Viata in Germania (32)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns osna spune:

fetele din sud,cum va descurcati cu atata zapada ca m-am uitat la stiri si m-am ingrozit.

si aici a nins si dimineata si aseara dar nu s-a prins decat foarte putin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Christel spune:

Andreia,pai robotul imi spune 6 centi!
Si atunci in factura ar fi aparut la valoare o suma mai mare,dar mie mi-au aparut minute in plus!

quote:
Originally posted by helbi

Christel, ATENTIE!!!!

M-am uitat acum 2-3 zile pe site-ul de la easytelecom si scrie ca tariful de 6 centi e pina in ora 9 si dupa ora 18, in rest e 12 centi/min.

Andreia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Himmelsduft spune:

@ Peca, sper ca de data asta sa fi inteles corect

Nu mai gasesc invitatia de la botezul fetei prietenei mele, dar incerc sa imi aduc aminte cum era, a fost confectionata de prietena mea. In lat (ca vedere) era invitatia cartonata, iar in mijloc era o foaie alba subtire pe care era scris textul. Ambele erau prinse in in lungul invitatiei cu panglici de culoare roz si alb, iar in fata era facut jos o fonta. Sper ca am explicat bine si iti poti inchipui cum. Pe invitatie era scris in partea dreapta Einladung zur Taufe, iar in partea stanga era lipit parca o bucata de carton roz si deasupra o bucata alba pe care era imprimat un trandafir alb si era taiata foaia la margini cu foarfeca ornamentala. Cum se deschide invitatia, ai practic 2 foi (una cartonata si una subtire), iar pe ceea subtire era scrisa pe partea stanga un text, iar pe dreapta ceva de genul:

am ……… in der Pfarrkirche in …. um … Uhr

Anschließend feiern wir im …

Auf Euer Kommen freuen sich ... (numele copilului si a parintiilor)

Uf, terminat de explicat, sper sa intelegi, daca mai ai intrebari poti intreba, imi dau silinta sa explic mai bine.

In interiorul invitatiei poti scrie urmatorul text, ce zici?

Ein kleines Kind, du großer Gott, kommt in dein Haus,
Es braucht die Kraft, du großer Gott, um weit zu gehen,
Es braucht das Licht du großer Gott, um dich zu finden,
Herr nimm es auf bei dir.

Stiu de la prietena mea, ca aici nu se multumeste in invitatie ca vin la botez, ci dupa botez se trimite o felicitare cu o poza de a copilului prin care se multumeste de cadouri si ca au luat parte la botez. Cel putin asa a facut ea, in octombrie a avut ea botezul la ceea de-a doua fetita.

@ Osna, la noi e zapada f mare si ne-am saturat deja, asteptam primavara. E nasol de circulat cu masina, ca ziua se topeste si cind ma intorc de la lucru e inghetata soseaua. Dar noroc ca la noi nu au intrat in greva cei de la Winterdienst.

Himmelsduft

calut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Si eu folosesc easy si e ok,adica platesc normal...mai folosesc si 01801933333,care il am de pe forumul ro-de si e tot 6 centi pe minut.Mie mi se par bune...o sa urmaresc mai atenta insa factura la esasy ca pina acum n-o controlam chiar asa bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

quote:
Originally posted by osna

fetele din sud,cum va descurcati cu atata zapada ca m-am uitat la stiri si m-am ingrozit.

si aici a nins si dimineata si aseara dar nu s-a prins decat foarte putin.

osna, sa-ti spun eu cum ne descurcam: ne ia naiba. sunt f nervoasa, copiii s-au saturat si de tuse, si de iarna si de frig si de tot. Andra a ajuns sa ma roage sa-i dau sirop de tuse ca sa nu mai tuseasca, azi-noapte am facut cu randul la ea ca a dormit pe sponci. Azi dimineata i-am zis ca nu-i pot da siropul pe stomacul gol (ii e rau si nu are pofta de mancare) si a mancat tot!! E pur si simplu peste pupteri, cat sa mai reziste si ei?? Acuma trebuia sa iasa ghioceii, zambilutele, sa iasa mugurasii... iar noi avem 1 am de zapada! Acuma a iesit un pic soarele, slava Domnului, dar erau -4 grade cand am plecat de acasa. Sunt de-a dreptul nervoasa si imi vine sa le arat eu vreo doua... nu stiu cui, la aia de au adus frigul si au uitat sa-l mai ia inapoi
gata, m-am descarcat.

Cristina
-----------------------------------------------
Explica-mi, si am sa uit
Arata-mi, si am sa-mi aduc aminte
Lasa-ma sa fac singur, si am sa inteleg.
Confucius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa spune:

Cristina, multa sanatate la pitici!
narcisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

narcisa, sa dea Domnul!
aa, sa va mai zic o faza pe care am aflat-o de la radio: ieri la gradinita andrei i-a evacuat pe toti sa dea muntele de zapada jos de pe acoperis. Na, acuma zic bine ca n-a fost, desi pt copii cred ca a fost distractiv sa stea mai mult afara. Cat ii invidiez ca nu pricep prea multe, astia mici...

Cristina
-----------------------------------------------
Explica-mi, si am sa uit
Arata-mi, si am sa-mi aduc aminte
Lasa-ma sa fac singur, si am sa inteleg.
Confucius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Himmelsduft spune:

@ Tinatache, insanatosire grabnica copiilor.

LA MULTI ANI! pentru toate fetele, cite o , numai bucurii si o primavara fericita.

Himmelsduft

calut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_st spune:

La multi ani fetelor si sper sa vina primavara asta si pe la noi ca dupa cum arata timpul am senzatia ca vine Craciunul nu Pastele.

Cristina snatate puilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

La multi ani,sa fiti fericite si iubite!

Flori ,bine ai venit!Sa va traiasca printesa,sa fie sanatoasa si sa va aduca numai bucurii!

Christel,easytelekom sunt aia cu vorbaria multa inainte de convorbire?Daca da,sa stii ca nici mie nu mi se par prea seriosi,am sunt prin toamna cu ei,la inceput au fost ok dar apoi au scumpit,se auzea prost.

Si noi ne-am suprasaturat de zapada si din pacate,astazi iarasi a nins puternic vreo 3 ore .Cind ma uit la muntii de zapada claditi peste tot,am impresia ca nu se mai face niciodata primavara!

Cristina ,chiar cind veneam spre voi,duminica,am auzit la radio ca in Neue Perlach cazuse acoperisul unei sali de sport.Noroc ca era mica si s-a intiimplat noaptea,nu era nimeni acolo.Bine ca i-a evacuat pe copii la gradinita,la naiba,parca e un "sport"nou cu cazutul acoperiselor.

Noapte frumoasa!

Alina

Mergi la inceput