Nou stil de viatza (85)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miag spune:

quote:
Originally posted by Eftimie C.
Mia, arati foarte bine.Scumpetea aia mica e Roland?Parca e o fetita

Da ala mic e Roli...

Mia, mami de ROLAND (18 noiembrie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miag spune:

fetelor, mor de nervi..i-am luat sotului cadou un trening si ii este mare si lui roli i-am luat niste ghetutze dementziale..dar ii sunt mici.....ce naiba am patzit azi, de nu i-am nimerit pe gandacii mei cu masurile...

Mia, mami de ROLAND (18 noiembrie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Miag - da, am remarcat si io pijamaluta aia super faina, iar copilul ... io am crezut ca e fetita atat de frumos este
Editez: esti indragostita, de asta ai gresit masurile

Roxana74 - am citit si e corect ce scrie acolo Da` io abia beau cu chiu cu vai 2 l apa ... ar trebui mai multa ...

Daria & Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX !
Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

, Frumoaselor, desteptelor, slabutelor , norocoaselor, etc, etc, etc, sa fiti iubite si-ndragostite, sanatoase si fericite pana la adanci batraneti. S-aveti parte de tot ce-i mai frumos si bun, sa fiti rasfatate si alintate, de jumatatile voastre sau cine vreti voi.
O zi buna tuturor plina de voie buna si dragoste pasionala va doresc.

Daria tare practica esti mama, daca pe langa cizmulite se lasa si cu-n pasional si fierbinte atunci te-ai scos mai mult decat .
P.S. Pe celelalte v-astept maine la raportul: cadouri de Valentine's Day.

Zuzilici si Isabella Maria
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;31/st/20060416/k/a3dc/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana.david spune:

Miag sunt niste frumosi amandoi, pupici.

Eu dau raportul de azi, am primit un inel de aur alb si galben super fain

Geo, Ioana (20.06.1998) si Damian (01.10.2004)

http://community.webshots.com/user/giorgios72

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zisaCami spune:

Buna fetele,
Tocmai am scris o ora la un mesaj, in care raspunsesem la toata lumea, si pe care tocmai l-am sters din greseala Asa ca acum trebuie sa o iau de la capat!
Pana atunci uitati aici pozele de la munte:
http://photos.yahoo.com/zisaCami
Nu am facut prea multe pentru ca a fost intunecat si a nins aproape tot timpul. Pantalonii de schi abia ii putem inchide cu 1 an in urma.
Si am mai pus o poza cu un fel de mancare, cu putine gresimi si calorii, pe care l-am descoperit in Canada, la japonezi. Se prepara rapid, e satios si gustos si se poate face si cu carne de vita, pui sau porc. Si nu se pune nici o picatura de ulei, totul se face cu apa si cu sos Teryaki.

Cami

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Zuzilici

[blue] Fetelor pe scurt va zic ca toate-s bune si frumoase inca. Printesa me aface cardio in burtica la mami. Sambata dupa ce-am spalat si-am aranjat ceva rufe la locul lor, ma cam durea spatele si-am zis sa ma intind putin sa-mi revin ... am adormit instantaneu si nici ca m-am trezit pentru vreo 3 ore. In loc sa asez eu refele ... m-au asezat ele pe mine.
Cami distractie placuta in continuare.
Zuzilici si Isabella Maria
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;31/st/20060416/k/a3dc/preg.png

Chiar m-am distrat! Am pus poze noi: http://photos.yahoo.com/zisaCami
Hai ca mai ai putin pana la marea intalnire! Odihneste-te cat mai mult acum cat mai poti! Isabellei Maria si mamicii ei,

Cami

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Tzuni

zisaCami
, sa stii ca si la cazaturi pierzi calorii!
Ia zi-ne, cate trante ai tras?

www.fastcoolcars.com/images/sexy_ladies_fast_cool_cars9/legs_car.jpg" target="_blank">Tzuni mic si drag si scump si grasunel

Pai daca stiam as fi cazut mai des! Dar ce sa-i faci ... daca sunt asa de talentata ... nu am luat decat doua trante! Si acelea doar in prima zi, ca dupa aceea ma uitam de jos ( la baza partiei ) dupa sotul meu, care era tot prin varf!
Imi pare rau de colega ta; poate i-au pus un diagnostic gresit! Mai gresesc si medicii! Sotului meu i-au pus 3 diagnostice diferite, din care 2 gresite ( unul chiar la Medsana ) si daca ne luam dupa ele ar fi facut chimioterapie fara sa fie cazul! Cel corect a fost la Institutul Victor Babes, la dr. Ardeleanu. Sunt singurii din tara care fac in plus si teste imunohistochimice. Multa sanatate ii doresc!
Cat priveste dieta daneza nu te sfatuiesc sa o mai repeti; in primul rand e prea devreme; apoi dupa problemele de sanatate pe care le-ai avut nu ar fi recomandabil sa faci o cura de slabire acum. Mai degraba continui cu sportul si incepi o dieta mai spre primavara, cand apar verdeturile.
si ai grija de tine,

Cami

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mamica dulce
o iau asa usor,in sistem disociat si sper din suflet sa slabesc in continuare...
am fost azi cu mitzu meu la medic,avem programare la operatie pe 28 februarie sunt asa de suparata.Sper sa fie bine macar dupa aceea.
v-am pupat,
anca

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.

Multa sanatate Mitzului! Nu te mai stresa si cu dietelele, asteapta sa treceti cu bine hopul asta si dupa aceea mai vezi tu!

Cami

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by crystina

Buna fetelor!

Sorry pentru absentza..dar am fost bolnavi de la un cap la altul. Dupa ce ca Lilly era racita bocna, a dat peste noi un virus stomacal cu varsaturi si febra (care bantuie pe aici)..asha ca primul l-a luat sotzul, a fost liber vreo doua zile si a zacut in pat, apoi Lilly a luat-o cu varsaturile si apoi bineinteles si eu. Am fost la doctor, nu e nimic grav, ne simtim bine cu totii acum. Mai putin insa Lilly care este iar pe antibiotice..are iar putzina infectzie virala dar e vioaie..oricum e pe trecute.Sta acasa dar moare de dorul gradinitzei. In fiecare dimi imi aduce hainele s-o imbrac s-oduc la "kids". In fine..n-am mai trecut pe aici pentru ca ma simteam rau si apoi nu mai aveam chef sa ma tangui cu bolile noastre ca de pe la sfarsitul lui noiembrie tot o fac.

Cristina si Lilly Elisa (27.10.2003)

Cum va mai simtiti, v-a trecut raceala? Ai mai dus-o pe Lilly la gradi? Multa sanatate!

Cami

Mergi la inceput