In Italia (8)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iriale spune:

Cri Cri Cri, cred ca am gresit eu desenul, caci vroiam sa zic ca e o masinuta. Multumesc de urari.
Si stai linistita, ca in timpul diminetii tot intru aici, nu te las singura!

P.S. Ai dreptate, cu mici exceptii au disparut...ufffffa!

Iri, mami de Ale

http://it.pg.photos.yahoo.com/ph/g_a_i_2003/my_photos

"Accadono cose che sono come domande. Passa un minuto o passano gli anni e poi la vita ti risponde."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriale spune:

Dana, incerca sa nu te superi, vei vedea ca rezolvati totul. E adevarat, pregatirile sunt stresante, eu una as fi renuntat cu drag la toate.

Iri, mami de Ale

http://it.pg.photos.yahoo.com/ph/g_a_i_2003/my_photos

"Accadono cose che sono come domande. Passa un minuto o passano gli anni e poi la vita ti risponde."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crista-s spune:

Angi pune bine in balanta pro si contra si apoi alege ( ma refer la nunta.. ca si petrecere)...ca e un pas mare pe care il faci o data in viata . Trebuie sa te gindesti ce e mai important pt tine o petrecere la care sa te duci ca orice invitat, la sfirsit cind e gata, si sa te distrezi, ca oricum tu vei fii cea mai importanta persoana oricum ar iesi, si cu vin si fara... Ori casnicia ta, viata ta de tinara miresica alaturi de omul iubit si departe de birfe si prostii ...
Uite ex. graitor la mine, eu recunosc ca pe al meu sot tata l-a cunoscut aici ( cind a venit la cununie ) ca daca il vedea inainte eu eram si acum nemaritata ca toti "ii putzeau ", nu i-a mai fost unul pe plac ... ca erau prea inalti sau prea scunzi, ca erau viitori doctori si "stie el cum sunt doctorii afemeiati" - asta chiar i-a spus-o unuia in fata ... sau ca inca nu au nici un servici ( pai daca erau inca studenti ?!) ... concluzia lui eu eram asa de "frumoasa si desteapta " ( pacat ca nu ma vedea toata lumea prin ochii lui ) ca nici unul nu era destul de bun pt mine. Asta nu prea are legatura cu povestea ta, dar vreau sa iti zic ca numai tu alegi cum sa iti traiesti viata si ca poti fii destul de puternica sa alegi numai persoana care e cu tine nu si familiile voastre care vor fii mereu o problema. Eu sunt tare "sarita", eu sufar ca al meu nu se duce toata ziua la maica-sa , ca nu o suna ... imi e mila de ea ... ca nu o invita la noi ... mi-ar fii fost drag sa stiu ca am cistigat o mama mai ales ca a mea nu mai este.

Cristina

Noi doi... si nu numai

"Quando vuoi davvero l'amore lo troverai che ti aspetta."

Mergi la inceput

Iri am inteles ... e masinuta BRAVOOOOOOOO .. nu stiu ce culoare e dar eu imi inchipui ca e rosie , si nu orice rosu ci rosu coca cola sau rosu ferrari ... asa mi-ar place mie .. dar .. chestie de gust. Am cunoscut lume ( a se citi: barbati ) care nu suporta nici pantofii/sandalele rosii la femei, iar la masini rosii i se ridica parul in cap .

Cristina

Noi doi... si nu numai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viorela hoff spune:

Feteloooooooor, aici sunt incerc sa ies de sub zapada!
Crista, crez ca nu spionez? nu fug cu italienii ca sunt ptrea scunzi pt. mine.na bine ca te-ai maritat odata, ca si mine, cam tot asa si mama mea ca si tatal tau!
Iri, felicitari pt. masinuta, ma miram eu sa.ti iei motoreta, maaaamaaa ce puteri ai sa muncesti atat! te admir cum de poti!
dana angie, ce fain cu nunta ta, iti doresc tot binele din lume.
fetelor, asa arata http://community.webshots.com/album/547410344CqLTJu ziua de azi la noi, va dau si voua ?
la italience

Tina catelus de catifea

Mergi la inceput

Vio ce bine ca ai aparut, am vrut sa iti scriu PM ... ca imi lipseai ... asa cum imi lispeste si Nico dar ea draguta e la munca toata ziua. Si Enn care e absenta nemotivat azi impreuna cu Petro ( dimineata pe messenger ).

Mie Vio mi-au placut astia mai mici asa ( mai 2 la punga )... sau poate nu mi-au placut de la inceput dar am avut mai mult parte de ei asa ca am inceput sa ma invat si sa cred ca asa imi place.

