Nou stil de viatza (85)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zisaCami spune:

quote:
Originally posted by nastad

Buna dragelor!
Suntem bine, tzopaim de mama focului, acasa treburile s-au mai imputzinat( traiasca mama!), la servici am treaba foarte multa dar noroc ca e vineri ...!

Doina19+ si Oana(03.04.2003)

Album Oana

Cand afli ce ai in burtik? Sarcina usoara in continuare!

Cami

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mamagiuliei

Cami - vacanta placuta !

Daria & Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX !
Supercopiii iulie/august 2004

Multumesc mult pt. urari si pt. incurajarile de la capitolul trecut! De ce trebuia sa faci histeroctomie? Poti sa-mi raspunzi eventual pe Pm.

Cami

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by justasmallkiss

Cami,distractie placuta si nu uita aparatul foto sa faci muuulte poze de data asta.

IOANA

Multumesc mult si sa stii ca am avut grija sa iau aparatul, numai ca nu a fost soare si nu prea am avut chef sa fac multe poze.
cretzolina frumoasa!

Cami

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Mik

Salutare, fetelor !

Pupici la toate si merci ca intrebati de mine, chiar si cind nu ma manifest. Reuseam sa va citesc, dar nu apucam sa va mai scriu. Abateri nu am mai facut.

Mik.

Ma straduiesc sa pun in aplicare sfaturile tale ... sotul e incantat!

Cami

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by georgiana.david

Servus fetelor! In seara aceasta m-am intors de pe plaiuri ardelenesti, tare fain a fost si tare as mai fi stat daca nu incepea Ioana scoala si daca nu ma topeam de dorul lui Dami. De mancat am mancat ardeleneste dar cu limite asa ca spre bucuria mea, stagnez.

http://community.webshots.com/user/giorgios72

Felicitari!

Cami

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by puskin

Buna fetelor,

Ce active ati fost ieri...cred ca va e frica de Delidana. Eu am fost ieri la o sesiune de aerobic, dupa care la cumparaturi. N-am mai iesit din casa ca sotulica e racit ,deci am cam avut pofta de rontaiala.

Sper sa ajung si azi la aerobic, as vrea sa ajung zilnic sa fac sport, sa vedem daca reusesc.

Duminica placuta tuturor,
Ruxandra

Felicitari pentru sport! Am vazut pozele: ai fost o mireasa superba! Cred ca iti este greu sa tii o dieta cu atatea deplasari!

Cami

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mephala30
Eu incep sa ma simt mai bine, m-am obisnuit cu senzatia de greata, care, din fericire, nu e asa de persistenta.
Ne pregatim sa iesim cu Iustin, sa-l impartasim.

O duminica placuta!

Carmen siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Ma bucur ca te simti mai bine! Mai ai putin si scapi de greturi! Sarcina usoara in continuare!

Cami

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Delidana

Buna
Azi am fost plecata toata ziua in oras, abia m-am intors si am intrat sa vad ce mai faceti.
... sala unde merg eu e cit o camera si are cam 3 aparate care fuctioneaza. Intructorii sint thai, ei nu vorbesc engleza iar eu stiu prea putin limba lor ca sa ne facem intelesi...daca vreau o sala cu instructor vorbitor de engleza trebuie sa calatoresc cam 1 ora cu taxiul si nu-mi convine sa-mi petrec timpul in trafic atunci cind as putea face altceva mai folositor. Cam asa stau treburile, dar se putea si mai rau asa ca n-am de ce sa ma pling.
Va pup si va astept miine la raport.

www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Felicitari! Sper sa pui pe mine pentru ca am devenit delasatoare! De multe ori nu am mai intrat de . Problema mea este ca ma urnesc foarte greu, dar cand reusesc ... nimic nu-mi mai sta in cale pana cand nu reusesc ceea ce mi-am propus!
Pentru lista: stagnez tot la 62 de kg. Desi am facut multa miscare nu mi-a lipsit desertul zilnic, asa ca nu sunt surprinsa de rezultat.
Tu ce mai faci, ai reinceput antrenamentele? Te mai doare spatele?

Cami

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by DianaR

Iacata-s si eu la datorie raspund prezent sa traiti!

Carmen ma bucur ca esti mai bine. Puterea obisnuintei asta ii mare lucru...

Fete dragi am pus 9 kg deja si medicul mi-a spus s-o iau mai usurel. Deci asadar si prin urmare ma conformez si o iau mai usor cu painea, fainoasele si de loc cu dulciurile. Sa vad cat ma tine...

Diana , Vladut (16.05.2004) & samburelul (25+)
pozulici Vladut: bebelus si copilas

si cat mai putine kg in continuare!

Cami

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by sigrid26

Buna fetele,
Sunt putin ocupata dar de joi intru in program de postari iarasi,
V am pupat

Mamica de printesa de 4 anisori

Ai mai tinut vreun regim? Dar cu automasajele mai continui? Se vad rezultatele?

Cami

Mergi la inceput