavara ... si incep si verdeturile ... de placerea salatelor si cruditatilor si tot ar trebuie sa te mobilizezi. Oricum arati super in pozele de la munte dar stiu eu ca la tine se poate si mai bine ... mi-ai demonstrat-o.
Delidana si te . Ai petrecut bine ieri?
Fetelor v-am si ne mai vorbim cat de curand.

Zuzilici si Isabella Maria
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;31/st/20060416/k/a3dc/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miag spune:

Neatza !!

La cafea, in viteza ca azi am treaba multa...
Zuzi, cami, mamagiuliei, georgiana multumesc pentru complimente...

Ieri am iesit cu sotul la un restaurant si am tinut Atkins....!!! Am papat cozi de raci in sos de unt...suuuuper....si seara, ce credeti ca am facut???????? am balotat 1/2 de ciocolata cu alune

Va rog, de fapt va implor, scoateti bicele ca nu se mai poate..am abateri zilnic..merit

Pupici la toata gasca.

Mia, mami de ROLAND (18 noiembrie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Buna dimineata !
Miag - io una nu te pot certa ... si io am papat cele 2 p de aconomie ... am papat carnita lu`fi`mea, asa ca azi pap de 16 p, adica bag cartofi, tanananaaa :-) Sa-ti fie de bine ciucalata, nu se va vedea la cantar !

Zuzilici - tie si Isabellei !

Cami - am avut un chist dermoid de 8 cm pe care o vaca de doctora nu-l vazuse la controalele de rutina, apoi alt "mare" doc m-a programat de urgenta la histerectomie totala ca vazuse ca e pe ambele ovare ... dar cu noroc am gasit un doctor care m-a luminat si care a incercat sa ma ajute, inclusiv m-a trimis la tomograf sa aflam natura chistului si urmam sa ma operez (histerectomie partiala) dar am ramas gravida cand nu mai speram, adica dupa 2 ani ... asa ca am rezolvat toate la cezariana impusa oricum de pozitia mandrei. De aia zic ca totul e posibil!

Feteleeee, asteptam impresii de la seri romanticeeee !

Meniul meu: paine + iaurt, seara mancarica de cartofi !

Daria & Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX !
Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Neata, fetelor!

Raportez: ieri, de ziua indragostitilor am fost la film cu...o femeie faina! Sa nu ma suspectati de lucruri pacatoase, ca nu-i adevarat!
Am vazut un film cu Maryl Streep si unul despre viata lui Johhny Cash. Foarte faine!

Sa stiti ca ma tin de sport. Si hai sa va zic o chestie faina:
si stepper-ul si bicicleta cand le folosesc scot asa, un mic zgomot, care in functie de viteza cu care lucrez, devine ritmat, sacadat. Si cum gasesc timp pentru sport mai mult seara-noaptea, va dati seama ca in linistea intumericului, zgomotul aparatelor se aude ceva mai tare. In apartamentul de sub mine locuieste un pensionare foarte simpatic, care intr-o dimineata cand ne-am intalnit la lift mi-a spus asa, foarte "smecheros": "....eeeeei, domnisoara, va aud in fiecare noapte! Of of, ale tineretii valuri!" ...si mi-a tras cu ochiul! Asta pe semne isi imagineaza ca io in casa in fiecare seara, pret de mai bine de o ora fac .
M-am distrat! Bietul om!

Mephala, cum te mai simti?
Si tu, Zuzilici?
Miag, mai fa un copi (pt perechea de cizmulitze mici) si gaseste-ti un amant (pentru trening). Ca alta solutie, nu vad....
Cami, arati bine in costumul de ski. Iar mancarea aia e fantastica!
Roxana, ce mai faci, ce mai spui?
Eftimie C, ce papi azi?
Crystina, pe unde esti? Cum mai stati cu sanatatea?
Justasmallkiss, sper ca n-ai picat si tu la pat!Hai la un pahar de ras aici, pe DC! Stripteuza ce nazbatie a mai facut?

Tzuni mic si drag si scump si grasunel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Neatza!

Zuzilici, sunt in 8 saptamani. Mersi de intrebare.
Urmatorul control va fi pe la mijlocul lui martie.
Tu pana cand mai lucrezi?

Cami, mersi de urari. Se pare ca te-ai distrat la munte.

Ioana, Crystina, Sigrid, Mamicadulce, sunteti bine?

O zi faina!

Carmen siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora__ spune:

Fetele...salutare.Am cam lipsit la apel,dar de 2 zile ma vantur prin oras.Am plasat puradelul la mama si sunt ca un catel scapat din lantz.Iar aseara am fost sa sarbatorim...si a fost dragutz.Ne-au pus lumanari la masa si floricele si balonase pe pereti,muzica...si la un moment dat au pus muzica din Razboiul stelelor...si-au zis probabil ca dupa 2 ani de casnicie,s-a dus mierea si trebuie sa inceapa razboiul

Si acum sa iau bicele pe spinare....luni si marti mi-am facut de cap.E drept ca am mancat doar o data in zi,seara...luni o pizza si ieri gratar de pui cu cartofi prajiti.Deci e logic ca n-am dat nimic jos...tot 57 kg am...dar de azi continui cu regimul...macar pana la Pasti,poate dau jos 2 kg.
Va pup pe toate si va doresc o zi frumoasa si 'slabicioasa'...adica sa slabiti cu spor

Nora

Comorile Norei

Mergi la inceput