In Italia (8)
Raspunsuri - Pagina 4
iriale spune:
Munca mea de lamurire de azi-dimineata nu a dat nici un rezultat, caci Ale a vrut sa iasa oricum afara, asa ca am mers la lacul Ganzirri, undeva in periferia Messinei - am si "dovezi", adica poze in album.
Caracteristica acestui lac este ca are apa sarata; cu multi ani in urma s-a format o fasie de pamant la o anumita distanta de malul marii, izoland astfel o parte de apa de cealalta, si asa s-a format acest "lac", care corespondeaza oricum cu marea si in care oamenii din zona cultiva "cozze".
Cri, ma bucur ca ti-am fost de folos. Sa ma tii la curent.
Enn, si mie imi place laptele cu cacao, chiar foarte mult, si tot asa, nu am probleme de orare.
Cum se simte Morcoveata? Ma ierti ca nu ma duc sa citesc din urma, imi mai spui o data cati ani are? Si poze cu el/voi?
Salutari tuturor.
Sper sa reusesc sa vad un film, parca parca m-as orienta spre unul romantic, aseara am vazut Ghost Ship, asa ca mai bine le intercalez.
Iri, mami de Ale
http://it.pg.photos.yahoo.com/ph/g_a_i_2003/my_photos
"Accadono cose che sono come domande. Passa un minuto o passano gli anni e poi la vita ti risponde."
crista-s spune:
Iri ce poza de mare fotografa ... aia cu lacul ... se vede cerul in apa .. meseeeeeeeeriash... Iar Ale se rasfata de mina ta .
Duminica placuta in continuare... pe miine fetelor ....
Cristina
Noi doi... si nu numai
"Quando vuoi davvero l'amore lo troverai che ti aspetta."
iriale spune:
Cri...
Tocmai am terminat de vazut "Possession - Una storia romantica"... frumos.
Iri, mami de Ale
"Accadono cose che sono come domande. Passa un minuto o passano gli anni e poi la vita ti risponde."
crista-s spune:
Asa .. bravo tu scrie aici ce filme ai vazut si ti-au placut ... aduca nu vreau sa faci lista ci uite cum mai vezi unul ne zici si noua ( adicatelea .. mie ) si eu mi-am facut un word unde copiez titluri, apoi le caut cu gugalaul sa vad despre ce e vorba ... iar cind le-o venii si lor vremea incerc sa le descarc, asta pt ca roza -scleroza ma cam bintuie si nu vreau sa uit
Eu ma duc la "cabana plapumioara" ( ca e mai comod decit pe canapeluta)sa ma uit la filmul ala cu cccc cutremurul de pe 4 ( pt a mia oara ... ) si astept Colombo, care pe mine ma destinde ... nu stiu sa spun de ce .. poate pt ca e un film din anii 70 iar eu sunt nebuna dupa aceasta perioada ...
Cristina
Noi doi... si nu numai
danangie spune:
Buna seara.
Ce mai faceti? Eu m-am mai linistit. De fapt, incerc sa nu prea ma mai gandesc la nunta. Asta e. Imi voi reveni. Oricum am decis ca vom rezolva cu tot restul nuntii cand vom merge acasa in aprilie. Basta intermediari.
Acum....IZA cum eu nu prea ma pricep la menu.........ce-ar trebui sa cer? Ai putea sa-mi faci si mie un menu? Cel putin cand ma duc acasa sa pot avea o idee cam ce se mananca la o nunta. Tu cand ai nunta? Sau deja ai spus si eu nu am vazut?
CRISTA pupici si din partea mea.
In rest, ce mai ziceti fetelor? Eu azi am fost in Milano citta'. Vai de ce frig a fost!!!!!!!!! Aici la mine in Peschiera Borromea era caldut si bine..........dar cand am ajuns la M. am murit de frig. Nu am avut fularul si am inghetat tare.
Noapte buna
Cand te-a inselat cineva odata e vina lui, cand te-a inselat a doua oara e vina ta
POZELE MELE
crista-s spune:
Buna dimineata si o saptamina frumoasa ...
