Viata in Germania (32)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns narcisa spune:

Oana, cu Carpatair undeva intre 250-300€ dus intors; stiu pt. ca eu am intrebat de curind pt. Frankfurt-Constanta cu schimbare in Timisoara si costa 370€ dus-intors.
narcisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Alina, eu am T-Sinus 45 K din noiembrie 2000. Am dat atunci cam 360 marci pe el, dar vad ca a facut toti banii. Eu vorbesc la el minim 2-3 ore zilnic si nu i-am schimbat pina acum acumulatorii. L-am scapat pe jos de multe ori, l-am uitat afara in balcon, am plecat in oras si a inceput sa ploua....peste el. L-am "uscat" cu foenul si si-a revenit f-. bine.....si asta de 2 ori chiar. Eu cred ca ati facut o alegere buna cu T-Sinus-ul, asa ca Sal Stapiniti Sanatosi si fara pb!

Si la noi ninge.....ca in povesti. E tare frumos, dar eu asteptam totusi primavara...mai ales ca am vazut zilele trecute ghiceii infloriti! Sa speram ca nu va ninge si de Paste

WE Placut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copiloi spune:

Taman in Mannheim a ajuns virusul H5N1 sau cum s-o mai fi chemand.....asta presupune blocarea zonei respective si devierea circulatiei, inclusiv a bus-ului cu care circul....

Gluma - gluma, dar pana nu demult dadeam de mancare la lebede si la rate pe maulul Rinului

PS: Si la MA a nins azi.....ca-n povesti!

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Himmelsduft spune:

Tinatache , fii optimista, ca trece si timpul de Einarbeitung si tin pumnii sa scapi cit mai repede de ZA.

Referitor la produse romanesti gasite aici: am gasit la H&M pantaloni de stofa facut in Ro si mi-am luat cu toate ca erau cu vreo 5€ mai scumpi de pantalonii de stofa facuti in China. Mie nu imi plac chinezismele si am vazut ca pantalonii din Ro erau mai de calitate si f bine cusuti asa ca m-au incintat. Nu stiam ca si la Quelle sau C&A sint produse cu etichete de Ro, dar o sa ma uit cind le mai iau la ai mei cite o atentie de imbracat. Stiu ca si la Benetton sint lucruri facute in Ro, stiam o firma italiana ce cosea in Romania ptr Benetton.

Iar de vreme ce sa mai zic, mi-am luat ieri o zambila si narcisa si le-am pus in sufragerie, sa ma bucur de verdeata si flori.

Cu gripa aviara nu sint stresata, renunt la Tiramisu (miam) cu toate ca aveam obiceiul sa imi comand asta cind mergeam cu colegele odata pe saptamana la cafea si praji. O sa duc dorul, dar sper sa treaca si asta si sa descoper altceva la fel de bun.

Himmelsduft

calut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Hai ma fetelor,nu vreau sa par prea insistenta dar luminati-ma si pe mine cum functioneaza forumul asta?Adica de unde stiti cind apare un mesaj nou???
Primiti ceva pe adresa de mail?Eu mai sunt inscrisa la 2 forumuri si de acolo primesc instiintare.Aici nu e la fel???
Multumesc mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

Nu,din pacate aici nu exista optiunea asta;subiectele de care esti interesata le urmaresti direct pe forum (la profil personal iti apare o lista cu subiectele unde-ai postat).
Bine-ai venit!

www.danasoft.com/sig/airise.jpg" target="_blank">Irina,veve & croko
poze1,2,3,4,5,www.dotphoto.com/go.asp?l=airise&p=veve" target="_blank">6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Multumesc mult de raspuns

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns peca spune:

S.O.S S.O.S

am nevoie de putin ajutor....caci incepe sa " ma arda" la timp.....si am tot cautat eu pe net. ...dar nu am gasit mare lucru dar trebuie sa recunosc ca nici nu prea am mare idee dupa ce sa caut si cam cwe trebuie sa fie

si anume cam ce texte trebuie scrise pe invitatiile de botez

voi care deja ati trecut aici prin botez ce ati scris pe invitatii? sau ce aveau ele deja scris pe ele? stiu ca este si un mini text religios alaturi de invitatia cu data locul ora....
daca ati primit inviatatii ce era scris pe ele?

si poate cineva sa-mi spuna cum trebuie sa sune corec textul cu invitatia la botez si ma refer la "locul...data...ora....!"

va rog muuuult....dati putin ajutor la o mamica aiurita....care a lasat totul pe ultimul moment....daca nu din prostie atunci din lipsa de timp

peca si niko(23 iulie '05)
_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aschiutza spune:

Peca, eu pot sa iti trimit doar invitatia de la nunta. Textul religios noi l-am stabilit pt nunta impreuna cu preotul si a fost trecut pe programul de la biserica. Banuiesc insa ca voi faceti botezul ortodox, unde asa ceva nu se obisnuieste...

Cam asa a sunat invitatia:
-------------------------------------
Lieber .....,

wir laden Dich herzlich zu unserer Hochzeit am 14. August 2004 ein.

Die Trauung findet um 16 Uhr in der Martin Chemnitz Gemeinde statt.

Anschließend wird ab 18 Uhr im Restaurant „Am Kanal“ gefeiert.

Für auswärtige Gäste können wir, falls erwünscht, im „Bed and Breakfast“-Hotel Zimmer reservieren.

Bitte teile uns bis zum 1. 8. 2004 mit, ob Du- mit oder ohne Begleitung- kommst. Wir freuen uns auf Dich.

Viele Grüße,

Daniela und Michael

Daniela und Michael Marutzky
ADRESA

Trauzeugen:
NUME1 NUME2
ADRESA ADRESA

Restaurant: Hotel:
„Am Kanal“ B&B-Hotel
Am Kanal 4 Hansestraße 90A
38110 BS-Thune 38112 Braunschweig

Kirche:
Martin-Chemnitz-Gemeinde
Möncheweg 56
38126 Braunschweig

Hochzeitsgeschenke:
Falls Ihr uns ein Hochzeitsgeschenk machen wollt, wendet Euch bitte an NUME1!

------------------------
La adrese am trecut adresa noastra, a "nasilor" cu nr de telefon, email, etc. Sper sa te ajute un picut.

Impotriva prostiei, zeii insisi lupta in zadar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori306 spune:

salutare fetelor!

unele dintre voi, fete din Muenchen, ma cunosc deja. va citesc cu placere de cateva saptamani si am zis ca e timpul sa ma prezint si eu. ma numesc Flori, locuiesc in Germania de 5 ani de zile si am o fetita de 5 luni pe nume Ana Maria.

Peca eu tocmai am trecut prin faza asta. Textul de pe invitatia noastra de botez a fost:

Micuta sunt nu va pot spune,
Sunt nou venita pe aceasta lume,
Nu pot vorbi ca sunt prea mica,
Dar prin mami si al meu tatic,
La botezul meu eu va invit,
Si cu drag voi sa veniti,
Iar cand mare am sa cresc,
O sa va multumesc.

Eu am pus pe invitatie poza fiicei noastre si textul de mai sus. Am dat comanda pe net la saturn unde exista Grußkarten cu tema Geburt. Daca vrei sa vezi cum arata iti pot trimite invitatia pe mail.

aici mai poti gasi cateva texte scrise pe invitatiile de botez: http://www.gesica.ro/textebotez.html.

Bafta multa!

Mergi la inceput