Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (46)
Raspunsuri - Pagina 7
cge spune:
Carmen, dar sectoristu ' ?
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei
karmenutza spune:
Locca, daca nu a mancat de la 2 pana la 10 sunt 8 ore. Pai fii-mea mananca seara ultima masa la 20.30 si mai mananca dimineata la 8, 8.30. Deci ea sta nemancata 12 ore, nu 8. Nu intra in panica.
Cristina, cred ca girantu', ca sectoristii nu-mi plac ca sunt "Garcea".
http://pg.photos.yahoo.com/ph/karmenutza2004/album?.dir=/6b3f
locca spune:
Karmenutza, ai dreptate , doar ca in ultima vreme ma obisnuise cu alt program. Cand era mai mic dormea si el 8-9-10 ore fara sa manance, dar erau noaptea orele astea asa ca nu prea le simteam. Cand imi sta ziua fara sa manance mi se pare ca are ceva copilu' .
Ruxandra, mama de www.hps.ro/matei" target="_blank"> Matei (13 sep. 2005)
karmenutza spune:
La noi era invers, programul de somn lung, fara papica era de la 15 la 21-22. Si cam de pe atunci ne incepeam mesele, din 3 in 3 ore . Dar acuma, de la Mos Nicolae, adica aproape de 2 luni doarme in fiecare noapte. Lasa-l sa pape cand vrea el si sa doarma cand vrea el, nu-l trezi si nu-l forta sa manannce. Acuma, deh, suntem la cheremul lor, ce sa facem?
http://pg.photos.yahoo.com/ph/karmenutza2004/album?.dir=/6b3f
mary ilie spune:
buna ziua la mamici!
azi sunt in bani, ca a venit si la mine postasul cu alocatia si indemnizatia, adica 8.240.000 in total
MUltumesc Irina pentru raspunsuri
fetelor, marul la microunde se face f. usor, eu am carte de bucate pentru cuptorul cu microunde si ma iau dupa ea, curat marul de coaja si il tai feliute, pun in farfuriuta si acopar cu capacul ala de plastic al cuptorului, apas auto cook, si las 2 minute si gata......si nu explodeaza nimic.......
in carte cu retete zice ca marul se pune taiat in 2 si curatat de coaja, se inteapa cu furculita si se tine 8 minute la 500W-probabil ca depinde si de cuptor, ce putere are......
Mary si Andrei(29.09.2005)
poze
godzila spune:
fetelor.
Fata mea face de vre-o 2 zile kk acid. I-am schimbat si 10 scutece pe zii dar tot degeaba. Azi dimineata a fost apogeul iritatiei. A dormit azi noapte vreo 10 h si cand s-a trezit a doua oara si i-am schimbat pampersul a inceput sa tipe rau. De abia am calmat-o Credeam ca are ceva laptele meu, ca s-a inecat cu el dar noroc cu sotul care s-a gandit ca poate fi de la pampers. Asa ca am dezbracat-o si abia atunci s-a calmat si a stat linistita si a mancat. Am lasat-o in curu gol ca pe o indianca...acum asa doarme. Faza e ca am cam agitat-o cu toate schimbarile pune-o in carut, schimba patutul, tine-o in brate...ca urla saraca de mama focului si asa ca a mai tras si o repriza ca era foarte obosita. Nu stiu ce sa ma mai fac...I-am dat acum cu Nivea 20%zinc care pana acum i-a facut foarte bine si i-a vindecat bubitele.
Kk are culoare verde si niste mucozitati. Stiu ca la un mom. dat discutati voi despre asta. De la ce oare il face asa? Nu am mancat nimic special ...poate doar de la negresa cam nereusita facuta de mine....voi ce stiti?
Vera & Iulia Maria (17 octombrie 2005)
POZE
mary ilie spune:
am fugit ca am o groaza de treaba azi,daca ati vedea ce maldar de rufe asteapta sa le calc
eu fac supica in fiecare zi , deocamdata. azi o sa incerc cu putina lamaie, sa vedem daca o sa-i placa.
Mary si Andrei(29.09.2005)
poze
godzila spune:
Raluca noi cu placere le primim. Avem in "grija" o familie cu 10 copii absolut superbi care stau intr-o saracie crunta pe care cu greu v-ati putea-o imagina. Te asigur ca nu ar zice nu la orice ajutor. Da, rolul bisericii asta este. Asistenta Sociala s-a dezvoltat pe langa biserici. Dar de, sunt preoti si preoti.
Vera & Iulia Maria (17 octombrie 2005)
POZE
cge spune:
Godzila, si eu am dat ceva lucrusoare, mai ales jucarii si hainute.
Le am pregatite pe balcon, ca de sarbatori am asteptat niste oameni de la o fundatie de lg. mine, dar n-au mai venit.
Trimite-mi si mie detalii pe PM. Multumesc.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei
Ioana75 spune:
Buna dimineata fetelor! La multi ani sarbatoritilor!
Mi-a plecat sotul in germanica, cu o lista-cearsaf de lucruri pe care trebuie sa le ia de la TCM. Ieri am culcat fata la 10, si s-a trezit la 7 juma' azi. Se vede ca a mincat foarte mult peste zi, nu a mai avut nevoie si noaptea de mincare.
mimsi, multumesc pentru magazin. Ma uit pe harta, si daca am curaj ma sui in masina sa-l caut.
Anto, n-au mai fost bone niciuna. Bona grasa insa a mai crescut niste nepotei cind era mai tinara (asa zice ea). Iti dai seama ca rudele o sa spuna numai lucruri bune, degeaba iau referinte de la ele. Inainte de a ne casatori, si eu l-am dat pe sotul meu ca referinta la un angajator, si asa ce m-a mai laudat ....
Vera, eu am rezolvat kk verde acidulat cu biotics, un plic pe zi, zece zile, pus in lapte.
I-am pus azi fetii al 3-lea aliment, 2 feliute de mandarina in storcator (am inceput acu 7 zile diversificarea). Nu prea i-a placut, miine ne intoarcem la mult suc de morcov cu putin suc de mar. Aveti idee care mere sint mai gustoase? Cristina, tu ai zis la un moment dat, dar nu am retinut (ce sa-i faci, am cache-ul mic de cind cu bb).
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)