Viata in Germania (32)

Viata in Germania (32) | Autor: tumpi

Link direct la acest mesaj

1,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=21515 br / " target="_blank">2 ,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=22666&whichpage=1 br / " target="_blank">3,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24043 br / " target="_blank">4,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24043" target="_blank">5,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24405 br / br / " target="_blank">6,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24914" target="_blank">7,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=25448" target="_blank">8,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=26487" target="_blank">9,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=28124&whichpage=1" target="_blank">10,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=33808&whichpage=1" target="_blank">11,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=35572" target="_blank">12,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36733 br / br / " target="_blank">13,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=38309" target="_blank">14,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40014&whichpage=1" target="_blank">15,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41474" target="_blank">16,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43061 br / " target="_blank">17,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44176 br / " target="_blank">18,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=45607" target="_blank">19,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=47279&whichpage=1" target="_blank">20,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49492&whichpage=1 br / " target="_blank">21,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51258" target="_blank">22,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=54440 br / " target="_blank">23,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57093" target="_blank">24,
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58289" target="_blank">25, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59464" target="_blank">26, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60995&whichpage=1" target="_blank"> 27, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63107&whichpage=1" target="_blank">28,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64571" target="_blank">29,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66269" target="_blank">30
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=67559" target="_blank">31

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

fetele am o mare nelamurire,poate ma lumineaza cineva.
Mi-am dat diploma de liceu la tradus m-a costat 120 de euro si azi am ridicat-o,gata legalizata.
DAR pe traducere nu se mentioneaza nicaieri cuvantul ABITUR,e tradusa simplu REIFEZEUGNIS -e normal? Nici macar reifezeugnis zum Abitur

Luni vreau sa o trimit la Annerkenungstellle si cum e posibil sa imi fie recunoscut Abitur,daca pe traducere nu scrie nicaieri asa ceva?
Sa ma duc sa fac scandal? ca ma duc-sa mai faca o data prima pagina si sa scrie ca in sistem nemtesc inseamna abitur.

eu am terminat in 1998 liceu teoretic,profil filologie si din cat stiu e o lege care spune ca diplomele de baccalaureat de dupa '94 sunt recunoscute aici ca Abitur.
Reifezeugnisul asta e suficient?
La voi cum a fost? ce scrie pe traducerea facuta aici,la nemti?

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

anca, ti-am trimis pe email diploma mea, scrie Abiturzeugnis pe ea.

Cristina
-----------------------------------------------
Explica-mi, si am sa uit
Arata-mi, si am sa-mi aduc aminte
Lasa-ma sa fac singur, si am sa inteleg.
Confucius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

cristina,mai incearca o data daca ai timp ca nu a ajuns nimicVreau sa ma duc dupa-amiaza inapoi la biroul de traduceri si
chiar mi-ar prinde bine sa am o traducere nemteasca unde scrie negru pe alb Abiturzeugnis,.Deci ,tu mi-ai trimis traducerea pe care ai trimis-o apoi la recunoscut,nu direct recunoasterea,asta ca sa inteleg bine :).
Stie poate cineva unde pot gasi paragraful ala de lege unde scrie ca diplomele de bac de dupa '94 sunt recunoscute ca abitur aici?
uite asta e adresa mea de mail

ancuta_hoppe@yahoo.de

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Camelia spune:

Mamica dulce, mie nu mi-au cerut traducerea diplomei de bacalaureat.Totusi, eu aveam o traducere facuta in Ro.S-au uitat superficial la ea si au facut o copie si dupa aceasta traducere, chiar daca era din Ro.Pe traducerea mea nu scrie Abitur ci tot Reifezeugnis.Din cate stiu eu, asta se traduce diploma de maturitate si e sinonim cu Abitur. Oricum, eu stiu ca tu esti absolventa de facultate, deci ti se recunoaste bacalaureatul automat.Sa pui la dosar si o copie dupa diploma de licenta si ai rezolvat problema.

Tinteste spre luna. Chiar daca nu reusesti, macar vei fi printre stele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns peca spune:

@ mamica .... pe traducerea mea....:sta scris: bakkalaureatdiplom

Reifezeugnis : Diploma de bacalaureat

si alte chesti iar mai jos este specificat cu litere groase:

Nachweis der Qualifikation für ein Studium an den Universitäten freie Wahl der Studiumfächer

dar pt. linistea ta si pt. posibile complicatii nedorite de mai tarziu....ai putea suna la zeugnisanerkennungsstelle si intreba si apoi la biroul de tradus

ia uitai aici formula dupa care se calculeaza nota ro in nopta de

X= 1 + (3 x (Nmax-Nmin)) totul supra Nmax-Nmin
deci numai (3x ...) este supra unul este inaintea liniei de fractie

peca si niko(23 iulie '05)
_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lili_ka spune:

quote:
Originally posted by peca

@ mamica .... pe traducerea mea....:sta scris: bakkalaureatdiplom

Reifezeugnis : Diploma de bacalaureat

si alte chesti iar mai jos este specificat cu litere groase:

Nachweis der Qualifikation für ein Studium an den Universitäten freie Wahl der Studiumfächer

dar pt. linistea ta si pt. posibile complicatii nedorite de mai tarziu....ai putea suna la zeugnisanerkennungsstelle si intreba si apoi la biroul de tradus

ia uitai aici formula dupa care se calculeaza nota ro in nopta de

X= 1 + (3 x (Nmax-Nmin)) totul supra Nmax-Nmin
deci numai (3x ...) este supra unul este inaintea liniei de fractie

peca si niko(23 iulie '05)
_

cred ca este o greseala in formula ta .
dca spui ca x = 1+ [(3X ( Nmax - Nmin ) / ( Nmax - Nmin ) ] = 4
si ce inseamna Nmax si ce inseamna Nmin ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aschiutza spune:

Salut fetelor, d-ati drumul la TV, ca e deschiderea Olimiadei....f fain spectacolul pina acuma .

--------------------------

Impotriva prostiei, zeii insisi lupta in zadar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Saluatre!
Am si eu cateva nelamuriri si poate ma ajuta si pe mine cineva cu un sfat:
Am hatarat sa facem un bebelus.Am renuntat la anticonceptionale si mi-am facut programare la doctor.In urma unui simplu control mi-a spus ca totul este in regula si ca pot face copil,Mi-a facut si testul Pap(rez.peste 14 zile).Eu ma asteptam la analize mai amanuntite(toxoplasma...etc)...dar mi-a spus ca astea se fac numai in momentul in care am ramas insarcinata.
La voi cum a fost?Aici, in Germania?
Asa este sau trebuie sa schimb doctora?
La mine este putin mai complicat, nu stau foarte bine cu germana si trebuie sa-l car pe sot dupa mine.

------------------------

www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3286839" target="_blank">Diverse poze
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?catID=87&albumID=3219207" target="_blank">Poze cununie civila
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3374760" target="_blank">Nunta noastra
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3545232" target="_blank">Luna de miere-Rep.Dominicana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copiloi spune:

Alina, despre care sarbatorite este vorba? Cine este Camelia si cine este Teodora (sunt mai multi useri cu aceste nume)? Nu de alta, dar sa nu "ciocnim" cu altcineva, decat sarbatoritele ....

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

quote:
Originally posted by copiloi

Alina, despre care sarbatorite este vorba? Cine este Camelia si cine este Teodora (sunt mai multi useri cu aceste nume)? Nu de alta, dar sa nu "ciocnim" cu altcineva, decat sarbatoritele ....

Alina

Alina,
Camelia locuieste la München si este cea care intra cu nikul "Camelia" si Teodora este fetita ei .

Alina

Mergi la inceput