In Italia (8)
Raspunsuri - Pagina 3
Tizabela spune:
Crista ma bucur si eu tot la fel simt de ex acum pe 11 este nunta unei tipe cunoscuta pe un alt forum si abea astept sa vina marti sa ne arate pozele si sa ne povesteasca cum fuse!
Oricum in timpul pregatirilor ei am avut si eu impresia " ca ma marit in acelasi timp cu ea" este un evenimet superb unic in viata,dar care te streseaza la maxim ca vrei sa fie cea mai cea nunta si nu mai stii ce si cum sa faci!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/tarnaizabela/my_photos
enn spune:
Fetelor dragi,
am avut ieri o zi de cosmar - Morcoveata asta al meu a tusit toata noaptea, dimineata a facut febra si fiind joi, trebuia neaparat sa merg la servici. Pe colega mea (cealalta jumatate a normei) au inundat-o vecinii, asa ca n-a putut sa ma suplineasca, iar sotul nu putea sub nici o forma ramīne acasa. Īn ultima clipa am gasit un babysitter pt. 3 ore si - cum īn tot raul e si un bine, fata s-a dovedit a fi o adevarata comoara. Ne-a promis ca vine de cīte ori vom avea nevoie si mai ia copilul si de 2 X saptamīna de la cresa, ca sa pot sta eu linistita pe DC
Danangie, Iri - ce cadouri frumoase! Ca si Cristina, si eu mi-am īnchipuit imediat o motoreta rosie, asa cum mi-as dori eu, daca as sta pe plaiuri mai īnsorite si as avea si carnet.
Cristina , nu esti singurul pieton profesionist de-aici, nici eu n-am reusit sa fac scoala de soferi. Dupa 2 ore de condus mi-a dat instructorul banii īnapoi, spunīndu-mi ca-s hopeless. Asta dupa ce era sa bag masina īn tramvai
Vio, spor la datul cu lopata Soacra-mea e de parere ca e un sport ideal
Gata, ma duc la culcare.
Week-end placut!
enn spune:
Mi-am facut o cana de cacao inainte de culcare si mi-am mai adus aminte de un lucru: cartea Laurei Esquivel, de care vorbisem cu Iri, Ca apa pentru ciocolata, a aparut si romāneste, la Humanitas. E o poveste de dragoste + retete
O lectura relaxanta pentru fetele stresate cu nunti
Buonanotte a tutti!
crista-s spune:
Enn sanatate multa lui Morcoveata insa tot raul spre bine ca macar ai gasit baby sitter-a ideala ...si in alta ordine de idei :tu bei cacao seara si mai dormi pe urma ??? eu cam stau cu ochii pe pereti si dupa o cafeluta bauta la prinz.
Cristina
Noi doi... si nu numai
"Quando vuoi davvero l'amore lo troverai che ti aspetta."
Tizabela spune:
Buna seara fetele vad ca e cam slabuta miscarea pe aici poate pt ca este weekend,dar de luni nu va iert trebuie sa iesiti la apel:)))
Va pupez pe toate de la Nord la Sud!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/tarnaizabela/my_photos
iriale spune:
Buna dimineata... ne-am trezit acum vreo 20 de minute, Ale si-a baut lapticul (cu cacao, ca cel al lui Enn) si dat find ca sta un picut cuminte uitandu-se la desene, am intrat sa va salut.
Asadar, cum oi fi facut ca toata lumea a priceput motoreta...de vina-i graba cu care am apasat pe desenul respectiv. Oricum, multumesc de urari!
Va mai bat nitel la cap zicandu-va ca este o Smart (in onoarea nemtoaicelor noastre Vio si Enn) culoarea albastru metalizat cu gri. Sorry Cri, dar rosie nu prea imi placea.
Afara ploua marunt, cerul e negru, iar Ale zice ca vrea sa iesim... ma duc sa incep munca de lamurire, cum ca nu, prea e urat timpul.
O duminica frumoasa!
Iri, mami de Ale
http://it.pg.photos.yahoo.com/ph/g_a_i_2003/my_photos
"Accadono cose che sono come domande. Passa un minuto o passano gli anni e poi la vita ti risponde."
iriale spune:
Iza, ce rochii superbe!!!!!
Iri, mami de Ale
http://it.pg.photos.yahoo.com/ph/g_a_i_2003/my_photos
"Accadono cose che sono come domande. Passa un minuto o passano gli anni e poi la vita ti risponde."
crista-s spune:
Ce rochiiii???????? Ma intrebam ca nebuna singura pe aici pina m-am prins ca Iri s-a uitat in albumul cu poze ... acum rasfoiesc si eu ... ce frumuseti ... dar si fata e draguta nu numai rochitele...
Buna dimineata pina una alta ... eu m-am trezit mai devreme dar nu am putut sa ma apropii de calculator pina acum, deh in week end mai lasam si pe altii sa "se joace" pe aici ca eu si asa stau toata ziua buna ziua in timpul saptaminii.
Iri mersic de raspuns ... mai descarc si pe urma daca am probleme te mai intreb .. peste 3-4 saptamini incolooo... Felicitari pt masinuta chiar ca e micuta si delicata .. e o masinuta de "fetitza" ... Cit despre culori eu de cind ma stiu am fost vrajita de rosu ( sunt tare mindra hahahh ) iar mai tirziu prin liceu si de negru ( rosu si negru ... ), apoi cu vremea am inceput sa trec la marouri ... acum imi place in continuare rosul, ma enerveaza negrul insa imi cumpar de imbracat game de marouri si albastru ... tare ciudat ... dar nu mai incerc nici eu sa ma inteleg ca am fost mereu "sucita" .
Enn am primit mesajul ... nu stiu de ce a iesit tortul "pleostit" o sa cer lamuriri in ce forma ( ma refer la masura) tb sa il faci ... ca reteta e ok . Ma informez luni.
Iza scuza-ma dar ce juramint era in pozele tale ?? pt cetatenie ??
Pupice la toata lumea ( Angi,Gabitza, Nico, Petro, Vio - sunteti in ordine alfabetica hahahaahah )
Cristina
Noi doi... si nu numai
"Quando vuoi davvero l'amore lo troverai che ti aspetta."
enn spune:
Oh, ce active sunteti de dimineata! Noi cam pe nicaieri - copilul, epuizat, doarme de ieri dupa-masa la 6 si noi ne tot īnvīrtim īngrijorati in jurul lui....
Cristina, eu pot bea cacao cu lapte cīt incape, n-am probleme cu somnul. Dar espresso mai tīrziu decīt ora 15-16 nu beau, cel mult dupa o cina foarte copioasa, stropita cu vin rosu. Dar asta acum oricum nu e de actualitate....
Iri, felicitari pentru Smart! Trebuie sa recunosc ca si mie tot masinile rosii imi plac, ca si Cristinei. Dar albastru metalizat cu gri e foarte elegant, sigur iti sta bine cu ea.
De purtat eu am purtat ani de zile numai negru existentialist , dupa care am trecut la rozuri si movuri ultrafeminine, ca sa ajung acum la nuante de maro, combinate cīnd cu albastru, cīnd cu roz pal.
Dar daca tot veni vorba de garderobe, ma duc sa ma uit si eu la rochiile de nunta, desi la rabla asta de calculator dureaza o eternitate pīna se īncarca pozele....