Angi bine ca te-ai linistit ... un piculet ... dupa parerea mea nu tb sa te ambalezi prea mult pt ca oricum at in prag de nunta vei ajunge cu nervii intinsi la maxim si deci daca o iei prea devreme dureaza prea mult .... stressul.... Piano piannino si ai sa vezi ca totul se va face cum vrei. Oricum cind simti ca "sari putin in sus" aminteste-ti vorbele mele .... oricum ar iesi nunta va fii mereu cineva care va avea ceva de comentat - chiar dc nu iti va spune asta in fata - insa pe tine nu tb sa te deramjeze pt ca TU VEI FII PERSOANA CEA MAI IMPORTANTA ... E NUNTA TA ... SI LOCUL ASTA DE ONOARE NU TI-L POATE LUA NIMENI .
Eu am comparat mereu evenimentele din viata mea cu inmormintarea mamei .. cind toti trageau precum ciinii de mine in toate directiile , toate "babele" familiei aveau fiecare cite o idee mai motzata decit a altora .. si daca era sa ma iau dupa fiecare ajungeam si la balamuc si fara un ban in buzunar... Insa am o matusa tare inteleapta care a spus : "Tu copila pune piciorul in prag ca acum tu esti stapina casei ... deci nu se poate face decit ceea ce vrei tu !" si avea dreptate ... m-am impus ... si gata ... Daca nu pui piciorul in prag nu e bine .. pt ca nu numai cheltuielile cu masa te vor innebuni ( astea sunt cele mai putin importante .. ai sa vezi ) dar te vor "napadi" sfaturile legate de mii de superstitii si alte nebunii despre biserica, ce sa faci si cum sa faci la masa , cu darul , cu muzica .. pina si pt statul in poza se va gasi careva sa iti zica vreo prostie ... aa ca tu ii asculti pe toti dar faci numai ce vrei tu .
Cristina
Noi doi... si nu numai
pet.cost2005 spune:
'Neata fetelor! Vad ca ati fost harnice in week-end. Eu am cam tras chiulul, dar "ezista o explicatie". I-am dedicat acest week-end sotului, am stat mai mult timp impreuna ... am fost la cumparaturi, am lenevit pe canapea, in fata televizorului ... etc ... etc...
Aaaa, dar vad ca mai e o miresica printre noi ... frumoase rochiile, Iza. Pana la urma care este aia pe care ai ales-o, aia roz? Sau nu te-ai hotarat inca? Si mi-au mai placut si invitatiile. Si, in alta ordine de idei: chiar asa, despre ce juramant este vorba?
Irinush - m-am uitat si printre pozele tale si am vazut-o pe aia unde ai fost sposina. Iti statea bine, dar arata-ne si una intreaga, sa-ti vedem si rochia.
Danangie - nu trebuie sa te enervezi, incearca sa fii mai calma. Ai sa vezi ca te vei descurca!
Fetele vecine din Germania ... Vio, Enn ... .
Petro
iriale spune:
Buna dimineata...
Petro, draguto, eu nu pot spune ca am facut chiar nunta-nunta, asa ca voi, caci ne-am casatorit la starea civila in '93 si abia in '97 ne-am gandit sa mergem si la biserica, asa ca dupa 5 ani de mariaj nu puteam sa apar cu rochita de miresica proaspata, si de aceea am optat pt una gen anii '60, pana la genunchi si fara voal. A fost o cerimonie intima, cu rudele cele mai apropiate. Nu de alta, dar in '93 facuseram deja doua mega-petreceri, una in Italia si una in Romania.
Revenind la cererea ta, sper sa reusesc sa fac si cateva poze unde ma vad toata. Mai greu, caci nu mai am scanner, ah...as putea sa fac cu digitalul o poza pozelor din albumul de la nunta. Sa vedem ce iese!
Iri, mami de Ale
iriale spune:
In '98 - casatoria religioasa, nu '97.
Iri, mami de Ale
crista-s spune:
Iri si Enn tocmai am terminat de vazut filmuletul "la finestra di fronte" meseriash .. m-am si smiorcait pe la sfirsit ( ca eu stau cam prost cu "capu'" si sunt cam plingacioasa de fel ). Super ... Mi-a placut si vecina/amica ce sfaturi ii dadea ... ca sa ti-l scoti din cap ! mare dreptate .....
Cristina
Noi doi... si nu numai