Deci e zapada la voi .. inseamna ca iar vine si la noi. Aici azi era ( si mai e inca ) un soare ... de drag sa intinzi rufe pe balcon. Parca a venit primavara...

Pupice la toata lumea si week end placut

Cristina

Noi doi... si nu numai

Mergi la inceput

Cristina eu am 1,76, deci nu ma potrivesc deloc cu "astia mici". da sper ca nu te-ai suparat, ca am glumit si eu.
stai sa-ti povestesc ce spunea maica-mea : " mamaaaa, ia unu care sa faca toata treaba in casa, sa spele, sa gateasca, tie asa unu iti trebuie mamaaaaa!"
totdeauana ma enerva cu chestia asta, si imi imaginam un barbat bleg.
acum nu mi-am dorit un bleg, dar mi-a iesit pe nas cu sotul, am nimerit un "imperialist capos" (jumate ungur, jumate neamt, mamaaa ce combinatie!), de mi-au trebuit vreo 2 ani sa-l "dresez". stiu ca sunt purcica, si am vorbit urat, dar daca nu l-as iubi atat de mult, nu as mai sta o clipa linga el. si e valabila si viceversa(ups!).
cu toate astea ne intelegem taaare bine si f. rar ne certam si nici atunci nu putem ca sare catelul intre noi si face ordine
sper ca te-am destins un pic.
Vio

Tina catelus de catifea

ps. te-ai uitat pe poze, ai vazut ce dezastru e la noi?

Mergi la inceput

mey Cristina, daca mai fac si maine o pereche de poze, nu o sa se mai vada nici pomii.
puilici
Vio

Tina catelus de catifea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tizabela spune:

Buna fetelor imi pare rau pentru absenta mea nemotivata,dar nu prea am avut timp ba un examen da o problema legata de nunta si nu am mai intrat pe DC.
In general pot spune totul bine legat de nunta am facut invitatile mi-au ajuns azi si sunt asa cum speram sa fie aveam oarece emotii pentru poza,dar este ok.Sambata merg sa imi iau rochia ca trebuia stramtata si scurtata si de duminica incepe numaratoarea inversa a ultimelor 6 luni (am sa va pun pozici cu rochia)!
X Danangie te inteleg cu nunta si eu sunt aici si nunta mea o sa fie in Roman,dar am facut pe cat posibil cu putinta alegerile din timp (restaurantul si muzica cu un an inainte) decoratiulnile florale si tot ce tine de ele casa,biserica,masina,buchetele,restaurantul o sa se le faca cumnata mea (ea are aici 2 florarii si este tare priceputa) eu am ales doar florile si culoarea lor,iar ea in functie de stilul nuntii mele o sa faca aranjamentul.Verighetele le-am luat de aici,rochia mea la fel (mirele este inca nehotarat,dar tot de aici o sa luam si asta)invitatile le-am facut tot prin cumnata mea.
In ceea ce priveste meniul la restaurant sormea are unu in Bucuresti si m-a sfatuit ea ceea ce este cel mai bine sa cer si asa am facut (inca nu mi-au calculat pt ca nu stiu preturile pt august,dar ma ajunge pe la 35€ de persoana)Tortul si dulciurile le face pasticere de la restaurantul sorami,iar de vin si de tarie o sa se occupe tatal meu ca altcineva nu prea le are cu asta.
Nunta am facut noi o antecalculatie si ajunge in jur de 8000€,dar acum ca am intrat in hora trebuie sa dansam.Iti urez sa ai parte de o nunta ca in povesti,iar daca ai nevoie de ceva sfaturi sunt aici si iti raspund cu mare placere.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/tarnaizabela/my_photos

Mergi la inceput

Iza bine ai revenit .... ce bine ... inca o nunta ... aaaa pai o sa ne "ne maritam si noi odata cu voi " ce frumoooooooos.. abia astept.

Vio cum sa ma supar ... al meu sot e greu de "dresat" asa sunt astia micii mai incapatinati . Nici noi nu certam ( adica eu mai urlu citeodata ca sunt mai rea de gura ) dar nu am cu cine sa ma cert ca e genul caruia nu.i place cearta si vine si ma face sa rid imediat. Eu recunosc ca am cam asteptat pina sa-l gasesc dar nu imi pare rau, as mai astepta alti 36 ani daca as stii ca tot pe el il gasesc, pacat ca nu stie ce scriu ca mai tare declaratie de dragoste ca asta nu cred ca a mai primit .

pe luni ...

Cristina

Noi doi... si nu numai

Mergi la inceput