Viata in Germania (32)
Raspunsuri - Pagina 16
Christel spune:
Si noi ne-am saturat de vremea asta. Si noi tot asa raciti suntem si cu tuseeee multaaaaaaaa, tuseste Andreea mea pana vomita,maine cu ea la doctor ca nu se mai poate,nici un sirop de tuse nu-si mai face treaba,azi a tusit non stop, zicea ca o doare si burta!
Alina,da asa e vorbesc mult la inceput aia de la easytelecom!
Si pentru ca astazi a fost 8 Martie primiti si din partea mea un sincer La multi ani!Si o primavara frumoasa care sa vina cat mai repede!
helbi spune:
La multi ani si din partea mea! Si.......sa vina mai repede primavara, ca, desi la noi nu e nici pe departe cum e prin sud, m-am saturat de vremea asta Ieri a nins si apoi a plouat, asa ca pe la ora 18 nu va puteti imagina cum era pe strada........am ajuns acasa uda toata
Duminica am fost la sanius si in masina am auzit ca in Munchen nu circula nimic: bus, S-bahn (numai unul care facea legatura cu aeroportul si circula numai pe sub pamint), taxiuri....nimic Am crezut ca nu am inteles eu bine. Vin acasa, dau drumul la TV, imi sun prietena din Munchen.....care mi-a confirmat Era unul la TV care spunea ca din 18 noiembrie s-a saturat de dat zapada. Saracul om(statea prin sud pe undeva)
Noi am trecut cu bine de perioada asta, nu tu tuse, nu nas curgind..........asa ca va doresc si voua sa vi se faca bine puii!
helbi spune:
Tot eu
Am sunat ieri in RO cu easy.......dupa ora 18. Mi-a spus ca-s 6 centi/min. M-am uitat si e site-ul lor si scrie ca intre 0-9 si 18-24 platim 6 centi, in rest 12. O sa ma uit mai atenta insa pe factura de telefon, daca voi spuneti ca ati sesizat nereguli. Mie, ultimele facturi mi-au venit in limite normale, asa ca nu le-am luat la "buchisit"
tinatache spune:
fetelor, cred ca v-a auzit Dumnezeu ca cupila mea e mai bine . Era atat de obosita dupa o noapte nedormita incat aseara nu se putea linisti, a adormit dar plangea prin somn. am luat-o la noi in sufragerie (in ideea ca tv-ul o distrage si se linisteste) si a adormit in fund, tocmai voiam sa vb cu ea sa-i spun sa nu mai planga si a a/dormit uitandu-se la mine. am tinut-o pe burta mea ca atunci cand era bb si o durea burtica, dupa 1 ora a trebuit sa ma misc ca cele 16 kile sunt oleaca de diferenta fata de alea 5 de bb:). Iar a plans si a adormit in alta pozitie dar tot pe mine, asa ca am mai stat un pic sa fiu sigur aca a trecut perioada aia de inceput de somn, mai agitata. Dar a dormit bine azi-noapte, a mai tusit un pic dar nesemnficativ fata de ultimele zile.
Azi stau amandoi acasa cu mama ca ploua si mama a zis ca nu se trambaleste numai pana la cresa cu amandoi(pe andra o mai las un pic acasa sa o vad refacuta, daca tot are cu cine sta).
De 4 ani de cand stam in apart. asta nu a zis nici un vecin nimic, dar cat sunt amandoi cu bunica acasa fac un scandal de a venit vecina de jos. Sper sa nu mai vina si azi ca ploua si nu ies afara.
Acuma e caldut, innorat si urat dar macar s-a mai incalzit cu vreo 2 grade.
Am vb cu o prietena din canada si a zis ca ea ii da la fetita ei numai Bronchicum adus din Germania, chiar s-a mirat ca eu nu-l cunosc ca la ei functioneaza f bine. Voi il stiti? Chiar am sa caut sa-l am in casa, cica e din plante si nu stiu ce are ca daca ia seara nu tuseste noaptea si doarme si mai bine, o fi ceva antiinflamator/calmant (de calmat gatul adica).
Hai sa traim ca am avut o zi a femeii de pomina, cu raceli si muci si zapada ca la polu nord. Dar o veste buna tot am: am predat lucrarea de diploma, gata!!! de-acuma macar ma ocup doar de copii cat sunt acasa ca mi-a iesit si asta pe ochi. iupiiiii de 2x
Cristina
-----------------------------------------------
Explica-mi, si am sa uit
Arata-mi, si am sa-mi aduc aminte
Lasa-ma sa fac singur, si am sa inteleg.
Confucius
Daconst spune:
Bine v-am regasit fetele!
A citit si celelalte parti de pe forum,dar tot n-am gasit raspuns la problema mea.
Caut pe cineva care transporta mobila din Germania spre Romania(Deva).Daca aveti voi vreo idee cum sa procedez v-as fi tare recunoscatoare.Vreau sa trimit in tara niste canapele cumparate de aici.
Va multumesc mult.
Alina spune:
quote:
Originally posted by tinatache
Am vb cu o prietena din canada si a zis ca ea ii da la fetita ei numai Bronchicum adus din Germania, chiar s-a mirat ca eu nu-l cunosc ca la ei functioneaza f bine. Voi il stiti? Chiar am sa caut sa-l am in casa, cica e din plante si nu stiu ce are ca daca ia seara nu tuseste noaptea si doarme si mai bine, o fi ceva antiinflamator/calmant (de calmat gatul adica).
Hai sa traim ca am avut o zi a femeii de pomina, cu raceli si muci si zapada ca la polu nord. Dar o veste buna tot am: am predat lucrarea de diploma, gata!!! de-acuma macar ma ocup doar de copii cat sunt acasa ca mi-a iesit si asta pe ochi. iupiiiii de 2x
Cristina
Explica-mi, si am sa uit
Confucius
Cristina,
Bronchicum-ul il stiu dar nu l-am folosit.
Eu i-am dat copilei Bronchipret si mi s-a parut f bun,in maxim 5 zile i-a trecut tusea.Asta l-am folosit si eu cu succes,luasem alte chestii inainte si nu mi-a trecut.
Acum si fiica-mea tuseste putin dar ii dau Plantusinul romanesc,o ajuta f bine,de fiecare data.
Am fost putin in oras si e de groaza!Sunt 7 grade,ploua si numai asta mai lipsea la muntii de zapada,nu se poate merge,e apa pe strazi pin'la glezna.Sper sa nu-i scoata afara la gradinita,cred ca in curtea lor e apa pin'la genunchi .Nici nu pot sa mai suport vremea asta,ieri erau minus 4,fiimea-se dadea pe sanie in curtea gradinitei si acum ii trebuie barcuta sa ajunga la leagane si topogane.
tinatache spune:
poftiti la partea cu nr. 33:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70818
Cristina
Explica-mi, si am sa uit
Confucius