Viata in Germania (32)
Raspunsuri - Pagina 14
narcisa spune:
Mamidulce, ce face Marc??? Cum a fost in spital?
Sper ca e OK.
multa sanatate
toate cele bune
narcisa
Patrick 2906.2002 Vivien 27.01.2004
concediu noiembrie Marea Baltica
peca spune:
mersi fetelor....
botezul va fi la biserica evanghelica...caci al meu sot e evanghelic si atunci il botezam evanghelic ....
@flori ... frumos textul....doar ca eu an nevoie de text in germana ... cu toate ca am doar 2 fam. care nu vorbesc deloc romaneste ....
ok....inca o data mersi de ajutor
peca si niko(23 iulie '05)
_
DidiAlex spune:
CrisTinatache, sa va traiasca fetita si sa fiti sanatosi cu totii.
Stiu ca o sarbatoriti intr-o zi de baba dar nu stiu cand, asa ca poate mai primiti urari si tardive!si sa nu uiti sa da-i de baut
Am facut si noi vaccinu antivaricela (Varivax,parca)pe 2 martie, a fost gratis, (copilul meu are doar 17 luni) nici o reactie!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69136&whichpage=1" target="_blank"> Sa redam speranta si copilaria lui Denis!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank">La 1 anisor e diabetic insulinodependent si are mare nevoie de noi!
Himmelsduft spune:
@ Flori, bine ai venit pe la noi.
@ Peca, astea sint citeva Sprüche ptr Taufbuch, daca ai nevoie poti folosi si ptr invitatie.
"Fürchte dich nicht, ich habe dich beim Namen gerufen, mein bist du." (nach Jesaja 43,1)
„Gott ist die Liebe. Und nur wer in der Liebe ist, ist in Gott, und Gott ist in ihm.“ (nach 1. Joh. 4,16)
Er hat seinen Engeln
befohlen, dass sie dich
behüten auf allen deinen
Wegen, dass sie dich auf
den Händen tragen und
du deinen Fuß nicht an
einen Stein stößt.
Psalm 91,11-12
Viele kleine Leute an
vielen kleinen Orten,
die viele kleine
Schritte tun,
können das Gesicht
der Welt verändern.
Afrikanisches Sprichwort
Himmelsduft
calut
peca spune:
sa nu dati cu rosii ... caci cred ca ceea ce intreb ar trebui sa fie facut "cap de lista "
cum trebuie sa sune textul invitatie, care o facem pt. cei ce vor sa vina la noi in vizita ?....
_
Christel spune:
Fetele voi ce nr ieftine mai folositi de sunat acasa?
Eu folosesc de ceva vreme 070099882233(este 6 centi/min)de la eassytelecom.de si de ceva vreme ii suspectez ca-mi incarca factura, credeti ca ar fi posibil? De ex luna trecuta mi-am notat convorbirile si am vorbit cam 250 de min, iar in factura au aparut 500 de min.
Mai foloseste cineva acest nr. la voi cum e?
helbi spune:
Christel, ATENTIE!!!!
M-am uitat acum 2-3 zile pe site-ul de la easytelecom si scrie ca tariful de 6 centi e pina in ora 9 si dupa ora 18, in rest e 12 centi/min.
narcisa spune:
Eu am mai spus ca nu am incredere in astia de la eassytelecom, mai aveau o oferta cu 2,5 centi pe minut trimisa prin posta si ce-am vazut pe prospect nu mi-a ispirat incredere, cam ambiguu.
Eu folosesc pt. RO prefixuri de genul 01077, 01029 in functie de care e mai ieftin in jur de 7-7,5centi pe minut.
narcisa
peca spune:
eu momentan sun prin 01035 ...6,7 c/min .... si imi place ca spune la inceput cati centi sunt .... se intampla f. rar sa nu spuna...dar banuiesc ca asta atunci cand linia e f. goala caci suna direct .... iar uneori suna acasa in timp ce robotul vorbeste
iar cand ma chef de "palavragit" la telefon ma uit inainte pe billiger-telefonieren.de caci sunt si mai ieftinde de 6,7 ...care de altfel a fost 6,2c/min
_